üzenetek

hozzászólások


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Látnánk már egy solid state cooling laptopot! Vagy valamilyen új HP laptopot.

[ Szerkesztve ]


hahakocka
(senior tag)

Akkor mégse lesz AMD bemutató show csak pont NV aminél teljes a GPU paletta? Akkor van itt kollaboráció lehet. Csak a rossz ár értékű kártyákat vegyük.


Balu77
(őstag)

Intel demózta a következő genes prociját, noha még nagyon ES, de már van. Nos eddig szidtuk hogy kis mag, meg nagy mag, nos a következőben már 3 különféle lesz! 6p+8e+2soc. Utóbbi kettő lesz az AI gyorsító. És persze demózta is már az office-ba épített AI-val.
Ami Amd-t illeti, nuku hír, ellenben az NV az AI-ról fog áradozni, miközben a videokártyákról valószínű nem fog sokat beszélni. Emellett még sok-sok kis gyártó is ott lesz, így pl. a Gigabyte is prezentál valamit, amit csak a "jövő eszközeként" aposztrofáltak. Talán még a végén lesznek érdekességek, de az jól látszik hogy most az AI körül megy a nagy hype.


Busterftw
(veterán)

Nincs mit bemutatni. Azt az alu sapkát néha eltehetnéd a fiókba.

Ryzen/Epyc fronton nincs semmi új, túl korai lenne next genről beszélni, az AI területén sincs semmi kész úgy látszik amivel az Nvidia ellen lehetne menni a mostani AI lázban.

Consumer szegmensben a már bejelentett featureknek kéne jönniük, Hyper RX, FRS3 de ezek sincsenek sehol, ennyi meg nem elég Computexre, mert körberöhögik őket.

A 7700XT/7800XT ilyen helyzetben még nem fog megjelenni max nyár végén, most csökkentették az RDNA2 árakat, a 6950XT sub 600 dollárért megy, 6800XT- most csökkent 500 dollárra, a 7900XT lassan már 800 dollárt súrolja egyes piacokon.

Szar helyzetben van az AMD, elcseszték a lineup szegmentációt, talán az RDNA2 eltűnésével jobb helyzetben lesz a 7700XT/7800XT launch.


Goblin12
(őstag)

Hátha olvassa még valaki ezt a topikot, kimenni a rendezvényre bárki kimehet, vagy feltétlenül kell, hogy valamelyik gyártó álltal sponzorálva legyél? Köszi előre is :R

Szerk: Tudom, hogy már vége a rendezvénynek :) általános infó gyűjtés

[ Szerkesztve ]


Busterftw
(veterán)

A honlapon van "general public" opcio, jegyet kell venni es elvileg mehetsz.
De Reddit alapjan az is eleg ha egy cegtol mesz, azzal ott beregelsz es bemehetsz.


Goblin12
(őstag)

Igen én is láttam azt a generic public opció-t, az jobban tetszik mint ez a mismásolás, regelni. Köszi.

üzenetek