Csak fiúk maradtak versenyben - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


PBalázs
(csendes tag)
Blog

2008-ban a Megasztárban Bencsik Tamarának ki kellett esnie, hogy Tóth Lüszi továbbjusson. A következő héten Lüszi az I Will Survive-ot énekelte el. A nézők nem szavaztak Lüszire, a zsűri pedig nem engedte tovább.
Az X Faktorban már kétszer is előfordult, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Az első évadban Janicsák Veca kiesett. Janicsák Veca kiesése után csak fiúk maradtak versenyben. 2019-ben Bagdi Enikő volt az utolsó lány. Ő nem az adás végén, hanem az adás közepén esett ki, így adás második felében már csak fiúk voltak versenyben.
A The Voice-nak egyetlen évada volt a TV2-n, viszont pont abban az évadban volt az, hogy csak fiúk maradtak versenyben.
2018-ban A Dalban fordult elő, hogy csak fiúk maradtak versenyben.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Idén is lesz X Faktor. Miller Dávid fogja vezetni. Már az Istenes Bence idején sem tetszett, hogy a műsort férfi vezeti.

Tavalyelőtt amikor már csak fiúk voltak versenyben (Bagdi Enikő kiesése után) csak a műsorvezetőt néztem, a versenyzőket nem. Lehet, hogy idén is csak fiúk fognak versenyben maradni.
Mivel a lányoknak is van nadrágjuk, ezért egy fiún csak annyi látnivaló van, hogy szokott-e borotválkozni. Sok tehetséges ember él, de én a fiúkat csak hallgatni szeretem.


homerhamm
(addikt)

Idén is lesz X Faktor.

Csak minek? Majd megint mindenhol nézhetjük a sok hülyét...


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Tavaly még az Álarcos énekesben is előfordult, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Az elefánt volt az utolsó női versenyző.


PBalázs
(csendes tag)
Blog

Sajnos 2022-ben is lesz X Faktor.

üzenetek