Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Kylesa
(aktív tag)

Még anno 1.5 előtt vittem végig a játékot.
Mostanában szeretném a Phantom Liberty-vel felvértezve újrázni, csak nem tudom, milyen builddel menjek. Nem vagyok ügyes játékos, lassúak a reflexek, ti melyiket ajánlanátok így a 2.1-ben normal nehézségi szintre? Nézegetem egy ideje az S tier buildeket, a samurai katana eléggé bejön, csak félő, hogy én béna lennék vele. :K
Anno shotgun builddel játszottam végig, de mi tagadás, nem volt túl izgalmas, nem szeretnék most is azzal menni.


Jorus
(nagyúr)
Blog

Netrunner?


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

buildeket hol nezegetted?

gyakorlatilag 2.1 ota az osszes online buildleiras hasznalhatatlan, suboptimalis, vagy egyszeruen nem mukodik a DLCre. stealth buildek a DLC alatt elvereznek.

[link] ezekre neznek ra. illetve ilyen mindeneskent 20 body / 15 reflex / 20 intelligence / 20 tech / 6 cool is mehet: submachine fun annyira sokat nem er mert folyamatosan le fogja zabalni a YingLong a Fenrirrel a bullet poolt, tetejeben harmadik csucs SMG nincs: Shingen nem sebez eleget, Hercules, Breakthrough, Divided We Stand es a Ba Xing Chong szituaciosan jobb. 20 body azt jelenti, hogy kb folyamatosan fent az adrenalin, 15os reflex pedig eleg, mert nem akarsz kardozni. ettol meg pl monowire eletet tolteni es crowd controllra mehet (overclock alatt ha a ramot toltened).

gyakorlatilag az a build lenyege, hogy szinte kivetel nelkul smart weaponokat hasznalsz ami a 20as intelligencevel a cyberdeckkel remek szimbiozisban van. Arasaka dekk az ajanlott, mert foleg system reset + ping amit hasznalni fogsz. gyakorlatban az overclock itt egy extra health potion ami automatikus celkovetest jelent a fegyvereiddel. lopakodni picit nehezebb vele a 6 coolal, viszont frontalis osszecsapasoknal (ami kb az egesz DLC) ez kb az optimalis.

kb 1100as armorral level60on a build kb egy tank, tetejeben a celzas smart weaponokkal automatikus. ez uj ertelmet ad annak, amikor nincs idod celozni (mert egy tucatnyi ellenfel kozepen allsz a korben). tetejeben ott a dash, ott az adrenalin. technikailag egyebkent mehetne sandevistannal is, de a cyberdeck jobb. ha nagyon kell idolassitas, kereznikovbol megoldhato, bar az a jatek vegen a reflex tunerrel kicsit nehezen osszehangolhato.

bonuszkent ha nem jon be, ugyanez az attributum elosztas (20 body / 15 reflex / 20 intelligence / 20 tech / 6 cool) mas perkekkel optimalis netrunner buildekhez is, szoval at tudsz allni system resetre.

[ Szerkesztve ]


Kylesa
(aktív tag)

Köszönöm neked és Jorusnak is a választ!
A buildeket itt nézegettem, például a katanás buildnél április 2-ai update-et ír, a 2.1 meg tudtommal decemberben kint volt, ezért gondoltam, hogy releváns. Azt is írja, hogy very hardon tesztelték, illetve ott készítették, gondoltam, normalra nekem jók lesznek.


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Szerintem nem vették figyelembe a Dogtown néhány keményebb bossfight-ját. Illetve a játék vége is keményebb lett, mint volt ezen a téren.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Gyakorlatilag oldalak egymástól copypastelik a buildeket a kezdetektől. Pl YouTube videon van ami jól mutat (pl a stealth pistol), csak Dogtown egy részén nincs lopakodás.

Érdemes olyan videókat keresni, ahol Dogtownban vagy a Reaper misszion tesztelnek

Amit néztél az jónak tűnik. Pár helyzetben viszont már 2.1 óra annyira nem szabad közel menni. Mondjuk ennek a buildnek talán van elég védelme.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

btw, a Rasetsunál rossz a leírás, [link] továbbra is supressed.

mivel sniper rifle, emiatt baromira hangos, szóval az Overwatchhoz hasonlóan nem nulla a hangereje, de ettől még ügyesen használva hantompított.


Fitzgerald
(veterán)

Phantom Liberty végigjátszás óta pihentettem a játékot, tegnap vibeoltam egy kicsit Pacifica-n, hogy újra elkapjon. Most már feltennék pár, a játékmenetre is hatással lévő modot, miket ajánlanátok?
Igazából olyan modok érdekelnének, amelyek a stat game-re, perkekre vannak hatással. Pl. láttam valamikor egy olyan modot, ami különféle módosítókat ad perkekre attól függően hogy milyen irányba fejlődsz, illetve milyen ellenfelekkel kerülsz szembe. Pl. Voodoo Boys frakciót nem lehet low quick hackekkel támadni, Animals frakció ellenállóbb a melee fegyverekkel, pusztakezes sebzéssel szemben stb., valami ilyesmire emlékszem. Ezt mondjuk szerintem egyszerűen meg fogom találni.

[ Szerkesztve ]


Landon
(őstag)

Tudnátok nekem egy kis technikai segítséget nyújtani HDR kalibralasban? :) Bármit csinálok bizonyos szín tartományban colour banding van es nem tudom hogy a játéknak ilyen rossz még mindig a HDR implementaciója vagy nálam van a gond. :) Amit eddig csináltam:

- Windows 11-en belül letöltöttem a HDR calibration app-et es YouTube (GamingTech) alapján kalibraltam.
- Jatekon belül is belottem a brightness-t a monitorom maximális képességére. Midpoint-ot probalgattam 0.8 és 1.5 között. Saturation-hoz az ajánlások alapján nem nyúltam. Hagytam 0-n. Paperwhite-ot probalgattam de nem sok változást hozott.

Szinte minden körülmény között gyönyörű a HDR a probléma amiről fentebb írók az pl akkor jön elő amikor egy belső sötét térben van egy vörös fényforrás. A vörös fénynek az átmenetei kissé sávosak (colour banding). Ez SDR-ban nincs hanem a vörös fény átmenetei savozodas nélkül jelennek meg.

Köszönöm!


mert_csokis
(senior tag)

Próbáltad már valamelyik LUT mod-ot? Esetleg ez megoldhatja.


Landon
(őstag)

Még nem. Köszönöm! Abban bíztam modok nélkül is be lehet lőni rendesen a HDR-t. :(


abridabri
(veterán)

Majd írd meg mi lett a vége , én is HDR ben tolom, de eszembe se jutott eddig,hogy lehetne jobb is.

[ Szerkesztve ]


tibaimp
(nagyúr)

Most totál hülyeséget kérdezek lehet: ahhoz, hogy HDR-ben toljam ezt, vagy más játékot, HDR képes monitor kell gondolom, azon kívül kell még valami (pl.: kábel)?


abridabri
(veterán)

HDR monitor . De az olcsóbbak csak papíron tudnak HDR-t , valójában rosszabb mint SDR ben.


tibaimp
(nagyúr)

Ok, köszi :R


mert_csokis
(senior tag)

Igazából ezek a LUT-ok csak a színteret módosítják. De mivel a játék eléggé túltolja a bloom-ot és egyéb post effekteket, így előfordulhat, hogy a mod után a HDR is kezesebb lesz.
Emiatt jutott eszembe.
Vagy lehet tenni egy próbát a bloom remover moddal is.


mad1
(veterán)

Hi
Mivel tudnek grafikai beallitasokban tobb fps t szerezni?dx11 ben is fut a jatek?
4670k,1660s(2k),16g

[ Szerkesztve ]


mad1
(veterán)

proci 75%
megis 10-15 fps a bench.(1080p)


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

1060 a minimum gepigeny 1080pre, szoval ilyen medium beallitas kornyeke talan realis.

es mindenkepp rakd SSDre, ha nem akarsz bugfesztet.

üzenetek