Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

buildeket hol nezegetted?

gyakorlatilag 2.1 ota az osszes online buildleiras hasznalhatatlan, suboptimalis, vagy egyszeruen nem mukodik a DLCre. stealth buildek a DLC alatt elvereznek.

[link] ezekre neznek ra. illetve ilyen mindeneskent 20 body / 15 reflex / 20 intelligence / 20 tech / 6 cool is mehet: submachine fun annyira sokat nem er mert folyamatosan le fogja zabalni a YingLong a Fenrirrel a bullet poolt, tetejeben harmadik csucs SMG nincs: Shingen nem sebez eleget, Hercules, Breakthrough, Divided We Stand es a Ba Xing Chong szituaciosan jobb. 20 body azt jelenti, hogy kb folyamatosan fent az adrenalin, 15os reflex pedig eleg, mert nem akarsz kardozni. ettol meg pl monowire eletet tolteni es crowd controllra mehet (overclock alatt ha a ramot toltened).

gyakorlatilag az a build lenyege, hogy szinte kivetel nelkul smart weaponokat hasznalsz ami a 20as intelligencevel a cyberdeckkel remek szimbiozisban van. Arasaka dekk az ajanlott, mert foleg system reset + ping amit hasznalni fogsz. gyakorlatban az overclock itt egy extra health potion ami automatikus celkovetest jelent a fegyvereiddel. lopakodni picit nehezebb vele a 6 coolal, viszont frontalis osszecsapasoknal (ami kb az egesz DLC) ez kb az optimalis.

kb 1100as armorral level60on a build kb egy tank, tetejeben a celzas smart weaponokkal automatikus. ez uj ertelmet ad annak, amikor nincs idod celozni (mert egy tucatnyi ellenfel kozepen allsz a korben). tetejeben ott a dash, ott az adrenalin. technikailag egyebkent mehetne sandevistannal is, de a cyberdeck jobb. ha nagyon kell idolassitas, kereznikovbol megoldhato, bar az a jatek vegen a reflex tunerrel kicsit nehezen osszehangolhato.

bonuszkent ha nem jon be, ugyanez az attributum elosztas (20 body / 15 reflex / 20 intelligence / 20 tech / 6 cool) mas perkekkel optimalis netrunner buildekhez is, szoval at tudsz allni system resetre.

[ Szerkesztve ]

üzenetek