Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


bélanéni
(őstag)

"csak maguknak köszönhetik"
Normális vagy? :F


cyberkind
(félisten)

Ugyanaz van mint nyáron a TLoU 2-nél, ott is ugyanezt írtam mint itt, csak normálisan kéne kommunikálni a dolgokat, a végtelenbe járatott hype mellé, minden egyes hasonló esetben, ezt és így fogom gondolni.


elite.cs11
(senior tag)

Minden oke? Jol erzed magad?
Vannak bajok latszik, csak azert kerdezem :W


RubbishBin
(senior tag)
Blog

A sok személyeskedés helyett inkább leírhatná valaki, hogy akkor kinek köszönhetik. A Télapónak?
A "maguknak köszönhetik" szerintem nem feltétlen azt jelenti, hogy jogos amit kapnak érte.


elite.cs11
(senior tag)

Egyertelmuen azt jelenti, hogy ok tehetnek rola, hogy halalos fenyegeteseket kapnak. Pedig ez nem igy van. Nem normaljs dolog megfenyegetni senki, plane nem egy jatek miatt.
Tipik ugyna az a szoveg, mint amikor azt mondjak, h a csaj tehet rola, ha megeroszakoljak :W :W


cyberkind
(félisten)

Ugye véletlenül se a stúdió tehet erről, akik még a brutális hypetrainnel, még jobban meglovagolják ezt a dolgot, közben kamuzva, hogy minden rendben van, tehát ez mind a játékosok hibája, akik fel vannak tüzelve csak erre az egy játékra évek óta, de ha nem is évek óta, tavaly nyár óta.
Azzal meg nem tudok mit csinálni, ha te a két szitut, összehasonlítod, ez meg az, totál más, az egyik nem hazudik a pofádba évek óta, és nyomja hosszú-hosszú ideig, hogy majd ekkor meg akkor milyen király lesz az a valami.
Nyilván minden ilyen üzenet vicces, amivel semmit nem érnek el, de ez mind nem lenne, ha a kommunikáció, érdemi volna, és nemcsak a hype kiszolgálására menne, de ez csak az én véleményem.
Érdekes, a sok szarra ők is tudják használni a Twittert, de az érdemi dolgokat szépen elhallgatják, ahogy annak a rendje, most meg jönnek az ilyen üzenetmegosztások, osszák meg, akár névvel együtt, ha ettől jobb nekik, nekem totál mindegy, egyszer se jutna ilyen az eszembe, mert a semminél is kevesebbet ér, semmi nem fog változni ebben a dologban se.

[ Szerkesztve ]


RubbishBin
(senior tag)
Blog

Azt szerintem ne hozzuk ide, mert más dolog, de egyetértek.
Itt viszont a CDPR tehet a kialakul helyzetről, amit pár beteg ember nem tud értelmesen lereagálni.


elite.cs11
(senior tag)

"nem hazudik a pofádba évek óta, és nyomja hosszú-hosszú ideig, hogy majd ekkor meg akkor milyen király lesz az a valami."

Ha te igy eled meg egy studio kommunikaciojat az szomoru...
Mondod, hogy ezt meg azt nem hiszed el nekik, de ezeket pont elhitted? Vagy ennyire megvisel a 3 het? Inkabb hagyjuk, ugyse jutunk a kettore amugy

TOPIK TAKARITAST


Evil Snowman
(őstag)
Blog

elmebetegek. :((( mondjuk én tegnap a magam módján kirageltem itt magamat azt annyi. de ilyet. szánalmas.


bélanéni
(őstag)

1) kár volt ígérgetni, ez igaz. 2) a lenti postra szerintem az egyetlen normális reakció: nagyon sok a kezelésre szoruló beteg ember, akik ha nem kapják meg a CP2077 adagjukat időben, lincseléssel fenyegetnek. Bele se akarok gondolni, mi zajlik egy ilyen ember lelkében, de hogy baromi gyorsan kezelés kellene neki, az sicher.


nubreed
(veterán)

Arról, hogy halálos fenyegetéseket kapnak, tényleg nem ők tehetnek. Sok mindent elszúrtak, mert ez a harmadszori delay erre enged következtetni, de halálos fenyegetésekre senkit nem jogosít fel még ez sem, sőt az sem jogosítana fel senkit, ha december elején benyögnék, hogy akkor még egy évet késik a játék. Azért ez már mindenen túl megy, ez csak egy játék, bármennyire is várják nagyon sokan.


cyberkind
(félisten)

Nem a 3 hét, hanem a 4. csúsztatás, és ez már úgy, hogy állítólag aranyon van a játék, ami miatt, megadtam nekik a preorder bizalmát, tehát már gazdálkodnak a pénzemmel, amire legalább egy korrekt kommunikációt elvárok, tehát nem olyat, hogy 26án még leokézzák, hogy nem fog késni, nyugodtan kiveheti az ember szabiját (én ebbe nem vagyok benne), majd másnap jön a minimum 3 hét, ami szerintem 21 tavasza lesz, ha meg nem jutunk, akkor ne is írj, én válaszolok mindenre, ha nem teszik, akkor nem tetszik, nekem nem gond.

#6150 bélanéni
Ez sajnos ilyen, a piac, ahol ez a játék nagyot fog menni, ott az emberek inkább ilyenek, másabbul állnak mindenhez, engem már nem ez lep meg, és ezt tudhatná szerintem a CDPR is, hogy kint a piacon, nagyon egyértelműen kell mindig fogalmazni, mert baj lesz, ebből is látszik, hogy még kezdők pár téren, és ez a 9 port nagyon nem jó ötlet a premierre.

[ Szerkesztve ]


Rony949
(őstag)

Csak most realizálom, a topikban már több mint 6000 komment született úgy, hogy a játék még meg se jelent. Igazán szép teljesítmény. Volt már ehhez hasonló játék PH fórumon? :)


velizare
(nagyúr)

mennyiről is beszélünk, 60€? mekkora "károkozás" után tartanád okénak, ha te kapnál halálos fenyegetéseket a munkád miatt?


cyberkind
(félisten)

Kaphatok most is, elfogadom ha jogos (persze itt a CDPR górénak kéne mindenért vállalni a felelősséget), de nem a 60Eu összegről van szó felőlem, én a normális kommunikációt hiányolom, mert ahogy látjuk, másra sikerül használni a Twittert is.

De kezdem azt látni, hogy sokaknál még mindig totál rendben van a stúdió mindenestül, és mindent csak a játékosok nem értenek meg.

És ha már pénz, sokszor 60Eu azért nem kis összeg már bent a kasszában, de ez tényleg nem fontos részlet.

[ Szerkesztve ]


Laraxior
(titán)

Nekem dec10et ir az amazon :(((


velizare
(nagyúr)

és mit kellene csinálnia? felvágni a hasát a főtéren? attól változik valami?

én is preordereltem, és nem mondom le, mert nem változik tőle semmi. se a megjelenés, se az ára, se az, hogy meg akarom venni.
csak kétszer vonják le a tranzakciós illetéket.

[ Szerkesztve ]


Maxxy10
(addikt)

Pedig nagyon is komolyan kell venni. Pont ma volt a cégnél, hogy volt egy elégedetlen ügyfél aki csak írta a hasonló emaileket nem volt vele foglalkozva, eltelt két hét.. Erre jött egy új email ahol szépen leírta az elmebeteg, hogy a cégünknèl ki milyen autóval jár és mennyire kár lenne ha történne vele valami...

Ezeket muszáj komolyan venni mert nem lehet tudni főleg amikor már a családod fenyegetik... Mostmár mi is rendőrséghez fordultunk.


shotika
(őstag)


cyberkind
(félisten)

Mondjuk felvállalni arccal és hanggal, de minimum arccal és írással, hogy csak ő egyedül a felelős mindenért, és csak őt keressék ilyen üzenetekkel, ha már ilyenek vannak, meg változtatni a kommunikációs stratégián, vagy valami ilyesmire gondolok.
Itt nincs illeték, és nem mondtam le, majd a következő csúsztatásnál fogom csak.

Egy szó mint száz, helyes kommunikációval, ez mind elkerülhető lett volna, de valszeg ilyen az újkori hype, amikor csak a termék számít.

[ Szerkesztve ]

üzenetek