Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


cyberkind
(félisten)

Is, de én még mindig nem hiszem el, hogy nem látták már tavaly, hogy a mostani gen erre a játékra egy trágya, ha meg nem látták, ezért vannak kétségeim, mert így hiába mondogatták, hogy csak ők akarnak készíteni minden portot, mert csak az a minőség jó, szóval aki ezekre emlékezni fog, azok másabbul állnak majd hozzájuk a jövőben.

Az lenne még a meglepő, ha valami olyat is beledobnának a kész játékba, hogy "fanoktól fanoknak", vagy "gamerektől gamereknek", de a legjobb ez lenne: when it's done.

[ Szerkesztve ]


Rony949
(őstag)

Most merészet fogok írni, de a CDPR játékai manapság kapnak olyan hájpot (vagy legalább is megközelítőleg), mint mondjunk egy Grand Theft Auto.

Ha a Cyberpunk minimális marketinget kapott volna, úgy is bankot robbantanának a játékkal, mert ott volt a Witcher 3, ami minden idők egyik legjobb/legkelendőbb RPG-je lett.

Persze, ezekkel az E3-as bemutatókkal, a gameplayekkel, Keanu Reeves-el biztosan több embernél felkerült a radarjára, de manapság reklámozni, nagyon drága mulatság (több mint 20-30 millió dolláros összegekről van szó és lehet még keveset is mondtam). Nem tudom ez megéri-e a cégnek hogy ennyire hájpolják az emberiséget.

Belegondolva amúgy teljesen felesleges már ezen morfondírozni, ez a játék így is, úgy is kasszasiker lesz. Egyszerűen nem tudok elképzelni egy olyan idősíkot, ahol a Cyberpunk 2077 bukó lesz és a CDPR bezárhatja kapuit, vagy jobbik esetben durva leszámolásai lesznek.

Ezt pedig mindenkinek mondom, aki úgy gondolja hogy ezek után egy deka bug se legyen benne. Lesz benne bug. Ez egy openworld, én nem tudok egyetlen openworld-ről sem ami tökéletes lett volna.


Peace
(nagyúr)

Na jó, beütemezem ezt is akkor! Hátha kicsit érettebb lettem pár év alatt. :P


bélanéni
(őstag)

Számomra meg az az ami megdöbbentő, hogy a W1-2-3 SOKKAL inkább rétegjáték, mint egy GTA (amiben kb autókat kell ellopni és azokkal járókelőket elütni, miközben néha 1-1 küldetést is megcsinálsz, lesarkítva) , illetve a CP2077 is sokkal inkább rétegjáték, bár az autókkal és "normális" fegyverekkel ez az alternatív valóság kezd közelebb kerülni a valósághoz, de akkor is egy mély RPG-ről van szó, mégis lassan ezen játékok sikere lassan összevethető lesz a GTA részek sikerével. Ezt a céget csak tisztelni lehet, játék elhalasztás ide vagy oda. (A játék elhalasztás szerintem kimondottan jót fog tenni a game-nek, de újabb lavínát nem akarok indítani :DDD )

Peace: jól teszed, nem fogod megbánni! Igen, az érettség nem árt a szabadidő mellé, én így 40-el a hátam mögött tudom csak igazán értékelni ezt a gyöngyszemet. A POE, Tyranny és társai is vonzanak valahol, de egyszerűen nem érzem kielégítőnek a prezentációt. Viszont a DOS2-vel és a Pathfinder-el is teszek ezután egy próbát, de kétlem, hogy bármelyik jobban tetszik majd a DOS-nál.

[ Szerkesztve ]


Fitzgerald
(veterán)

Metal Gear Solid 5, Death Stranding. Mondjuk nyilván egyik sem olyan komplex játék mint ez lesz, de pl. az MGS5 1-2 kivételtől eltekintve nem sokban maradt el komplexitásban a kor open world játékaitól, mégis kb. soha, semmi problémám nem volt vele az alatt a 200 óra alatt, amit beletettem. Nem emlékszem bugra, nem volt semmilyen teljesítmény problémám sem , pedig 5 év alatt rengetegféle hardveres konfiguráción játszottam vele.
De ez a szabályt erősítő kivétel, egyébként tökre egyetértek.


alcsa
(senior tag)

Lol, eddig ez a legjobb

9gag


LK
(addikt)

:))


Cifu
(félisten)
Blog

Nekem a Payday2 hivatalos twittere tetszett:


RudY
(addikt)
Blog

vótmá

[ Szerkesztve ]


VikMorroHun
(senior tag)

A fórummal nincs semmi baj, olvasom tovább. Ha megnézed az utolsó 200 hozzászólást, találni fogsz párat, amire vonatkozik az ötletem.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Cifu par oraja mar magyar forditassal leirta a lenyeget.

[link]

[ Szerkesztve ]


Rony949
(őstag)

Az biztos, hogy ettől a sárga hátteres üzenetektől egy életre PTSD-m lett. :'D


alcsa
(senior tag)

Aktuális:

9gag

Ha valaki akar kacagni ebben az édes-keserű helyzetben, az ma görgesse át a 9gag-et, mert jobbnál jobb meme-k vannak már :DDD


RubbishBin
(senior tag)
Blog

Hahaha :C


Wesder
(félisten)


cyberkind
(félisten)

Ez a dolog pont annyira el és kicsúszott, mint a TLoU 2-nél a megjelenés után, ebben már előrébb van a jaték és a Cdpr, csak maguknak köszönhetik.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog

Én egyetlen ilyen üzenetet se tudnék komolyan venni. Értem, hogy gáz. De nem kell velük foglalkozni és kész.


jonnyjoker01
(veterán)

"csak maguknak köszönhetik" - látszik ilyen dologgal még nem volt gondod életed során és kívánom hogy ne is legyen. Ajánlom hogy nézz utána, milyen sztorik vannak az online fenyegetőzés és stalking kapcsán.

Pihenőre (börtönbe, minimum zárkába) kéne küldeni az ilyen embereket, hogy gondolkozzanak el egy kicsit magukon, hogy megérezzék ez nem játék.


RubbishBin
(senior tag)
Blog

Nem hát. Ilyeneket 15 évesek írnak, meg 30 éves élettelenek, akiket egy macska is lever. Azt sem értem mondjuk, hogy minek osztják meg. Kicsit sajnáltatás szaga van.


cyberkind
(félisten)

Amikor volt ilyen, megírtam, hogy rendben, várom, de nem történt semmi, ha megint ilyen lesz, ismét megírom a címemet, és ismét várok, bár, kétlem, hogy a külföldi életemmel több esély is volna bármire.

Másrészt, akkor is így látom, pláne a tweetekből, amik még az újabb eltolás előtt is azt írták, hogy nem fog késni, ezt én csak szar kommunikációnak látom, ahogy a TLoU 2 esetében is, bár az ott összetettebb. Az egészben a legrosszabb a Cdpr góré hozzáállása, aki nem vállal fel minden felelősséget és támadást a fejlesztők elől.

[ Szerkesztve ]

üzenetek