Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


RubbishBin
(senior tag)
Blog

De!
Csak több üzemanyag kell, mint gondoltuk.

[ Szerkesztve ]


zkxdn
(őstag)

"Színfalak mögött" itt a lényeg, a jófej imidzs a játékosok felé volt/van meg (sok kontent/ingyen DLC/ingyen update) nem pedig a dolgozóik felé.
Ez még mindig nem dőlt meg, mert most mindenki utálja őket de ha egyszer kijön a game és odabassz amennyire ezek mondják, akkor újra el lesz felejtve az egész, max mostmár tényleg nem hisznek el az emberek semmi dátumot a CDPRnek a jövőben.


cyberkind
(félisten)

Ha kijön a game, és tökéletes lesz, akkor se fogom azt mondani, hogy ez mind megérte. :N


Wesder
(félisten)

Teljesen logikus, ràadàsul a sok kamikaze pilótàt is megmagyaràzza. Egyszerűen elfogyott az üzemanyag mire odaértek. :DDD


Evil Snowman
(őstag)
Blog

Itt inkább az lesz a gond, hogy kijön a game és lesznek benne hibák (mert tökéletes nincs ezt tudjuk, nem érdemes zen vitatkozni) és emiatt szét fogják őket cincálni. :(


gyimger
(őstag)
Blog

Hát már most is szidják, aztán hogy magukat megerősítsék, jönnek a felnagyított hibák. Miért nem TPS, miért nem nagyobb a térkép, GTA copy, stb. Vagy a balatontagadóknak lesz igazuk és meg se jelenik. :U


cyberkind
(félisten)

Nem tudom, mivel nem emlékszem milyen állapotban voltak a The Witcher 3 portok a premierkor, de ha rosszban is, kijön a CDPR-től ez a hallgassunk a közösségre, és adjunk nekik dolgokat, amíg készítjük a patcheket és társai dolog, vagyis a jófejség, ami által kb mindenki el fogja felejteni a megjelenés előtti szartengert. Az tuti, hogy hibátlan nem lesz, igazából már a The Last of Us 2 is meglepett ezen a téren, mert elvileg nem sok javítást kapott, pedig az is bődületesen nagy meló volt, igaz csak egy gépre.

[ Szerkesztve ]


_ak_
(addikt)

[QLEDecode] volt már? Valami Samsung/Xbox/Cyberpunk játék.

*nyereményjáték

[ Szerkesztve ]


Vesa
(veterán)

Azt csúszás nélkül is megtnnék egyesek, és nem azzal van a baj, ha valaki jelenti a hibát, mert az direkt segítség, hanem az eszetlen pocskondiázással. Persze ennek is megvan a jól körülhatárolt pszichikai oka, sokan az IRL elszenvedett problémákat a neten vezetik le, komment formában. Ilyenkor gondolom úgy érzi, ő is valaki. Ez a pszichés állapot jól megfigyelhető utazáskor is, amikor a kedves utas úgy érzi, hogy az utazás befizetése egyben azt is jelenti, hogy a törvények betartása alól is mentesül. Ő most nyaral, kifizette, övé a világ, mindent lehet, a többi pihenni vágyó meg ott pusztuljon ahol van...Oda szeretnék kilyukadni, hogy nincs új a nap alatt, ez a típus létezett mindig is, csak most felköltözött a netre (is).

[ Szerkesztve ]


Sleed
(aktív tag)

A Balaton tagadókat ne vegyük egy kalap alá a lapos Föld hívőkkel. Az előbbi nyilvánvaló kifigurázása az utóbbinak :DDD


BoneDragon
(veterán)

Valaki összefoglalná? Lusta vagyok elolvasni. :D


Vesa
(veterán)

Elnézést kér az okozott kellemetlenségért és bizalomvesztésért. Majd kitér arra, hogy PC-re illetve next gen konzolokra kész a játék és időben megjelent volna, de a jelen generáció tekintetében még optimalizálásra van szükség. Aztán felsorolja a 9 platformot, amire a játék érkezik.

Kis Covid kitérő, amiben azt magyarázza, hogy a járványhelyzet miatt a normál munkamenet sem volt tartható, nem könnyítette meg a dolgukat, ami szintén oka annak, hogy a szükséges időmennyiséget alulbecsülték.

Aztán arról beszél, hogy elképesztő játékot raktak össze és úgy érzi helyes döntést hoztak, ami hosszabb távon igazolni fogja őket.

A Q&A-ra nincs energiám...túl hosszú.


Viper26
(nagyúr)

"PC-re illetve next gen konzolokra kész a játék"

Akkor szépen jöhet most a többi meg később...ennyi.


Wesder
(félisten)

De nem ennyi, mert PS4/XO csalàdra jut 160M+ eladott gép.

[ Szerkesztve ]


cyberkind
(félisten)

Én elvagyok mind nélkül, köszi! :DDD ;]


BoneDragon
(veterán)

:R

üzenetek