Diablo 3 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Elemental
(addikt)

Nekem megvan az első kettő, meg gyártottam magamnak egy panci fegyót is. Még kellene kettő panci.
P1000

[ Szerkesztve ]


Daelion
(őstag)

Én sztem most fejeztem be a seasont, vagyis elértem amit akartam/terveztem így ~P1050-re. :)
Altar,season journey kész illetve GR push is elég volt mert innentől már nagyon fishelős lenne meg paragont kéne farmolni azt én meg utálok:

Nem is igazán terveztem eddig vinni de azért csak elment de nagyon Rift függő és itt már túlságosan is a Fire Ring 'Sliver of Terror helm gem'- re van alapozva.
Helm meg az Amulet nem volt Ancient szal 2 Augment hiányzott, tipikus LoD Blessed Shield build annyi, hogy én lovat használok Condemn-Vacuum helyett mert én nem szeretek buildeket amibe nincs mobility skill. :N 'ez most jelenleg SSFHC LoD LB-n rank 9-re volt elég, 10-et azért meg akartam csinálni'

Nah most meg lehet megyek azt beugrok D4-et játszani egy kicsit ha mar ott is most kezdődik az új Season. :DDD

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

mit farmolsz?

en foleg emenityket mentem mert folyamatosan ki voltam fogyva materialbol, p750en kesz volt az altar. GR90et << dedikalt emenity farm loot szempontbol.

[ Szerkesztve ]


grimm2015
(senior tag)

Gr 90-100 speedet... emenityből is összeszedtem én is pár ezer matit, de ilyen primal gyenge szezonom soha sem volt :DDD , de úgyis megy már az új season d4be.


BitRider
(aktív tag)

Helló! Biztos vicces, de új Diablo 3-as lennék.

Egyszer végigjátszottam anno, de meguntam (míg a D2-t vagy 7 évig nyomtam). Most lenne, akivel játszhatnám, és talán egyedül a Shadow Impale Demon Hunter build tetszett meg játékstílus alapján, meg hogy nem dobálja annyira ezerrel az ocsmány effekteket, mint a legtöbb build (a vizuálokkal még mindig nem vagyok kibékülve).

Viszont egy fontos kérdés akad, ami a co-opnál nekem sokat számít és befolyásolja, hogy megveszem-e a játékot: lehet itemeket csere-berélni egymás közt, mint a D2-ben? Olvastam itt mindenféle régi bejegyzést erről, de nem egyértelmű. Egy helyen kell lenni, amikor droppol és csak 2 órán belül átadható? Vagy a különféle classok közt ez fölösleges? Nekem a D2-ben az tetszik, hogy egymást ki lehetett segíteni cuccokkal.

[ Szerkesztve ]


Daelion
(őstag)

1 partiba kell lenni és akkor az ott esett itemeket lehet átadni egymásnak x ideig. 'asszem igen ez még 2 óra de én már évek óta nem játszottam partiban és én is ennyire emlékszem'
Amit soloban találtál azt viszont sehogy sem lehet az csak a tied/saját karik közt tudod átadni. :)

[ Szerkesztve ]


TeeBee73
(addikt)

Erre nem emlékszem, de megkérdezem az illetékest. :D

[ Szerkesztve ]


reelc
(veterán)

Szia!

Teljesen más a Diablo 3 dropja a 2-höz képest.
Itt elég hamar meg lehet szerezni mindent (drop vagy kraft vagy Kadala).
Egy ponton túl inkább a tárgy jobb statos változatának a vadászása folyik.
Leegyszerűsítve.

Jó ideje egyedül játszok, jól lehet boldogulni így is.

[ Szerkesztve ]


mpierre
(veterán)
Blog

:D Vótmá'.


BitRider
(aktív tag)

Az utolsó mondatodra: ez valahol végtelenül szomorú. Én 8 éve Heroes of the Storm-ot játszom, nem tudnám elképzelni, hogy kiismert, mondhatni nem túl bonyolult AI ellen menjek, mint valami monomániás, ugyanazokat a mozdulatsorokat ismételve minden meglepetés nélkül órákig/napokig/hónapokig. Valahogy nálam teljesen átértékelődött az ARPG azzal, hogy humán ellenfelek ellen megyek, ráadásul sokkal érdekesebb hősökkel.

[ Szerkesztve ]


faragojof
(senior tag)

Es?


TeeBee73
(addikt)

Tudom. Akkor is tőlem volt. ;]
De a kolléga még újonc, mint írta.

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

magatalalosan kb minden gear ami kell, az altalaban ilyen 20-30 ora alatt kiesik uj karinal, viszont perfect geartol ez meg messze lesz.

ket seasonja a tapasztalat az volt, hogy ilyen paragon 2000-2500 kornyekere all ossze a gear: Diablo2ben ha mondjuk esett egy shako, az biztos BiS volt, Diablo3nal ilyen 100-400 item is kellhet egy BiS kombinaciohoz: magat az itemet megszerezni konnyu, de utana a geart tokeletesiteni ido.


Daelion
(őstag)

Én is évek óta csak egyedül játszom szinte mindent, most már van is Solo Self Found játékmod D3-van amit használok is azóta. :) 'HC-ban'

Szerintem ebben semmi szomorú sincs, nekem meg pont hogy a multizásból lett elegem pláne a tipikus randomokból.
Max 1-2 régi haverral vagyok hajlandó játszani amikor nem SSF-be játszom esetleg segítek nagy néha valakinek de kb annyi is.

Nekem már nincs türelmem/idegzetem ezekhez a dolgokhoz és inkább a saját tempómban szeretek játszani.
D2-t én is aktívan játszottam régen sulis koromban meg utána is egy ideig kb 7 évig összesen és akkor ment a trade/pvp karik meg úgy minden de erre nekem már nincs igényem.

Illetve nekem már szórakoztatóbb saját magam összerakni a karikat/buildeket és elérni a céljaim az adott játékban. :)

[ Szerkesztve ]


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Sziasztok! Valaki tudna segíteni kocsit Switch-en, nem szezonos karakterrel pár greater rift run erejéig? :)


BitRider
(aktív tag)

Végül megvettem 40%-os kedvezménnyel, 7 ezret megért. Van egy 70-es karakterem, tele legendary--val. Néha megyek egy-egy riftet, de nagyjából ennyi volt. Igazából meglepetés volt a kezdeti verzióhoz képest, érződik, hogy sokat fejlődött azóta. De endgame nem igazán van, egyáltalán nem érdekes, gyakorlatilag nincs semmi cél vagy content, úgyhogy le is csengett a dolog.

Ehhez képest kíváncsi leszek a Last Epoch-ra. Ha egy kis fejlesztőstúdió meg tudja oldani az értelmes kontentet, akkor a Blizz csak simán bekaphatja. :)


Süni 1985 F
(senior tag)

Greater rifteket toltál?


BitRider
(aktív tag)

Pesze, de pár kör után az is repetitív és sok értelme nincs. Áh, nézegetem a Last Epoch system-jét... egészen más. :D Tényleg egy jó middle ground a kőegyszerű Diablo és a PoE között rendes, hierarchikus loot filterrel, értelmes craftinggal és minden finomsággal.

[ Szerkesztve ]


mephi666
(nagyúr)
Blog

a diablo sorozatban az endgame mindig a repetitív gyilokról szólt :) a sztori viszonylag gyorsan letudható mindegyik részben, viszont utána jöhetnek a komolyabb nehézségi fokozatok, jobb cuccok, stb... első 2-3 részt a random helyszínek is jobban jellemezték... a 4. rész nekem ezért furcsa, mert van egy elég kicsinek mondható fix outland, a dungeonök meg valamennyire random leosztásúak

...az endgame a 3. részben szerintem teljesen szubjektív: nekem azt jelenti, hogy szépen felcuccolom a karaktert, augmentelem az itemek nagy részét és addig megyek gr-ben, amíg kényelmes... másnál a 150 elérése az endgame, vagy a ladder pozíció...


MegalodonS
(őstag)

Igazabol minden jateknak a vege lelassul es mar a kerdes mit is csinalsz??
D3 GR150,D4 Uber Bossok,WoW M+ ami ugyan az ,csak emelkedik a minden, a gear szinted meg csokkenoben es ha nem esik ki,akkor jon a vegtelen farmolas, amig ki nem esik a megfelelo item!Aztan beleraknak egy meg magassabb itemet,meg egy mountot es ujra megy a vegtelen farmolas!

Azert ha ennyire unalmasnak talalod,probald ki mindennel lehozni, a GR150-et es akkor azt mondom ugyes vagy,elore megmondom nem fogsz unatkozni,viszont nagyon sokat fogsz jatszani!Akkor meg ott van a solo-mode, abban is megcsinalhatod ugyan ezt! ;)

[ Szerkesztve ]

üzenetek