[RIOS ERROR] FOTÓS beárazás - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

FOTÓS beárazás - Lokál fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Timer
(veterán)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

3 alanyom lenne árazásra:

- Nikon 85 1.8G, kifogástalan, karcmentes esztétikai és műszaki állapot, garancia már nincs rá, 2,5 éves. Doboza, táskája megvan, lencsevédő is mindkét oldalra. Láttam már 90-ért és 120-ért is, ezért kellene egy reális becslés.

-Tokina 17-35mm f/4 AT-X PRO FX (NIKON F mount): sokadik tulajdonosa vagyok már szerintem, de az biztos, hogy én kéz alól vettem. Ennek megfelelően már nem tökéletes az esztétikai állapota, bár komolyabb karc és kopás nincs rajta, kivéve a lencsevédőt, amin a felirat kopottas már. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon könnyen mozog a rekeszállító gyűrű, de lehet, hogy gyárilag is ilyen volt. A lencse egyébként karcmentes, és más hibát sem látok benne. Pozitívuma, hogy FTZII-vel Z rendszeren is használható az AF rendszer. Elég ritka jószág, és ebayen láttam csak, ezért kellene egy reális árazás rá. Elég régen és kéz alól vettem, már nem tudom, mennyit fizettem érte, így nincs támpontom sem.

- Godox 120-as bowens oktabox. Nincs különösebb baja, a belső és a külső diffúzor is megvan hozzá, a váz szerkezet ép. Azért adnám el, mert keveset használom, és elég nehézkes össze-, majd szétszerelni. Fontos, hogy ez még az a verzió, amelyre nem lehet grid-et rakni, nincs is hozzá.

Köszönöm előre is! :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]