eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Miután megnyerted az aukciót, és van lehetőség ilyen módon fizetni, az eladó elküldi neked a banki adatait, beballagsz a bankodba, kérsz egy nemzetközi átutalási megbízást, kitöltöd, és a számládról elutalják a lóvét. Vagy lehet neten keresztül is, ha van netbankod.


seldon
(csendes tag)

Köszi:C


tigerleslie
(tag)

up


Badb0y
(addikt)

Felvettelek MSN-be. Piz fogadd el.

Bővebben: link Én ezt szeretném megvenni. Lehetséges ez? Ha jól fordítom akkor euróbán belül küldi és németországon belül 7 EUR a posta. Ez nekem zusammen mennyi lenne ha sofort kaufennel veszem meg mert ugye azt írják, hogy érdeklődni kell.
Egyáltalán ezt itthon a postán meg tudják mondani, hogy mennyi a posta költség? Létezik, hogy MO-ra nem szállítják? Csak oda amiket feltüntettek?

És hogy műxik ez? Leírom ahogy én gondolom. (Még nem regisztráltam)


Badb0y
(addikt)

És arról mi a biztosíték, hogy azt teszi bele a gyerek, amit rendeltem. Lehet a 90ezres obim helyett egy kenyérpirítót tesz bele vagy rosszabb esetbe semmit. Mert a hozzá nem értő postás honnan tudná, hogy mi is az amit rendelek :F


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Engem aztán nem vettél fel :DDD

Miért ne vehetnéd meg? Németországon belül 7€ a postaköltség, hogy az EU-ba mennyi, rá kell kérdezni az eladónál. Az ár+ pk + utalás költsége az amibe neked kerülni fog. Az eladónak több mint 13 ezer pozitív minősítése van, kizárt hogy átvágna.
Mindenre rá kell kérdezni az eladónál.


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Az a jobbik eset, hogy a postás nem tudja mi van a pakkban. Ilyen magas minősítésű emberek tuti nem vágják át a másikat.


Badb0y
(addikt)

''Lieferung nur in folgende Länder : Deutschland, Benelux, Dänemark, Finnland, Frankreich, Gross Britannien, Italien, Portugal, Schweden, Spanien und Österreich!

Shipping only to Germany, Benelux, Danmark, Finland, France, Great Britain, Italy, Portugal, Sweden, Spain and Austria!''

Ezt írja. Akkor most európa minden országába szállít, vagy csak ezekbe?
Az a baj, hogy nem találok e-mailt, hogy tudjak neki küldeni :F Hol vannak az ilyen címek?

Ja még1* felvettelek :) Nem az az msn címed ami a nevednél van?

[Szerkesztve]


Fehérsólyom
(aktív tag)

Tudna nekem valaki bővebb információval szolgálni a #30-ban említett EMS-el kapcsolatban? Mi is ez pontosan, hogyan működik, milyen apró taktikák vannak stb.
Előre is köszönöm!


kraftxld
(nagyúr)
Blog

olyan csomag/levélküldő szolgálat mint a dhl vagy a fedex


Fehérsólyom
(aktív tag)

Azt hittem ez is valami olyasmi mint az expressz levélküldés amit a postán kérhetsz.
Hol vehető igénybe? Esetleg minden postán?


kraftxld
(nagyúr)
Blog

ööö... lehet hogy az. most hogy így mondod, tényleg a postai EMS az :DDD


rocket
(nagyúr)

Ezekbe az orszagokba kuldenek csak, emailt nem erdemes irogatni, nem fognak foglalkozni vele , max. ha nagy tetelt rendelnel valamibol.


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Nekem már küldtek volna olyat is amit csak az usába szállítottak, csak drága volt a postaköltség. Rá kell kérdezni. Általában rugalmasak.


rocket
(nagyúr)

Altalaban az mit jelent? mert nalam 20 ilyenbol 1 volt aki foglalkozott a temaval, es kitalalta, hogy 100$ a pk, egy 150 $-os termekre.
Egyebkent ausztriaba 60$ volt ennek a termeknek a pk-ja, csak ide 100$-t talalt ki, gondolja ha nagyon megakarod venni fizetsz erte tobbet is, extra profit.


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Eddig egyszer kérdeztem, mert másnál mindig találtam ugyanolyan terméket és szállított ide is. Az az egy meg leírta szépen, hogy fedexel ennyi meg ennyi a szállítás.


PaladiN
(aktív tag)

Ha jol tom akkor 6 evnel oregebb autot nem vihetsz be magyarorszagra.
Ill. talan ha mar veterannak van minositve. Amugy meg ki kellene fizetni ra az regisztracios adot, ami eleg huzos osszeg egy nem korszeru jarganynal.


Badb0y
(addikt)

A méret miatt volt ilyen olcsó? Milyen futárszolgálat volt ez?


Badb0y
(addikt)

Regisztráltam magam, és amikor be akarok lépni kér vmi megerősítő kódot ha jól fordítottam, amit elvileg elküldött e-mailba. Elküldettem még1* vele a mailt, de semilyen kód nincs benne :F Hol van ez? Vagy mit nem látok?


kraftxld
(nagyúr)
Blog

jó mailcímre küldetted? :F

üzenetek