eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Space marine
(aktív tag)

Köszi a részletes leírást! :)

Még reggel írtam, hogy resend ha megoldható. Azóta alvásidő van odaát :D ha nem él a lehetőséggel, akkor utalgasson..


V/
(titán)

Amíg nem adja fel addig nincs dátum és működik a Cancel order, az kell mert itt azért nincs dispute. Írni akartam csak eltérítettek.


t72killer
(titán)
Blog

:R, á, ja persze, az még egy lépéssel korábbi. :R

[ Szerkesztve ]


thomasrc
(tag)

Én ezt nem értem, mi miatt állhat a csomag Franciaországban? A Posta ügyfélszolgálata megerősítette, hogy nem érkezett be a csomag Magyarországra, így nem az ők az illetékesek. Az USPS ugyanezt mondja lényegében, hogy nem ők az illetékesek EU-ban, de meg tudják erősíteni, hogy a csomag elhagyta az USA-t. Ki szállítja tovább a csomagot EU-ban, akik illetékesek lennének ránézni a csomagra, hogy tényleg ott van-e, ahol a nyomkövetés is jelzi?

Illetve egy kérdés az eBay Money Back Guarantee-val kapcsolatban: Azt jól értem, hogy a pénzvisszatérítés 30 napig azután igényelhető, hogy az általuk megjelölt "estimated delivery" letelt? Tehát ha várok addig az időpontig, akkor nem fogok elesni a lehetőségtől, ugye?

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

EH037272775US ezzel nem fog érkezni, új azonosító szokott lenni.

Case-t a legkésőbbi becsült - Estimated Delivery dátumtól vagy a megérkezéstől számított 30 napon belül tudsz nyitni az eBay felületén keresztül.
Ha egy vásárlásnál nincs megadva Estimated delivery, akkor a vásárlás napjától 30 nappal kell számolni a várható szállítási időt és ha az letelt, attól a naptól 30 napig van vásárlói védelem.


thomasrc
(tag)

Az új azonosító azt jelenti, hogy a nyomkövetés is az újjal fog továbbmenni? Egyelőre úgy tűnik, hogy a Posta látja az EH...-s számmal is a csomagot.


V/
(titán)

Az ottani és az itteni ajánlott küldemény kölcsönösen nem követhető, ami onnan jön az kap másik azonosítót, EMS esetén lehet hogy marad és tévedtem.
De amit látsz az egyáltalán nem megnyugtató, talán van súlya ás ugye már Európában van.


thomasrc
(tag)

Maga az üres doboz nehezebb kell legyen, mint 0 gramm. :) A postai ügyintéző hölgy arról informált, hogy látják a csomagot a rendszerben az EH...-s szám alapján, de még nem érkezett meg az országba. Az USPS az érdeklődésre azt írta, hogy elhagyta USA-t a csomag és csatolták a nyomkövetés linkjét, amin látszik ugye, hogy elvi szinten Franciaországban van most. Hogy kinél kell érdeklődni a csomag fizikai holléte felől azt egyik fél sem tudta megmondani, mert az USPS szerint ők nem felelősek az EU-ban a csomagért (ennek viszont ellentmond az, hogy az oldalukon van egy kitölthető form, ami elvileg a teljes lánc mentén lehetővé teszi a csomag kerestetését), a Posta meg csak az országon belül felelős érte, ami érthető.

...de ha mégis új követési számot kap a csomag, akkor az státusz üzenetként meg fog jelenni vagy miképpen értesülök róla?


rednifegnar
(senior tag)

ha felteszek figyelolistara dolgokat akkor mostanaban a legtobb esetben jon offer.
hogyan lehet azokat az offereket eltuntetni? eleg zavaroak foleg hogy legfelul jelennek meg.
nem lehet torolni oket (vagy hideolni), hiaba veszem le a figyelolistamrol, akkor is ott maradnak orokke mig le nem jarnak.


Phülöp
(addikt)
Blog

El tudod utasítani az ajánlatot, akkor eltűnik.
Review offer -> decline.


t72killer
(titán)
Blog

Az elmúlt pár napban teljesen megzakkant errefelé az ajánlattételi rendszer: tegnap egy offernél zöld háttérben jelölte az ajánlatomat és nem tudtam belenézni a részletekbe (a zöld azt szokta jelenteni, hogy az eladó elfogadta). Amúgy az eladó elutasította az ajánlatot.
Most meg egy counteroffert küldtem az eladó korábbi ajánlatára - erreföl az új összeget nálam úgy jelzi ki a rendszer, mintha az eladó ennyit ajánlott volna/az ő ajánlata lenne az enyém :DDD. Vicces, még csak az kéne, hogy el is tudjam fogadni a nevében :DDD...


t72killer
(titán)
Blog

Korábbi diszkusszióhoz az árajánlatokról mai és tegnapi példa: két termékre is ajánlatot tettem, ami egyszerre fogadott ajánlatokat és licitálni is lehet: a licit indulóáránál MAGASABB árajánlatot tettem, amire az eladó nem reagált, közben valaki licitált és az árajánlatom simán kirúgta a rendszer "offer declined" üzivel (99%, hogy nem az eladó, mert az üzi után azonnal ott volt a licit a terméken).

üzenetek