Fizika topic - Tudomány, oktatás fórum

üzenetek

hozzászólások


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-galaxis-foldrengesei-1214062

A galaxis földrengései !

A mérhető földrengésekkel analóg észlelhető galaxis rengéseim ! - Anatrktisz, Föld, Hold, Mars .

:Y

Itt bebizonyítottam, hogy a galaxis szerkezete azért mutat hasonlóságot a növényi-phillotaxissal, mert az ismert teniszütő-elmélet, amelyet néha Dzsanyibekov-effektus hozza létre őket !

A ChatGPT MI teljesen igazat adott ebben nekem !

[ Szerkesztve ]


hiperFizikus
(aktív tag)

+
És már a képeket is elkészítettem hozzá !
Az egyik felvételen ott van a galaxis földrengés alaki nyomai is !
:U


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/fred-hoylet-igazolna-a-james-webb-1214080
Fred Hoylét igazolná a James Webb, vagy Albert Einsteint ?

:)) :DD

A legutóbbi tanulmányaimban arról értekeztem, hogy a csillagászat legnagyobb szerkezetei összefüggő rendszert képeznek, több szempontból is ! Ez a weblapom pedig ezeknek a szerkezeteknek a végtelenbe mutató folytatását mutatja be !



Ugye a végtelenünk lehet: a végtelen kicsi méretek felé mutató is, és a végtelen nagy méretek felé mutató is ! Ezek szerint: van mikor a szuper-klaszterek a galaxisokon átívelve a végtelen kicsi szingulárisok felé tartanak, és van amikor a galaxisok a szuper-klasztereken átívelve a végtelen nagy multiverzum felé mutatnak !


A továbbiakért kattints a linkemre !


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/juj-juj-stephen-hawking-1214082

Juj juj, már megint Stephen Hawking !
Az ad hoc tudományok polcáról !

:N : :B



You
Amikor beverem a térdemet, mindig a fizikus Stephen Hawking jut eszembe ! Most is amikor a számítógépemhez mentem: az asztalom sarkába bevertem térdemet, és muszáj voltam egy kicsit leülni .


You
És kínomban - az átlagemberekkel ellentétben - az elméleti fizika paradoxonain kezdem el gondolkodni ! Konkrétan a fekete lyukakon, hogy mi lenne ha bele dugnám az újamat a fekete lyukba !


Ha többre is kíváncsi vagy, akkor kattints a linkemre ! - megint egészen másképpen fogom nektek láttatni az elméleti fizikát(Hawking-sugárzást), mint ahogyan eddig tudtátok .


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/az-anti-foton-komplex-1214084
A jfi anti-foton-komplex részecske-hullám elméletem !
:R


Ezen a tartalmas linkemen, a ChatGPT MI -vel való beszélgetésemet tartalmazza a elméleti fizika végleteinek rendbetételéről, ami egy összefoglalóvá is kerekedett ! Közben véletlenül felfedeztem az anti-foton-komplex "izét" is, ami alapjaiban forgatja fel az "államilag ránk erőltetett fizikai világképüket" is !


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-quotmindenhatquot-szuper-akkrecis-elmelete-1214089
A "mindenható" szuper-akkréciós elméletem !


Tegnap 2024.3.27. szerdán friss felvételeket tett közzé az "Eseményhorizont Távcső (EHT) kollaboráció" !
:))

"A Tejútrendszer középpontjában található szupermasszív fekete lyuk – Sagittarius A* (Sgr A*) – polarizált fényben, amely feltárja az objektumot körülvevő mágneses mezők szerkezetét és erősségét Fotó: EHT kollaboráció"


Ez az 1 db "Káprázatos felvétel készült a galaxisunk központi fekete lyukát övező mágneses mezőkről" közvetve nagyon erős bizonyítéka az eddigi szuper-klaszter és szuper-galaxis elméletemnek ! Mivel közvetve erősítis e elméletemet, ezért alapos magyarázatra szorul, hogy hogyan teszi ezt !


Szerencsére segített egy alapos beszélgetésem róla a ChatGPT MI -vel ! De azért még is csak én személyesen találtam ki: Erdős Attila Rimaszombatból ! De előtte látnod kell pár felvételt róla !




Ezen a felvételen a tegnap frissen készült a galaxis-központi fekete-lyuka körül-kialakuló akkréciós-korong látható !

Ezen a felvétel az általam nem oly régen megtalált az a szuper-klaszter felvétele látható, ami kísértetiesen hasonlít a tegnapi akkréciós-korong felvételére ! , kép forrás ,


Hogy miért hasonlít kísértetiesen e két felvételen lévő szuper-klaszter és galaxis akkréciós-korong, azt a következő linken lévő a ChatGPT MI -vel beszélgetésemből tudhatod meg részletesen !



Kattints érte a legfelső linkemre ♥


ben11
(őstag)
Blog

Szigorúan véve, soha nem leszel olyan távol hogy ne vonzana a föld. Pusztán minimálisra csökken, ezzel párhuzamosan egyéb hatások felerősödnek.


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-regi-panspermia-es-az-uj-kozmikus-erdo-elmelet-1214093
Az egyesített panspermia és az kozmikus-erdő elméletek !

Az ad hoc tudományok polcáról !

:W

"
Nyilván amikor megalkottam az új kozmikus erdő elméletemet, akkor felvetődött más vonatkozása is a biológia analógiáknak a szuper-klaszterek és a galaxisok rendszerére ! De mivel akkor a közelmúltban nem voltak tényeim hozzá, ezért hagytam ezt a gondolati szálat !

https://www.youtube.com/watch?v=NwE_cxZjjB0
Kína meghökkentő felfedezése a Holdon megdöbbentette a tudósokat!

Ez arról szól, hogy a Holdon tömegével találtak olyan mini megüvegesedett gömböket, amik fagyot vizet tartalmaznak ! Tehát ez tényalapot ad arra, hogy tovább gondoljam a kozmikus erdő biológiai analógiáját !

Az oly annyira sikerült, hogy magam sem tudom megcáfolni, a logikája teljesen tudományos lett !
https://chat.openai.com/share/...
"

A továbbiakért kattints a linkemre ♥

[ Szerkesztve ]


hiperFizikus
(aktív tag)

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=166732345&t=9251304

Más szakemberek is ezt az elméletemet igazolják !
Bár még csak a kezdeteknél tartunk .

:K


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-mely-ur-orvenyeinek-jellegzetes-sorozatai-1214095

A mély-űr örvényeinek jellegzetes sorozatai !

alcím: A Hawking-sértő fekete lyukak,
avagy az 4b. halmazállapot:1. szilárd, i acél 2. folyadék, j folyadék-kristály 3. gáz, k gőz 4. plazma, h sötét anyag !

Az ad hoc tudományok polcáról !

:DD :C :))

Vagyis ezek szerint a sötét anyag csak egyfajta új nagyon hideg új halmazállapot lenne !

Stephen Hawking tévedése/:
Mivel az egyre kisebb fekete lyukak egyre intenzívebben hő-sugároznak a kvantumfizikai virtuális részecskék miatt, ezért megnyugodhatunk, mert nem fogunk bele esni egy apró méretű fekete lyukba, ugyanis ezek az apró méretű fekete lyukak az ősrobbanás óta már szét is hő-sugárzódtak !

Csak hogy - maradjunk a racionalitás földjén - ha a fekete lyuk mérete már olyan kicsi, hogy e hősugárzás hullámhosszánál kisebb az átmérője, akkor épen ugyanaz a kvantumfizika miatt: nem sugározhatja már tovább szét önmagát, mert kisebb az átmérője az általa sugárzott hő hullámhosszánál !

Tehát még sem lehetünk annyira nyugodtak e hipotetikus apró fekete lyukak miatt !

A továbbiakért olvasd el a fent linkemen az új és az elméleti fizikát megrengető elméletemet !

Úgy gondolom, hogy az meglévő űrtávcsövek gond nélkül igazolhatják ezt az újabb elméletemet, ami a közelmúlt elméleteimre alapozódik !


ReSeTer
(senior tag)

Helló!
Az ágyam nagyon közel van egy konnektorhoz. A fejem kb. 10 cm távolságra van. Tudom, hogy nem ártalmas az elektroszmog meg a mágneses tér, de én nyugodtabb lennék ha valamivel letudnám szigetelni. Mi ennek a tudománya? Alumínium perforált lemez, vagy az a legjobb ha tömör? Gondolom ha bele van dugva egy fogyasztó, akkor nagyságrendekkel megnövekszik a sugárzás.


hiperFizikus
(aktív tag)

Az 50 Hz -es váltóáram tere még erősen sem ártalmas ! Például ha egy a természetben futó 200 kV-os vezeték alá közvetlenül beállsz, akkor sem károsodol . Én már többször is kipróbáltam, elmentem alatta !

Az egész csak pszichózis, de mivel a is pszichózis rossz, ezért tedd azt, hogy megfordítod a fekvésedet az ágyadban, lábad-fejed értve !
:)


ReSeTer
(senior tag)

Mindkét oldalt konnektor van. Melyik megoldás lenne jobb?


hiperFizikus
(aktív tag)

mondtam neked, hogy 200 kV vezeték sem okoz problémát
:((


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-mely-ur-orvenyeinek-matematikaja-1214097
A mély-űr örvényeinek matematikája !

:C

Problémák adódtak a mély-űr örvényeinek sorozatával, és a hozzá tartozó modellemmel ! Ezek a problémák nem olyanok, hogy alapjaiban cáfolnák a modellemet, hanem olyanok, hogy ugyan előre mutatók, de nincs minden egészen rendben vele ! - "diszkrepáns tényeknek" :

...

De ha ez az elméletem ennyire jó, hogy e fenti kirívó esetek is magyarázhatók vele, akkor érdemes lenne egy - akár nem hagyományos - matematikát is mellékelni hozzá, pusztán a számítógépes szimulációk részére, hogy a számítógép grafikusoknak legyen valami konkrét támpontuk is ! - itt nem az akadémikusi korrektségre gondolok, mert azt még ők sem értik .


... a továbbiakért kattints a linkemre !


hiperFizikus
(aktív tag)

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9249891

5. ideiglenes tételem : Azt nehéz elképzelni, hogy mikroszkopikus fekete lyukak alkotnák a sötét halmazállapotot, ami a plazmában áramlik, de azt már könnyű elképzelni, hogy e mikroszkopikus fekete lyukak helyet valami monopólista-mágneses részecskékből állna e sötét halmazállapotom, ami a fentiek szerint a szuper-klaszterek látványos szálasodását okozza !

:C :W :R


hiperFizikus
(aktív tag)

https://erdosattilask01.lapunk.hu/fekete-lyukak-a-holdon-1214118
Fekete lyukak a Holdon !

:W :K



" Ebből egyenesen következik, hogy a Hold sötét lávatavai nem Hold vulkáni eredetűek, hanem amikor 300 kilométernél nagyobb tömeg csapódik a Holdba, akkor a becsapódó égitest belső olvadt kőzete szétlöttyen: bizonytalan szélű körvonalat és sötét felületet hagyva maga után ! "


' De az olyan "szabadon szaladgáló" "rendes polgárok" mint ti, soha rá nem jöttetek volna arra, hogy a "Hold fekete lyukai" módszeremet a szuper-klasztereimre is jó lenne alkalmaznotok ! Tehát legyen a következő fizikai törvény:
... '

:DD

Hogy mi is ez a az új törvényem, ami a Hold fekete lyukaival analóg, megtudhatod a fenti linkemre kattintva ♥
, csak azt nem mond, hogy nem érdekel ;


F-ECT$
(titán)
Blog

Van ez a fotó, ahol egyszerre látszik Pécs és Veszprém. A Föld görbülete / lehajlása viszont 100km távon már több mint 700m. Milyen optikai jelenség kell ahhoz hogy mégis elkészülhetett a fotó?


F-ECT$
(titán)
Blog

Közben meglett, 600m magasból lőtték a képet.

üzenetek