eMAG/edigital vélemények - tapasztalatok - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

30 nap ha emag a forgalmazo. Alza amugy sokkal gyorsabban intezi.


kromatika
(veterán)

Köszönöm. :R


Geo19870322
(tag)

Sziasztok!
Szombaton rendeltem 20havi 0% THM részletre telefont, fizetés alatt az állapota, de már nincs készleten. Ilyenkor fogja a rendelésem a készletet vagy buktam ? :F


TomPack
(őstag)

Lehet, hogy éppen elvitted az utolsót!


erdey_a
(őstag)
Blog

Gyorsabban? Beteszem a visszaküldést az emag easyboxba és 2 perc múlva csippan a teló, hogy visszatérítés érkezett. Azért ez nem lassú...

[ Szerkesztve ]


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Nekem nem jött vissza azonnal ha beraktam boxba. Ugyanúgy ki kellett várni, hogy visszavigyék. Kellett 3-4 munkanap. Gondolom attól is függ milyen módon rendelted és hogyan fizettél.


torma1981
(veterán)

Nekem volt így is meg úgy is. De legtöbb esetben max 30 perc és rajta volt a számlán a pénz. A kisebb értékeket szinte tuti így küldik vissza. A drágább dolgokat lehet csak megnézés után.


Stylewars_kp
(senior tag)

Valaki vásárolt cofidisre mostanában? Megtetszett ez a 0%-os hitel. Nagy nehezen összejött a hitel elbírálva 12 nap alatt...gyors ügyintézés... Mi a következő lépés? Emag mennyi idő múlva fog jelezni, hogy oké a kifizetés? Amikor rendeltem 2-3 nap szállítást írtak a termékemre, de most már 3 hetet ír... már bánom, hogy így vettem, de egyszerűnek tűnt elsőre.


hzsolee
(őstag)

Hát a guglis vélemények alapján még véletlenül sem venném igénybe... mármint a cofidis...meg az emagot is kerülöm inkább...

[ Szerkesztve ]


Stylewars_kp
(senior tag)

Csábító volt, hogy ráérek 20 hónap alatt kifizetni Amúgy még a rávaló is megvan egybe, de kényelmesebnek éreztem. Na mindegy. :DDD


hzsolee
(őstag)

Biztos nincs ebben valami csavar...0%? Sosem néztem ilyen után, de azt mondják semmi sincs ingyen...


lufi7
(aktív tag)

Annyi, hogy ha késve fizetsz egy részletet, akkor átalakul egy sz@r THM-s kölcsönné.


patyil
(tag)

miután beraktad a boxba a visszaküldött terméket kaptál valami értesítőt, akár samedaytől vagy emagtól? Vagy csak miután ők megkapták és feldolgozták akkor vált át a visszaküldés státusza?


Stylewars_kp
(senior tag)

Hűtőt vettem már így. Ott sem voltak rosszabb feltételek. 0%. Annyi, hogy fizetni kell precízen. Ebben az a biznisz ha valakit még rátudnak beszélni más termékre. Nálam is próbálkoztak 500 ezres hitelkeret, 1,5 millió 20% thm, életbiztosítás stb... mindet elutasítottam.


mzso
(veterán)

Milyen levélben?


mzso
(veterán)

Én úgy mondanám, hogy az emag lepusztította az edigital-t majd beolvasztotta.

Azelőtt volt a legjobb, hogy az emag megvette. Ingyen üzleti átvétel, és egy hetet lehetett hosszabbítani, ha nem úgy jött ki.


pana0017
(senior tag)

Sziasztok. Rendeltem a múlt héten az emagon keresztül Philips Oneblade borotvapengét, mely az első használat során kiderült hogy egyértelmű hamisítvány, ezt követően összehasonlítva az eredetivel ránézésre is megvannak a különbségek. Sajnos csak ezt követően néztem meg a szöveges véleményeket, mert a 4 csillag feletti összértékelés ellenére több hasonló 1 csillagos vélemény is van a termékről.
Írtam is emailt az ügyfélszolgálatra, akik rögtön hárítottak, ugyanis ezt nem az emag forgalmazza, hanem egy partnerük. Ők azt írták nem tudok mást tenni, mint visszaküldeni. A probléma az, hogy egyrészt nincs meg az eredeti csomagolása, másrészt mivel higiénia termék, így nem is állhatok el a vásárlástól.
Milyen más módja van, hogy valahogyan visszakapjam a pénzem?
Köszönöm!


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Sztem semmi, hasznaltad, csomagolas nincs, higieniai termek. Fogyvedelemnel jelentheted oket, de ha nem magyar a ceg akkor kb baszhatod.


alexnagy777
(csendes tag)

Sajnos nem egyedi eset, egyre gyakoribb. Ahogy az sem, hogy emag sok negatív értékelést egyszerűen nem engedélyez kirakni, legyen az bármennyire korrekten tálalva. Tehát, azokra sem igazán lehet támaszkodni.


pana0017
(senior tag)

Természetesen nem magyar... Rendben, köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!

[ Szerkesztve ]

üzenetek