eMAG/edigital vélemények - tapasztalatok - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


PuffyDog
(junior tag)

Rád keresek és elolvasom.

Egyszer jártam jól eMag rendeléssel. Gondoltam én. Jött egy ~6e Ft értékű csomag boxba, mentem átvenni, nem kért pénzt. Gondoltam ez a kárpótlás a sok szivatás miatt. Aha. Hónapokkal később egy hibás termék visszaküldése után az utalandó összegből levonták azt a 6ot. :DDD


PuffyDog
(junior tag)

Elég durva. Legalább visszament a pénz, igaz kellett egy ügyvéd hozzá. Ezek most bezártak minden boltot, kivéve Etele és a GVH is zaklatja őket. Lehet eltűnnek? Engem nem zavarna. Régebben szinte minden ingyen jött boxba, most már csak 10e Ft felett és persze fizess előre, mert ilyen 490-990 közötti díjat számolnak. Plusz mostanában olyan időket futnak a csomagok, mintha Black Friday lenne, aztán reklámozzák, hogy rendeld meg délig és még aznap megkapod. Ezt is pár napja találták ki, ami Alzánál évek óta működik.


KurtCobain
(őstag)
Blog

Sziasztok.
24.-én rendeltem egy akciós telefont emagról, amihez járt 2 ajándék. A rendelésemet 2 részletben szállítják. Az ajándékokat már 25.-én elhelyezték az automatában, aminek az átvételéért 14k-t kell csengetni, és holnap reggelig tudom átvenni.
A telefon viszont megrekedt 25.-én a Csomagja hamarosan átvételre kerül státuszban, aminek a kiszállítását mára ígérték. Az ajándékot nem terveztem addig átvenni, amíg a telefon nem ér oda... Mert ha bekavarnak, és nem tudják teljesíteni, akkor majd futhatok a pénzem után.
Mi van, ha az ajándék termékeket nem veszem át, és visszaküldik? Akkor a telefonnak is lőttek? Van valamilyen elérhetőségük, amin hétvégén is el lehet érni őket?
Köszi.


lufi7
(aktív tag)

Mitől ajándék ha fizetni kell érte?


KurtCobain
(őstag)
Blog

Telefonhoz járt ajándék termék, de 2 részletben szállitrják. A termékek külön is megvásárolhatóak, és ezáltal értéket képviselnek, ingyen nem adhatják oda. Amit ezekért kifizetek, az a telefon árából lejön.


arcsin
(senior tag)

Sziasztok! BB topik alapján már más is járt így, de itt is megírom, mert elég WTF szituáció.
Történt hogy checkoltam az elmúlt napok tranzakcióit a bankkártyámon. Látom hogy van egy payu emagos jóváírás, 13 990 Ft os plusszos tétel. Gyorsan megkérdeztem páromat, akihez bevannak kötve az emagos emailek hogy mi a franc ez, mert én nem tudok róla hogy az elmúlt hónapokban rendeltünk volna bármit is és esetleg elfelejtettük átvenni stb. Az email ami a orders@emag.hu-ról jött egy visszatérírtés szerepel egy bizonyos rendelére. A rendelési szám alapján egy 26 ezer ft -os mikrósütö van a rendelésben, amit nagymamámnak vettem bő fél évvel ezelőtt, tehát ő biztosan nem küldte vissza az én tudomásom nélkül.
A pénz itt van számlámon, nem hiszem hogy "scam", vagy hasonló, az email is stimmel, volt olyan szamu rendelésem csak más összeggel.
Értem hogy ez egy sz.r cég és az elmúlt időszakban csak romlott a szolgáltatás színvonala, de hát mégis, azért az hogy pénzt küldenek random ez elég meglepő.
Mit tegyek, vagy most mi van ilyenkor?

[ Szerkesztve ]


jack982
(aktív tag)

költsd el :DDD


lufi7
(aktív tag)

Értem. :D


DrDobos
(őstag)

Sziasztok!
Ujracsomagolt termekek vasarlasa eseten van lehetőség fizetes elott megtekinteni a termeket? :B


Thoty
(senior tag)

Már csak az Etele plázában van eMag üzlet, ha oda rendeled, és készségesek az eladók, akkor van lehetőség fizetés előtt megnézni. Ha nem azok, akkor nincs.
Egyébként meg max. visszaküldöd 30 napon belül.


DrDobos
(őstag)

:R


Slyer
(senior tag)

Sziasztok!

Tesóm okos volt, és rendelt egy "256 Gb-os" Nintendo memóriakártyát eMagról, természetesen nem eMag, hanem Lunyeey (francia) a forgalmazó. Megjött a kártya, hulla lassú, és nem is 256-os, hanem 64-es. Ilyen esetben hogyan tudom visszaküldeni? Van egyáltalán erre normális keretek között lehetőség?

Köszönöm!


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Elállás, visszaküldés. Berakod easyboxba.


Slyer
(senior tag)

Az a baj, hogy az alaklamazásban a visszaküldéseknél az van, hogy "jelenleg nincs olyan termék, melyet visszaküldhetnél"

Lehet azért mert nem emag a forgalmazó nem?


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

14 napos elallas akkor is van.
En kuldtem mar igy vissza olyat ami nem emag forgalmazasu volt. Irni kell az ugyfelszolgnak


zaparkas
(újonc)

szaisztok

olyan kerdesem lenne, hogy rendeltem egy mobiltelot, amihez "ajandek" voda simkartya jarna. de nekem ez nem kell... 2 csomagba akarja easyboxba betenni a csomagot az emag, egyikbe a simkartyat... masikba a telefont. na most, a sim kartya 1500 ft lenne... ami elvileg ajandek. muszaj nekem a simkartyat atvenni, vagy csak atvehetem a telefont aztan majd kijavitjak a szamlat? megmondom oszinten, hogy nem nagyon akarok 1500ft fizetni olyanert, amire abszolute nincs szuksegem, sot elvilleg ajandeknak irta. a simkartya mar az easyboyba van, holnap jon a telefon elvileg ugyan oda.


KurtCobain
(őstag)
Blog

Szia!
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy ugyanígy jártam. Chaten azt mondták, hogyha nem veszem át az ajándékot, akkor -elvileg- nem lesz baj, visszaküldik, telefont megkapom. Én meg úgy voltam vele, hogy az elvilegre nem adok. Úgyhogy inkább átvettem, csak nekem 14k-t kellett akkor fizetni. Másnap egyébként a telefon is átvehetővé vált.


Atish19
(őstag)

Sziasztok. Emagnál megszűnt az üzletbe rendelés lehetősége? Akármit próbálok mindenre azt írja nem elérhető. (Győr Pláza, tudtommal még nem zárt be)


Criminal017
(őstag)
Blog

Etele kivételével mindegyik bezárt már.


Atish19
(őstag)

Csodás. Google szerint nyitva van és a Győr Pláza oldalán is listázzák. Akkor megspóroltál nekem egy potyautat :R

üzenetek