Escape from Tarkov - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Dyde
(aktív tag)

Ha új vagy, a standard elég, aztán ha tetszik később tudsz upgradelni ugyanúgy a különbözetért, de elsőnek nem vennék nagy csomagot, nézd meg tetszik-e. Vagy hamar ott hagyod vagy beleteszel 1000+ órát valszeg akkor meg úgyis veszel nagyobb csomagot


vaakuum
(addikt)

Ehhez az is nagy kérdés, hogy egy ilyen játékban, ahol minden alkalommal szinte teljesen elveszted a cuccaidat, itt a cheterek jelenléte sokkal zavaróbb, mint egy random CS játékban.


Curtain
(senior tag)

Most akarom elkezdeni, akkor a standard-ot veszem. A gépemen (i5 11400f, 16gb ram, gtx 1070) vajon hogy futna fullhd-ban?


Curtain
(senior tag)

Ilyen sok csaló van?


Rony949
(őstag)

Anno GTX 1060-nal játszottam, elég lesz a géped hozzá. Én is az alap kiadást javaslom. Így is elég drága, aztán lehet nem is fog tetszeni, szóval ne adj ki pénzt feleslegesen. Aztán később úgy is tudsz majd nagyobb csomagra váltani.


Dyde
(aktív tag)

Van sajnos, a kezdő pályákon meg ahogy tanulsz annyira nem lesz zavaró még szerintem. De például labot kerüld el az első wipe-dban :D
Vaakum: ha valaki ezt nem szereti akkor ez nem az ő játéka, pont a wipe tartja életben az egészet, túl kell esni a gear fearen. Iszonyat könnyű pénzt csinálni a játékban...


Curtain
(senior tag)

Köszönöm a segítséget mindenkinek! :R Akkor az alap verzió lesz.


Kupszi
(aktív tag)

Csak nekem tünt fel de mintha elszaporodtak volna a csalók. Tegnapi nap szinte csak olyanok öltek meg akinek van 8-16 órája 30-60K/D és szinte maxos extract.
Most valahogy azt érzem egyszerűen nem bír a BSG a csalókkal, tudom eddig is voltak, de mostanába iszonyat.
A legkiakasztóbb M80 1 hit thorax, maxos Korundal. Nem nyak még ilyen találat hanem thorax... Gondolom, nyílván nehéz a játék az új playereknek és gondolom ez is egy ok arra hogy okan a csaláson keresik a megoldást, de kezd egy kicsit elegem lenni.


Szeszkazán
(senior tag)

Biztos van valami új free csalás, tényleg sok van.


vaakuum
(addikt)

Én ezért hagytam abba lassan egy éve... hátha egyszer majd lesz értelme még elővenni,... de jelenleg nem látok rá reményt :( .


Kupszi
(aktív tag)

Most úgy minden van, hetekig ment az ajtós bug, majd a vákum , most meg a 30kd-s 16órások.


Jinxb1rd
(addikt)

És a streamerek akkor miért nem találkoznak annyi csalóval, mint ti? SummitG hogy tud megölni 10 playert és extractolni (viszonylag gyakran), ha mindig van csaló a pályán?

[ Szerkesztve ]


Rony949
(őstag)

Én egyébként annyira béna vagyok és olyan sokszor meghalok PvP esetén, hogy lehetetlen eldönteni hogy most tisztességes fight-ban volt részem vagy nem. :D


Jinxb1rd
(addikt)

Nekem is van egy játszós baráti társaságom (kb vagyunk 6 fő) abból 2 ember mindig instant csalózza a másikat, ha lelövik. Tök mindegy milyen játék, mi történik, annyi hogy meghalnak egy másik játékos által. Kiégnek aztán nem is akarnak tovább játszani, mert hogy ez kamu. Én meg tőlük égek ki, hogy picsognak.

Lelőnek és akkor áá nem, nem jobb a másik HANEM CSALÓ! :U

Biztos vannak csalók elvétve, de ha a streamereknek megy, akkor nektek is menne. Mi a különbség? A skill.

El kell fogadni hogy vannak jobban nálad.

És erre tudom hogy majd azok a válaszok érkeznek, hogy na de ez meg ez meg ez történt.... Hallottam már ezerszer ezeket a magyarázásokat, bizonyíték meg sose volt, csak az illető natúr fröcsögése.

[ Szerkesztve ]


Shkiz0
(nagyúr)

Jo azert tegyuk hozza, hogy az nonszensz, hogy a jatekban 80% a head eyes/ears/nape stb. Egy masik jatekban sincs ennyire magas HS rate. Es nem hiszem, hogy azert lenne, mert ezzel jatszik az osszes GOD, mert ezt a HS szazalekot meg CS-be is megirigyelnek a profik.
Valamikor 11.4 ota szaporodtak meg ennyire a fejes altali halalok.
Nem feltetlen csal mindenki, de teny, hogy jelenleg soha nem latott magassagokban van a csalok szama. De nem csak emiatt van a fenti dolog, fixen nem mukodik rendesen a sebzesi rendszer, es a hitbox sem.
Az nem normalis, hogy egszer halsz 1db 5.45 PS thorax lovesbe, maskor egy m80 lovest is tulelsz ugyanabban az armorban. Arrol nem is beszelve, hogy full pucer emberbe kell 3-4 hit is sokszor (ha nem fejet loaz persze) amig armorba sokszor 1-2 lovestol halsz.
Jelenleg katasztrofalis allapotban van a game, es a jovokep sem jobb, vagy felfele ivelo.
Kicsit az az erzesem a veget jarja a game, de meg probaljak az utolso centet ia kisajtolni az emberekbol. (Lasd mikrotanzakciok megjelenese hamarosan)

Az arenaban meg mukodik a replay, nem is ertem miert nem lett meg integralva a tarkovba is, es akkor sok esetben egyertelmu lenne, hogy csalt e a masik vagy sem.

[ Szerkesztve ]


Jinxb1rd
(addikt)

7 éve kint van a játék, a játékosok lemorzsolódnak és nagyobb %-ban maradtak a veterán playerek.

De itt van ez is:
https://youtu.be/mCUHZev7HCc?si=Q9Vg9Y9RctGQ0-cm&t=182
Nem érti nem érti, aztán a másik játékos elküldi a videót és világos lesz, hogy aszinkron volt a szerver. Nem csalótól halt meg.

Vagy keresztül lőnek a falon csak úgy? Van amikor átlóg a karakter fegyvere vagy akármilye a falon... Ezekről tudni kell hogy léteznek és figyelni kell rá.

[ Szerkesztve ]


Kupszi
(aktív tag)

Erre van gondolom az a bűvös streamer mód kapcsoló, jó vagy jobb a matchmaking kitudja milyen extrát ad.
De azért egy 16 órás friss player ne 50-60-as KD-val játszon már. Jön szembe és insta headi. Van veterán szitu amikor lelő egy 1000 vagy 5000es órás persze a mozgásából látom hogy legit.
Én nem szoktam nyavajogni ha lelőnek de a tegnapi nap 4 halálom csak abból volt hogy 10-16 órás player , megnéztem a statját és 30+ KDja volt. Ölt már meg engem lvl2-es is csupaszon mosinnal úgy hogy lövést nem hallottam. Tudnám sorolni, nem ma keztem a játékot tudom ki az aki csaló meg ki az aki vérprofi.


Hauptmann
(addikt)

Mi a fasz? Mikrotranzakciók? :Y


Jinxb1rd
(addikt)

Na, haladunk. Már elpötyögtettük az összes közhelyes kifogást:

- Lelőnek, tehát cheater
- Streamerek GOD módban tolják
- 1000 óra kell valakinek, hogy jól legyen egy lövöldözős játékban

Shroud, te mocskos cheater GOD noob.

De nekem is van saját sztorim ezzel kapcsolatban:
Életem legelső netes játékában, a Quake 3 Arena-ban az első match alatt kibanoltak 10 perc után, mert azt hitték csalok. Mert 90%-os volt a találatom railgun-nal.
Sose játszottam emberek ellen.

[ Szerkesztve ]


Sanyaaa26
(senior tag)

Gondolom ezt is csak szórakozásból csinálják

[link]

üzenetek