Escape from Tarkov - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Shkiz0
(nagyúr)

Igen.
PL. stash bővítést tudsz venni real money-ért többek között.


Jinxb1rd
(addikt)

PUBG: 1 hét alatt 141.000
R6: 1 hónap alatt 9.500
Ezek is csak szórakoznak.

ui: R6 pályafutásom alatt egyetlen egyszer kaptam üzit, hogy volt egy darab játékom egy cheaterrel a mecsben.

[ Szerkesztve ]


Sanyaaa26
(senior tag)

Nem akarom mindenképp ekézni a játékot, 18 óta van meg, de a cheat csak hab a tortára.
Az én véleményem szerint is a végét járja ha nem kapnak észbe, viszont tény hogy rengeteg az az eset hogy aki megölt annak hihehetlen statja van, vagyis inkább lehetetlen...
Rengeteg sebből vérzik sajnos...


Kupszi
(aktív tag)

Ezeket te mondod nem én.

Én tényeket közlök, nem pedig találgatásokat. Nyílván azért van tele a System emailem is mert csak úgy reportolgatok mindenkit aki insta agyonlő...

Bár van elég vicces eset is mikor december 29.-ei reportom január végén lett bannolva, azért 1 hónapot még elebickélt mire kifogták a halacskát.


Jinxb1rd
(addikt)

Persze, mert a reportok több mint fele biztos false. Azt mondjátok 11.000 lett bannolva? akkor nekik át kellett nézni 22.000 playert. Minimum. Én inkább mondanék 33.000-et.

Mond meg nekem te mikor fejeznéd be 33.000 player átellenőrzését 2 hé alatt, ha kapnál még 3 embert mondjuk? Az 2357 report naponta, szétdobva 4 felé 589.
8 órába dolgozol, akkor 73 player/óra. 73 playerről kell eldöntened hogy bannolni kell-e egy óra alatt.

Én személy szerint ezért utálom hallgatni a cheaterezést, mert a csalókat gyorsabban ki lehetne szűrni, ha Béla nem küldene napi 12 false reportot egymaga. Biztos vannak cheaterek, lehetséges az hogy naponta egybe belefutsz, ha egésznap játszol akkor 2, de csak a pro playerek tudnak értelmes döntést hozni tapasztalataim szerint, hogy kit kell reportolni és kit nem.

Személy szerint azt is kibanolnám, aki rengeteg false reportot küld be, felgyorsítaná a szűrést.

[ Szerkesztve ]


Jinxb1rd
(addikt)

De elnézést, hosszúra nyúlt kicsit ez az eszmefuttatás, csak tudjátok ezeréve mindig minden játékban ez megy és a saját haverjaim is az agyamra mennek, mikor látom hogy tök indokolatlanul rinyálnak. Mindenki rohadt jó cheater detektornak gondolja magát és nem azok.


Shkiz0
(nagyúr)

Én személy szerint ezért utálom hallgatni a cheaterezést, mert a csalókat gyorsabban ki lehetne szűrni, ha Béla nem küldene napi 12 false reportot egymaga.

A BSG meg ha méltóztatna berakni a replayt, akkor lehet a 12 false report mondjuk 3-ra redukálódna, máris az általad levezetett 73 player/óra is 18-20-ra apadna ami mindjárt barátságosabb.
Mivel az arena és a tarkov ugyanarra a kódra épül, a replayt sem lenne nagyon nagy show betenni, még sem teszik. Mindezt úgy, hogy a játék baromi túlárazott. Arról nem beszélve, hogy több mint 7 éve béta, és ideje lenne már elérni azt az 1.0-át, mert örökké nem lehet azzal takarózni, hogy hát azért ilyen a game mert béta....

Nézek jó pár itthoni és külföldi streamert is, a játékosszámon is meglátszik, hogy nagyon kevés a player. Sokkal kevesebb a playerbase jelenleg mint amúgy a korábbi wipeok hasonló szakaszába. Ez a tendencia pedig már egy ideje folyamatos csökkenést mutat, ami egyet jelent azzal, hogy vagy ráuntak egyszerűen a játékra az emberek, vagy nem játszanak vele, mert annyi a csaló.


Hauptmann
(addikt)

Csak bízni tudok abban, hogy nem PTW lesz idővel. A stash mondjuk, hogy oké, de ha komolyabb lőszereket, fegyvereket lehet pénzért venni majd, ott lesz vége a játéknak.


Kupszi
(aktív tag)

Egy jó anticheat program csodákra képes.

Viszont ha azt nézzük a csalók tartják életbe a játékokat, mert míg te 1x kifizeted a játékot addig ők többször, persze ha visszatérnek. Az egyik legnagyobb profitot termelő tevékenység a csalóvadászat. Tehát érdemes figyelni rájuk.

A false report meg olyan, én csak azokat repizem akinek brutál kevés órája van a fiókjába és kiugróan hatalmas a KD-ja, mint mondtam.
Nem is akarnak és nem is foglalkoznak ahogy észrevettem sőt nem is érdekük az anticheat program, inkább átnézegetik őket egyesével. Olyan csalások vannak itt amik a CSbe 1000 éve már nem működnek, nézz szét a youtube-n mik vannak. Ez az ami vicc


Sanyaaa26
(senior tag)

Egyébként te tarkovozol aktívan? Mert aki igen az azért észrevett ezekből az állításokból valamit, főleg aki régóta mert van viszonyítási alapja,


vaakuum
(addikt)

Mondjuk szerintem a pubg és tarkov összjátékos létszáma nemigen van egy kategóriában, de ezt csak tippelem. Meg egy pubgben nem kell farmolni, így ott érzésre is kevésbé nyomasztó dolog egy csaló.

De már én is csak a partvonalról okoskodok, 4 wipe elég volt belőle, aréna ment most vagy 1.5 hónapot, aztán az is megunós lett ...

[ Szerkesztve ]


malacka87
(senior tag)

Átlag raid idő 2 perc meg hasonló dolgokból látod hogy csal valaki! :D Nekem már 20 cheater report jött ebben a seasonban... Engem pl 90 %-ban az ilyen 200 óra alatti stock fegyveres iron sightos szarok lőnek le több száz méterekről! :D

[ Szerkesztve ]


Shkiz0
(nagyúr)

Kész feladom, eddig bírtam.
Hihetetlen ami most megy ebben a játékban csalást tekintve.

Utolsó előtti körömben ő lőtt le:

Most az utolsóban, pedig ő:

Komolyan nem értem, hogy nincsenek az ilyen emberek kibannolva (főleg az utolsó, 81% SR mutatóval, és akkor a KD-t engedjük is el) :W


Kupszi
(aktív tag)

Mondjuk a játékidejüket tekintve igencsak veteránnak néznek ki.

Nem ma kezdték a játékot, de ettől még bármi lehet.

Vannak ezek a vérpistikék akik mindig tudják ki hol van és mindenkit lelőnek, Én már sok ilyet jelentettem többször is a support azt írta hogy mivel profi gamerek arra nincs szabály hogy bannolják őket.

Mondjuk én valamelyik nap egy 4000órást láttam ilyen S/R aránnyal , viszont annyi hogy a KDja 50-es volt. Viszont az a baj hogy ebbe a Scav is bele tartozik, így nehéz megmondani valakiről aki sok bot-t öl hogy milyen játékos.
Sokkal valószínűbb egy 130órával 40kd-val hogy csal, mintsem valaki 7000órával és 12kd-val.


Szeszkazán
(senior tag)

Az első csávó szerintem tipikus ESP user. A második az bevásárolt a RGB eszközökből rendesen :)


Sanyaaa26
(senior tag)

Ha elosztod a killek számát a raid-el, meccsenként átlag 3 ember, nem tudom csak a pmc-t számolja?
Lehet ezek csak simán a gép előtt élnek...

Mondjuk a 4343 óra az 180 nap online, ami 6 hónap kemény, a wipe-nál ez nullázódik?

[ Szerkesztve ]


Shkiz0
(nagyúr)

Nem is K/D a fo problem hanem a tulelesi arany. 81% az nekem nagyon sus.


Kupszi
(aktív tag)

Stankratnak is magas sőt még a KD-ja is mégsem csalnak, lehet ez is ilyen patkányozós emberke lehet... az a baj nemtudjuk az előzményeket, hogy öltek meg, mit harcoltál vagy nem-e kempelt valahonnan. 3 fajta player van a tarkovba , van aki Pushol mint az állat, van a kevésbé, aki inkább megfontolt, meg van a wookie féle bokorlakók.

Amúgy te melyik szerókon tolod? -vagy toltad?


malacka87
(senior tag)

Én is le töröltem! Tegnap is 2 órás cheaterek lőttek le 20-40kd… Katasztrófa az egész :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]


Shkiz0
(nagyúr)

Amcsi North East többnyire, mert sokkal jobb ott a szitu a csalókat tekintve, EU-n szemmel láthatóan többen vannak.

üzenetek