exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


blueboi69
(csendes tag)

Legközelebb pénteken délben szelem át a várost.... majd referálok :)


blueboi69
(csendes tag)

Félpályás útlezárást látod előre és akkor keresel kerülőútvonalat. 10p errefelé az már azt jelenti, hogy szomszéd városban vagyok bármelyik irányba is indulok el. Najó, ha a tó felé, akkor csak a város túlvégére érek el 10p alatt :)
Elszoktam az ilyen Bp-i araszolgatásoktól na.


Jahno
(őstag)

Ma én is BKVzom, de hazafelé olyan 30 km/h felett szokott lenni az átlag. Reggel saját kocsival jövök, hétfőn meg majd hoznak. Csütpénteken csak kifelé megyek a faluból.


Bujdy81
(csendes tag)

Hetente egyszer a Király utcában van jelenésem. Hát azért így van dugó rendesen. De majd szeptember 1. után katasztrófa lesz... :(


npera
(újonc)

Pretty fly for a white guy...

Tudom, hogy van ennél jobb is, az ellopott bringán XT pedál volt. Az országútin meg pont ilyen van, csak ezüst. Ezzel a fehér színnel nagyon bejön.... :wub:

Már csak a bringa hiányzik, meg a sisak. A bringa 4-én jön elvileg, akkor pont nem leszek itt, de majd remélem kibírják a tárolásával 10-ig.


npera
(újonc)

Hát játszótér az konkrétan csak az általános iskolában van, ami inkább bringás távolság, mint gyalogos. De van erdő, meg van füves vitorlázó repülőtér és HHH a közelben, ahol van sok kullancs, meg vipera, de lehet rohangálni a fűben. Meg van (vagy volt?) egy cukrászda a gyerekkoromban, ahol rekedtre tudtuk fagyizni magunkat egy 20-asból, mivel 3 HUF volt egy gombóc. És néha volt 3-féle íz is... :C


eattila
(csendes tag)

Nekem ezt kell ma felszerelni. Most vettem át:


npera
(újonc)

Bringával a sorok között elmész, nem? Csak egy jó fixi kell, aztán kész :C


npera
(újonc)

Ez ilyen városi kormányvég, hogy le lehessen akasztani a retikült a nők válláról? Csak elsuhansz mellette és hopp! :Y :C

A végén tudsz támaszkodni, hogy fogást változtass?
Innen már csak egy lépés a szarvkormány, veszélyes ösvényen jársz :C


eattila
(csendes tag)

A montimon is volt. Néha jó fogást váltani. Kényelmes. Plusz, fémből van, és állítható. Az ösvényen már elindultam :D :D


Jahno
(őstag)

Macis játszótár sincs olyan messze.

És ott a Spék Csemege a sarkon, azt évek óta nézegetem (:-


npera
(újonc)

Megjött a sisak és jó is a mérete! Jeeee!

Abus Urban-I 3.0 Signal - City Helmet XL (61-65 cm)

A fejem kábé 64-65-ös méret, szóval tényleg kell a nagy sisak.


npera
(újonc)

Mivel csak az országúti bringám van, ezért azzal mentem a csomagért. És mivel azt nem zárom oda sehova, mert a végén még beledől egy másik bringa a küllőkbe, ezért simán betoltam a bevásárlóba, aztán be a lottózós dohányboltba. Az arab személyzet csak nézett, aztán kérdezgették, hogy mennyibe került. Mondtam, hogy csak azért hoztam ezt, mert a rohangászósat ellopták, de az érdekelte őket, hogy mennyibe került. 5k volt, akkor meg álmélkodtak, hogy milyen olcsó volt. Hát alumónium, nem karbon. Azért.


npera
(újonc)

Shmee szop a Taycan töltésével. Az Ionity elvileg még prioritást is ad a Porschéknek teljesítményben, de itt 3x akadt meg neki a töltés.

Álomszép, hogy a 4 oszlopból 2 működik csak...


eattila
(csendes tag)

Most volt ceges tekeres. Haver megint defektet kapott. Defektturo a kulso, van a belsoben takony is es a belso maga is draga volt. Szetszakadt a fenebe.

Viszont a szarv tok jo es kenyelmes. Igaz beljebb kellett tolni a fekvaltokat is. De megerte.


npera
(újonc)

Nova, mennyiféle lánc van! Színesek is. Úúúúúúúú.....

Meg színjátszó.... :Y :C

Aztán lehet egy understatement SRAM is teljesen jó lesz :B

[ Szerkesztve ]


npera
(újonc)

Nekem sima Schwalbe utcai 28 mm-es eddig még nem kapott defektet. Belső már csattant el, alighanem a 8.5 bar és a tűző Nap nem tett jót neki.

Téli szegecses 30 mm-es szintén Schwalbében fordult meg a szegecs és szúrta ki a belsőt, olyan is volt. Túl sok volt a nyomaték neki, he-he :U :C


eattila
(csendes tag)

Nekem a gyari van fent. Nem tudom milyen. Kozel 1 ev alatt meg nem volt defekt.


blueboi69
(csendes tag)

Nemár, hogy nincs egy játszótér az egész faluban? :D
Miaza HHH? Gyereket nem nagyon köti le egy mező, azt lát itt nálunk is eleget :)

üzenetek