exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Samott
(addikt)

Oda a gigacastinghoz: Giga Castings with Sandy | Evolution of Tesla Bodies In White

Szakmai szemmel nezve, npera, mi a velemenyed errol? Az OEM-ek is ebbe az iranyba mennek? Vagy tul van ez lihegve?


qnadam
(veterán)

helyfüggő lehet, tegnapelőtt azzal is megelégedtek, hogy a kezemben van valami forgalmiszerű tárgy.


hobizoli
(nagyúr)

tolem masik kuton el sem kertek, a penztaros az ablakbol ranezett a kutfejekre es onnan latta a magyar rendszamot
masik kuton csak felmutatni kellett, mert ott nem latni ra
itt sem latni ra, ezert a kameran neztek meg

de gondolom mar volt aki kolcsonkert egy felmutatni valo magyar forgalmit, amig pl a nemet rendszamu autot megtankolta


Phülöp
(addikt)
Blog

Tegnap tankoltam, automata kút, nem kért senki semmilyen papírt. Örültem nagyon, mert 2.18-ért már régen tankoltam itthon.


Jahno
(őstag)

OMVnél azt mondták, hogy kamerákkal a kasszákat is belső ellenőrzik, hogy ne legyen okoskodás.


Sipi-
(tag)

1-2 hete előttem egy idősebb férfi tankolt (OMV kúton). Kétszer is rákérdeztek, hogy nem magyar a rendszám. Mondta, hogy nem. A kutas: akkor sajnálom, 37ezer valamennyi forint lesz. A másik utána kérdezte, hogy miért nem ütötted be? Mert Ő beütötte volna kedvezményesre.


Jahno
(őstag)

Ha már mindenki megborult...

Anyóssal teljesen jóban voltunk, aztán öregszik is, megy el az agya, mellékesen engem egyre jobban csipked meg beszól és még úgy is csinálja a baszogatást, hogy asszony ne hallja.

Elmúlt 20 évben rajtunk kívül rendesebben senki nem foglalkozott Vele, azt a néhány névnapot meg ilyesmit leszámítva. Gyerekek közül néha évente 1-1 beesett, nem is nagyon fogták a dolgokat, hogy mi merre irányba megy. Mi intéztük amit kell, vásároltunk, nem azt mondom, hogy feltétlen a ház körül mindent megfejtettem, de nem is az én házam és nem is lesz, de kb. többet lógtunk ott, mint idehaza.

Mostanában meg minden szaron összevesztünk, hogy mi van a sufniban, minek van értéke minek nem, sógor néha rendezkedett amiből csak a baj lett, pár értéktelen szarját istenként kell tisztelni én meg szopok. Most lomtalanításnál is egy ázott rozsdás varrógépet kellett kerülgetni, vagy 30-40 éves rozsdás, fénycsöves világításokat, "valamire jó lesz" csapot, amit 10 éve dobtunk ki mert elrepedt és folyik meg szorul... Anyós kitalálta, hogy van ott egy szőnyeg ami pár éve ázik, kicsit penészes és beleköltöztek a poloskák azt most akkor majd berakja a kisszobába mert attól 5 fokkal melegebb lesz. Itt már kb. üvöltözésig fajult a történet. Én kidobtam a romok közé, sógorral meg visszarakatta, persze pont rábaszva a grillsütőre, had görbüljön a lába. Van néhány húzása, akaratos és feledékeny, aztán nekem ez annyira nem újdonság, családban láttam már sok mindent, asszony változékonyan idegbeteg az egész szitutól, hogy jajj mi lesz és majd magára gyújtja a házat meg ez meg amaz meg avagy valami.

Sógor közben tömi anyós fejét és ellenünk uszítja, meg gondolom gyúr a házra, vagy mittomén, de hirtelen csinálnak dolgokat és ott legyeskednek körülötte csak nem azzal amivel kellene, mellé még túl sokba is fog egyszerre.

Most igyekszünk nem túl sokat lent lenni, hordom haza a cuccaim, lomtalanítok, meglátjuk mire jutunk. Előző hónapokban levittem egy csomó PS2est és maradék retró laptopot, hogy szép lassan rendbeteszem ott ráérek, aztán eladom/elrakom nyugger éveimre, mostminden jön vissza és borult a terv.


Jahno
(őstag)

Van pár ingatlanos haver, ki lehet adni megfejtésnek, hogy mutassanak felhozatalt :-P

Igazából érdekes, mert haveromnál is egy szülő maradt, kicsit hümmögött, hogy mi legyen, félt is az együtt lakástól de teljesen önként belátta, hogy feladja a XI. kerben lévő nagy kertes házát és még itt Csepelen is nézegetett magának kis panelt, garzont. Végül maradt a gyerekekkel unokákkal összeköltözve, előző házban saját szobájának kertre volt külön kijárata, most meg Budaörsre költöztek nagy kecóba (vakaróznak is a rezsi miatt) és ahogy nézem ott is egész jól el van, nem feszkóznak pedig nagyon olyan volt a szitu és menekült is volna. Én meg visszaraktam win10re a beépített XP-s passziánsz meg egyéb játékait és főleg megérkezett a világbéke.


Jahno
(őstag)

És ha kocsival vagyok akkor nagyon csúnyán meg tudnám rakni a csomagtartót, de pont ezt meséltem, hogy ilyennel nehéz összefutni meg néha tartok az árfekvéstől is. Cég mellett mérik a 3 literes Lovassyt 3ezresért, csókolom. De azért ha Zsüllel összejön az Elkamínó, akkor lehet szólok Neked is, mert érzem benne a karmát. Majd szeptemberben lehúzok Fehérvárra a lecsó fesztiválra és ki tudja még mit művelek, ezek teljesen jók.


Jahno
(őstag)

Tátrában mi szerintem megütöttük az eutektikumot :-D És vettem sok pénzért hűtőmágnest. Pár Tátra tea, hogy autentikus legyen, sör, KV, meg ebben a hónapban elég rendesen túltoltam az energiaitalt is.


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Offtopic a családi körben, új rekordom, de még van egy napom javítani rajta :)

331407 lépés, 70 óra 59 perc és 252,9 km, 20936 kcal gyaloglás.

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Erősen gratulálok :)


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Most már lett mihez :D Eddig 238 km volt a rekord.

[ Szerkesztve ]


Sipi-
(tag)

Cool :DD
Ezek csak a fogyás-séta(kocogás) adatai vagy benne vannak a "kimegyek a konyhába" lépések is?
Nekem tavaly június-júlis volt erős 259 és 258,2 km-rel. Most csak 235,9 km ebben a hónapban, de ebben a normál napi lépések is benne vannak.


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Ebben minden van, mondjuk nálam egy főzés mióta a kertben főzök, emeleten melózok és 3 gyerekre vigyázok, olyan 1-2 km szokott lenni :)


Sipi-
(tag)

:DD
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mielőtt nekiálltál a tudatos életmódváltásnak, mennyi napi lépésed jött össze?
Most látom 11ezer feletti átlag van.


NauTiLUS_HUN
(újonc)

6000-8000 lépés között.


eattila
(csendes tag)

Grat! De ez nem egy nap igaz? :D

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Főleg, hogy korán kellett kelni hozzá :DDD


Grillo
(senior tag)

Na bakker, sor van a benzinkúton, szerintem mindenki várja, hogy 11 után drágul majd a benzin...

üzenetek