exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Nekem megtetszik a Fujis középformátum :-D

Jó drága teszt-képeket gyártottam. És akkor most felsorakozik a nagy, az legalább drágább. Szerencsére dobozra sem lesz pénzem meg röhej, hogy másik ellenfele a Szmena, de ha műxik és poén, akkor legyen úgy.


Jahno
(őstag)

Napi marharépa, mikor azt hiszed, hogy vége lenne, akkor azért még nézd végig az alakítását:

[link]


Jahno
(őstag)

Háááát "Minden esetben, amikor fontos nemzeti sorskérdésekben kell dönteni, akkor megkérdezzük az embereket.” 1-2 baromságra emlékszem, de ott meg inkább ne kérdeztek volna. Gondolom ez is valami nagyon értelmes nyakatekert dolog lesz.

Bár olyan hatékonyan nem működnek a dolgok, nem is tudom mit kellene csinálni, de ezzel azért EU elég rendesen lábon lőtte magát.

Nekem meg a többi bonyolult, de majd olvasom mit ír Nova a párttitkár haverunk posztja alá, aki alapban úgy fogja kezdeni, hogy eddig a meg nem kérdezés volt a baj,most akkor tessék itt van.


npera
(újonc)

:C


npera
(újonc)

A figyelmetlen sofőrrel szemben eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Ez már nem sima figyelmetlenség szerintem :(


npera
(újonc)

Jövő keddre és szerdára Lucid Air lefoglalva, pálya lefoglalva, már csak az INCA mérőkörnyezet (experiment) hiányzik, aztán gyí... :C

820 kW körül van, 2-motoros variáns. Ez még kW-ban is erősebb, mint amit eddig próbáltam lóerőben (Model S Nevetséges és Taycan Turbo)

Jön még egy, de még nem tudom, hogy az a 3-motoros lesz-e.

Egy nagy gond van, nincs rajta vonóhorog, pedig arra kíváncsi lettem volna, hogy mit tud utánfutóval.


Jahno
(őstag)

Itt már a kreténség akaraterővel párosul. Kétszer is. Vagy nem is tudom mi járt a fejében.


NauTiLUS_HUN
(újonc)

Elfelejtette levenni a rendszámot...


-NoVa-
(őstag)

10 centi cső kicserélve, majd ha újra invesztálok az olajiparba egy teli tankot, kiderül. Aztán 3 hét múlva kormányműben gömbcsuklóbigyók meg olajszűrőizészezonálisátnézős szokásos. Lehet hogy ki is takarítom, nem tudom mikor csináltam olyat utoljára, ráférne.


npera
(újonc)

Én mindig rendesen kitakarítom a tesztkocsikat. Az FWD PS2 múltkor rettenetes (!!!) állapotban volt, teljesen fölzrikáltam magamat. Valaki bennehagyta a kesztyűtartóban a fa pálcikát a Magnum fagyiból. I-szo-nyat. És a kavicsok is ott voltak hagyva a lábtérben. I-szo-nyat. És valami állat bemázolta a szélvédőt belülről (!) valami gempával. I-szo-nyat. És, hogy a horror ne álljon meg ezen a szinten még a kávét is rálöttyentették az utasoldalon az ajtó "bőr" kárpitjára. I-szo-nyat.

Mindent letakarítottam, aztán úgy adtam vissza a kocsit. Ordnung muss sein...


eattila
(csendes tag)

En holnap tankolok. Elotte nem tudom mikor volt utoljara. Talan ho elejen. Szombaton megyunk voros makkaert. Vasarnap Tisza-to kerules van tervben.

Ma rendeltem vonohorogra rakhato kerekparszallitot. Mar varom.


Jahno
(őstag)

Nekem most havi 2-3 tank lett és év végéig szintúgy lesz pár ide-oda. Nyaff.


qnadam
(veterán)

tök jó, hogy nem kell foglalkozni guminyomással, defekttel, ilyesmivel. ha jól látom, itt már csak rá van vulkanizáva egy gumicsík a felnire.


Sipi-
(tag)

Köszi, szuper :DD
Holnap meetingeljünk egyet :)


Sipi-
(tag)

Úgy tűnik az Atom procis kisgépem kevés a Home Assistant futtatáshoz, sok a logban a timeout mindenfelé, add-onok leállnak időnként és többször belefutottam abba, hogy nem elérhető a HA, majd kis idő múlva igen és írogatja, hogy még éppen indul, várjak.
Szóval kellene egy mini-itx-es alaplap, integrált cpu-val. Olcsón, ingyen vagy kicsit olcsóbban :DD Vagy akár teljes gép is lehet, a lényeg, hogy mozgó alkatrész nélkül, minimális fogyasztással. A mostani 16-17 wattot fogyaszt (0,4 kWh-nál kicsit kevesebbet naponta).
Van valakinek ilyen eladó itt?


Jahno
(őstag)

HP vékonykliens? Qnadam lehet jobban ismeri, T5570. Vihető próbára is, max. kicsit lesz bonyolult meg szomszédnak kiszerveztem a sefteléseket és megbízhatatlanabb, mint én.


Sipi-
(tag)

Az a VIA proci még az Atomnál is gyengébb. Erősebb nincs esetleg?


Samott
(addikt)

Tobb nagy gond van vele nem csak a vonohorg. :) De mechanikusan jo lesz, azt hiszem te leginkabb azt vizsgalod. De ez meg annyira sincs kesz mint a korai teslak... :)


qnadam
(veterán)

nem ismerem. a hp vékonyklienseiről annyit tudok, hogy van egy t610-em, de az újabb holmi, cserébe egész másra használom :)

üzenetek