exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Sipi-
(tag)

Tudod már oroszul köszönteni?


Gabibácsi
(tag)

Természetesen, hetente van oroszórám, és elég jól vissza is jöttek az iskolában tanultak is.
Csak a kiejtést kell elfelejtenem, amit ott tanultam.


ncc1701
(veterán)

Aha, per koponya. Én nem akartam ennyit enni, mert úgyis csak pocsékba megy, megemészteni sem lehet ennyit, plusz mert marha jó a hambijuk, és az jobban bejön, mert ritkábban ehetek ilyesmit.


FőDudu
(addikt)

конечно
mi masert tanulna oroszul ;)


npera
(újonc)

Ha eszem mást is (köret vagy hambi), akkor kábé 600g húst nekem pont elég. Erre még jöhet sör, aztán akkor jól is vagyok. 2x600-tól alighanem okádnék, az elképesztően sok.

De mondjuk nem vagyok sem nagy méretű, sem nagy evő, sem különleges testfelépítésű. Egy dologban vagyok extrém: az átlagosságban. Extrém módon átlagos vagyok.... :C


npera
(újonc)

Jut eszembe, ma meséltem a scrum master kiscsaj (31 éves tűzről pattant menyecske), hogy a céges karácsonyi bulin jól megmítúzta egy srác. A csaj táncolt, mire a srác úgy próbálta felhívni magára a figyelmet, hogy kétszer megpaskolta a fenekét. A csaj teljesen paff lett és csak nézett rá.

A srác nem tudom hogyan gondolta, mert ez zéró toleranciás eléggé. A terem tele volt főnökökkel, az executive management teamtől kezdve az atyaúristenen át ott volt kábé az összes részlegvezető és csoportfőnök is. A volt csoportfőnököm pont ott volt a közelben, aztán megkérdezte a csajt, hogy jól van-e, majd utánaeredt a csávónak és visszarángatta a helyszínre. Azonnali bocsánatkérést követelt, mire a srác valami olyan gerinctelen dumát tudott csak kicsikarni magából, hogy ő nem szokott ilyet és nagy volt a tömeg. Na, itt kábé akkor számára vége is volt az estének, hazaküldték és lehet gondolkodni. A HR-re meg megy a jelentés. Szerintem a hétfői reggel már várta valami meeting invitation a megfelelő épület megfelelő emeletére.


eattila
(csendes tag)

Azt hittem ez mar nem divat. Plane bezzegnyugaton.


npera
(újonc)

Nova, Jahno, ez már volt? Tool. Elég komplex ritmusú metál, váltogatják az ütemet ide-oda.


qnadam
(veterán)

korábban volt szó rola, hogy miért nem így működik ez.


qnadam
(veterán)

fene tudja, nálunk nincs szükség sunnyogásra. ha egy ideje nem veszek semmit, akkor néha jön a kérdés, hogy nem akarok-e.


ncc1701
(veterán)

Nem is értem. Csaj ad neki egy pofont, és le van rendezve. Ha nem reagált semmit, akkor ehhez másnak mi köze? Anno ez történt.


zetor2000
(senior tag)

Tejóég.... 1kg-1,2kg marha.... az beteg... egy laza 40dkg steak nekem is be-beesik, de akkor alszom utána 2-3 órát. Ha köret (tojgli, esetleg némi krumpli) is van, akkor pláne. Az ilyen mellé viszont szerintem vörösbor dukál. Jóféle.
Egészségökre!


zetor2000
(senior tag)

Ez van velem is. Tudom magam ilyen krumplira enni, hogy csak ülök, azt lesek ki a fejemből.
Marha husira valami bort innék, de börgerre meg sört vagy szörpöt (de csak házit, de abbósl se sokat, mert azé' van a sörborpálinka, hogy azt igyam...). Esetleg valami szénsavas üdítő, ha még kellek aznap valamire is.


eattila
(csendes tag)

En se ertem az ilyet. De ismerek olyat, akiknel az asszony azt se tuja mennyit keres a faszi. Vagyis sokkal kevesebbrol tud.


zetor2000
(senior tag)

F*sz tudja...
Ha egyedül riszált a csaje, akkor le le / fel lehetett volna kérni. Ha nem, akkor meg eléggé érdekes a szitu. Akkor a denszpartnernek is kellett volna lépnie. Hazai viszonylatban a felképelés / nagy pofon kategóriába sorolnám, fejlett nyugati mércét nem ismerem. A duma helyett egy szánom-bánom -jajajajajjjj lehet, jobban jött volna.
Magam részéről lehet vittem volna valami innivalót, legalább legyen mit rámönteni. :) De egy udvarias "Én táncolnék veled..." féle lehet, célravezetőbb...
Esetleg egy ilyen....


zetor2000
(senior tag)

De szép is lenne :))


Gabibácsi
(tag)

Mi tudjuk egymásét, mert kellett a tartózkodási engedélyhez igazolás róla :DDD


Gabibácsi
(tag)

Nem tudom, azért a seggrepacsi már komoly dolog. Van olyan kolléganőm aki igényli tőlem, vagyis igényelné, de csak úgy... necces
a pofon se jó reakció, mert az meg fizikai abuzálás, a szexuálisra válaszul


Gabibácsi
(tag)

Sosem szeretnék olyan nőt aki mellett/előtt sunnyognom kéne


Vodike
(tag)

Ma vezettem kollegam uj audi sq8-at. Nem szar jargany, de ennyiert nem biztos, hogy egy 400+ loeros autot vennek 3 gyerek mellett. Lehetne tudatosabb is.

üzenetek