exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Ma is hallgatas lesz ugy tunik.

Kollega kolcsonozte. En meg adtam T4-et kolcson.
Meglatjuk.

Elsore durva a baszzusa, szerintem tobb, mint a Sony WH-1000XM3.
De szeretheto hangja van igy 5 perc utan. Viszont neha betorzit a basszus.

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

Ha már újravezetékeztek és kikötitek, lehet jobban jártok, ha előbb a tábla van előbb szétbombázva, azt most 1-2 óra alatt meg lehet úyg csinálni, hogy utána elférj mögötte és hely legyen, ha mégis kell még bele ezaz...

Aztán persze lehet okos innen az ember, majd végül úgy járok, hogy én is a macskaajtón húztam be egy csomó UTP-t, mert nem volt értelmesebb megoldás és ennek is örültem.

Ott most lefelé találtunk csövet 3 szobába is (csak padláson kellett felszedni a szigetelést.), abból telefonzsinórral felhúztuk a behúzót, lefelé meg vissza UTP, végére Panduit. Értelmesen sorolható szerelvénybe nem lett bekötözve, mert az a típus már nem kapható és amúgy is ki kellene cserélni a teljes sort kompletten, azt meg azért ne már. Legtöbb szekrény mögött van, kapott aljzatot. Erre ember meg most szeretne DigiTV-t húzatni, aminél majd jól meglepődik, hogy a TVhez koax kell és hiába mondtam el 17szer, ezek nem szoktak tudatosulni a fejében.


-NoVa-
(őstag)

Az enyém még Ferihegyen az elosztóközpontban dekkol, hazai posta a szűk keresztmetszet.
Bejáratós is, meg olcsó, mindkettő okozhat torzítást, esetleg a kábelén veszik el amper, ha jól sejtem pont akad egy kompatibilis jobbad kéznél. Vagy épp mire dugtad rá, sok vagy kevés, váltogathatod a BTR3-Mojo között, kiderül hamar.

Közben piacra dobta a főmárka is FiiO FH1s néven 70$-ért, és csak a csomagolás, meg a kábel tér el, és alu helyett réz a vetőcsövön a szűrő.

De továbbra is ha már úgyis van a P1-ed, de még nem hallottad igazán, ne pazarold az időd ilyen szarokkal, TripoWin C8, meg PowerDAC V2 kosárba be.

Két fülest összehallgatni meg pont jól jött a Mac, ott egyszerűen lehet mixer outputot csinálni, és 2 DAC-ra egyszerre kitolni a hangot azonos időzítéssel. Egyik fülemben a P1, másikban az EQ-znivaló másik, aztán frekvenciagenerátorral a teljes tartományt össze lehet hangolni egyszerűen. Az ES100 EQ-ját telefonról BT kapcsolaton át DAC módban is lehet állítani, ezt sokkal jobban oldja meg, mint a FiiO. Ezért sem vettem instant BTR5-öt, pedig minden másban jobb.

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Pár napja használom a Blitzwolf HP0 bluetooth fejhallgatót. Néha rá kell tenni 1-2 lépést a hangerőre, elnyomni a konstans, mély búgást.

innen jön a búgás


FőDudu
(addikt)

Arra jo lenne a Sony. Azon van ANC.


Phülöp
(addikt)
Blog

Jó lenne valóban, de akkor nem biztos, hogy időben tudnék reagálni az ilyesmire:

link

Meg azt is nem mindegy, hogy a Sony 300 euró, a Blitzwolf meg 20.


FőDudu
(addikt)

Valahol lehet egy hozza valo kabel, de szerintem felkerult a padlasra. Onnan meg nehezen kerul le. Szoval megnezem a gyarival, ugysem az enyem.

Nem tudom milyen kabel az. Vastagabb, mint ami hozza jar az tuti. Az valami KZ kabel volt.

[ Szerkesztve ]


FőDudu
(addikt)

Ilyen lehet. [link]


Gabibácsi
(tag)

Ez nem volt rossz


-NoVa-
(őstag)

ANC jó. Minden káosz közepén ott álsz békésen, mint a kiscsaj kicsivel 2 perc után: link
Majd a kollégák izgulnak ha kell, a fém meg már úgyis eltört:)


Phülöp
(addikt)
Blog

Káosz az alakul, de jobb ANC nélkül, úgy jobban ki lehet élvezni: volt az a jó kis hoax, hogy itt vidéken 4 napos lesz a munkahét - nálunk sikerült úgy megoldani mostanra a cég anyagi helyzetét, hogy 2 hét múlva átállunk 3 nap munka, 2 nap fizetetlen szabadság rendszerre, minimum 8 hét időtartamra.
Holnap jelentkezek egy másik céghez, otthonról 3.5km a mostani 35 helyett.


eattila
(csendes tag)

Uj zeland meg az oroszlany meg csakcsak :D

A tobbi tul hideg. Finneknel a vodka talan karpotolna, de abbol is jobb szerintem az orosz. :DD


zetor2000
(senior tag)

Vodkából svéd meg lengyel. Szerintem.
Esetleg Apetor féle norvég Vikingfjord. Áááhhh. :)

[ Szerkesztve ]


FőDudu
(addikt)

Talan az elso fulhallgato aminel nem kell az eq-hoz nyulni. Van minden, mindenbol eleg. Ahogy en szeretem. Siman a BTR3-rol megy.

Az elso fules aminel nem viszi el a hangkepet ha az ujjamat rateszem a kulsejere. Ez ugyebar nem jelent semmit, csak feltunt.

Mindenfele zenevel probalom. Sarah Brightman es Andrea Bocelli meg a nagyzenekar ugyanugy jo ahogy pl. Iggy Pop vagy epp Offspring. Meg a Jazz is. Es a GNR is.

Basszus van rendesen, a magas es a reszletek is a helyen vannak. Ter is van rendesen. Persze nem planar reszletesseg. Kb. a Klipsch bele lehet reszletek szempontjabol a BA benne.

Eleg erzekeny, akar a telefon is meghajtana.

Nincs bejaratva. En bontottam ki. Kollega nem ert ra.

Nem csoda fules, de azert az arert nagyon rendben van. Olcson hallgathato cuccnak megeri. Valoszinuleg best buy lesz.

Mondjuk olyan cuccot meg nem lattam amin a Beyonce Halo kb. tizedik masodpercenel az a basszus rendesen szolt volna ( es nem szarra torzitva). Vagy a hangmernok volt total faszkalap, vagy azt nem evilagra terveztek....

Es meg ez csak az elso felora. Meg szivacsot se probaltam masikat.

Van olyan ahol kb. hozza a P1 reszletesseget.
Pl. Charlie: Jatszom ahogyan lelegzem.

A tobbit majd kesobb.
Alice Cooper: Poison is nagyon fekszik neki.

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Csak halkan jegyzem meg, hogy nálunk most enyhébb a tél, mint nálatok...


Sipi-
(tag)

Tehát akkor a fizu is csak 60% lesz? :Y Sürgősen váltani kell.


Phülöp
(addikt)
Blog

Igen, ez a terv.
Ha elmegyek munkanélkülire, szinte ugyanannyit fizet a biztosításom (egy évig), mintha bejárnék heti 3 napot. Akkor inkább nem járok be.
Ha van vmi meló, akkor haccójjon, addig meg intenzív nyelvtanfolyam. Ideje bővítenem a szókincsemet, mert a "perkele" nem passzol mindenhova.


-NoVa-
(őstag)

Sattana!


FőDudu
(addikt)

Jogos....

Amikor anyam nyugdijba ment, kb a berlet araval volt tobb a fizuja mint a nyugdija lett volna. Berletet kapta. Aztan januar elsejevel kivettek a berletet a koztisztviselok illetmenyebol. Igy hat elment nyugdijba.

Miert dolgozott volna ugyanannyi penzert mint a nyugdija?


zetor2000
(senior tag)

A Joulupukki télapót jelent. Most 100%-al nőtt a szókincsed.l Feltéve, ha tudtatd eddig, mit jelent a perkele. :)

üzenetek