Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Aryes
(nagyúr)

Androidra ezt javaslom: Simple Social
Évek óta használom, elviselhetővé teszi a FB oldalt.

Néhány dolgot nem lehet róla megtenni, azt böngésző/asztali nézetből szoktam intézni.


Stylewars_kp
(senior tag)

Ilyen van iphonera is? Régen volt a lite. Nem tudom az mennyivel egyszerűbb még mindig? Samsung a3 megvan még neked? Azon lite verziókat toltam amikor nekem még megvolt.


Aryes
(nagyúr)

Nem tudom, ez egy 3rd party alkalmazás, független a metaverzumtól. :)


classic B
(aktív tag)

Hasonló van iOS-re: Friendly


embe
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!
Semmi nem változott, továbbra is ez fogad. A bosszantó hogy nincs válasz, nem tudok sehol sem érdeklődni vagy reklamálni.
Mi a bánat lehet?

[ Szerkesztve ]


Timhusz
(friss újonc)

Szia

Nekem 12.22-én jelentkezett ugyanez a probléma, azóta se javult. Megpróbáltam emailezni is velük de csak sablon emaileket kaptam válaszul. Neked is 22.-én jelentkezett ez a marketplace probléma? Nagyon bosszantó, mertén sokat hirdetek rajta, kell a munkámhoz, semmi szabályt nem sértettem és nem is kaptam erre irányuló figyelmeztetést. Remélem, hogy ez csak valami hia, ami majdjavul, mert ha tiltanak szerintük elkövetett szabálysértésért, akkor úgy tudom soha nem adják vissza. Egy ismerősömnek már 2 éve nincs elérése a marketplace-re. Új fiókot csinálni meg macera és új felhasználónak nem is ad rögtön marketplace elérést :Y


embe
(nagyúr)
Blog

Szia!
Igen nekem is 22.-én jelentkezett. Ahogy írtam, úgy gondolom én sem sértettem semmi szabályt. A gáz az hogy "ez van" helyzet van, nem tudok semmit sem csinálni.


kkdesign
(senior tag)

Sziasztok!

van arra valami lehetőség hogy úgy mint webes oldalon személyenkénti chatet, úgy csoport messenger chatet berakhassam a kéretlen üzenetek közé, vagy korlátozottak közé? Nem akarok kilépni, de nem is szeretném nap mint nap látni a szemem előtt. De én nem látok még erre megoldást.Sőt ahogy kost nézem már sajna a személyes chatnél is elvették az eddigi menüpontot és korlátozás maradt. De csoportnál az sincs. Van bármi alternatíva?


Fishor
(senior tag)

Sziasztok!

Az egyik ismerősömmel való beszélgetésemnél eltűnt a Keresés a beszélgetésben funkció, pedig a többi helyen megvan. Ugyanitt írja felül, hogy végpontok között titkosítva. Hogy tudom visszaállítani a keresési lehetőséget?

Üdv: Fishor


nkeith
(csendes tag)

Dettó, itt valami belső hiba lehet.
És felülvizsgálatot sem tudok kérni mert nincs elutasított termék :/


Pitterix
(őstag)
Blog

Sziasztok!

A következőre keresek megoldást.
Volt egy régi facebook fiókom, ami csak a messenger miatt létezett. Ezt megszüntettem, az újat használom már elég régóta. A réginél sem jelszót, sem más egyebet nem tudok. Viszont újabban feldobja nekem a saját régi profilomat, hogy jelöljem ismerősnek. Sőt, ahogy hallottam, másnak is.Már jelentettem a profilt, de nem csináltak semmit. Mit tudnék tenni, hogy törölni lehessen? Utoljára 2018-ban volt aktív.
Köszi!


ledgeri
(nagyúr)

Mit jelent a megszűntetés ebben az esetben?


Pitterix
(őstag)
Blog

Kiléptem belőle, s töröltem a fiókot.
A fiók beállításomban nincs is.
És hogy ilyen hosszú idő után jelent meg, ez érdekes....


ledgeri
(nagyúr)

... fiókot csak belépve lehet törölni, mert a belépés jogosít fel a törlésre...
Ugye nem arra gondolsz, hogy egy facebook fiók azért törlődik, mert te egy appban, böngészőben kitörlöd a gyorsbelépésre fenntartott listából....???!!!


Pitterix
(őstag)
Blog

Elnézést, ha rosszul fogalmaztam. :R
Akkor nem volt fészem, akkor még lehetett fész mentes messenger, s ez olyan volt. A kép is annyi rajt, ami a messengerem profilképe volt.
Esetleg valami 5let, hogy kinek tudok írni, hogy töröljék?


Pitterix
(őstag)
Blog

Kicsit jobban utánanéztem, azt leírják, hogy törölhetik a nem használt fiókom,de hogy hogyan, hol, azt nem. :U


_Petya_
(őstag)

Sziasztok, egy kedves ismerősömnek próbálok segíteni visszaszerezni a facebook fiókját. Gyanús linkre kattintott, azóta átvették az irányítást a fiók felett, és láthatóan Marketplace-es csalásokat futtatnak a nevében.
Azt látom hogy az idegen email cím lett a fiókhoz rendelve, és a jelszót is megváltoztatták. Sikerült vissza jutni a fiókba (az emal cím hozzárendelésének megerősítő email-jében kapott "nem én voltam" linkkel), és így a jó email címet is a fiókhoz rendelni, de innen nem tudunk tovább jutni. A 2 factoros belépés engedélyezéséhez tudni kellene a jelszót, amit ugye nem tudunk, mert megváltoztatták.
Próbátlam a jelszó cserét, meg is jön ehhez a 6 jegyű kód (mindkét címre, tehát nekünk és a támadónak is), de amikor beírnánk azt jelzo hogy rossz a kód.
Utána próbáltam a telefonszámot hozzárendelni, háha úgy sikerül a jelszót módosítani, de a telefonszámra ki sem küldi a megerősítő kódot.

Ezt miért lehet, valami hiba? Neten rákeresve több éves hasonló sztorikat látok, megoldást nem találtam. Ti láttatok már ilyet?


joe999
(tag)

Szia! Nekem tegnap 23.00 óta dettó ugyanez. Indoklás nincs. Pár gépet meg laptopot hirdettem. Ami közös, hogy én is rengeteg lopott profilos csalót tiltottam. Egyelőre nem tudom, hogy mi a megoldás.

[ Szerkesztve ]


embe
(nagyúr)
Blog

Ez a gáz hogy nincs hogy nincs hová fordulni. Csak a fal felé. Ez van.

üzenetek