Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Viktor77
(titán)

Ha valamelyik ismerősöd nézi ezeket az oldalakat, akkor egy idő után neked is be fogja dobálni. Én így vettem észre. Azelött nekem nem dobálta, aztán láttam, hogy van ismerősöm, aki lájkolja ezeket és nekem is elkezdte dobálni.
Próbáld, meg hogy leállítod a követésüket.


Feri1977
(senior tag)

Senki...? :F


classic B
(aktív tag)

Nem csak álmodtátok? :DD Ilyet én még nem hallottam/olvastam.
Telefonnal csinálnék valamit. Akármennyire is szar a messenger, ilyenre nem hiszem, hogy képes lenne.


TrollBalint
(addikt)

Lehet csak kipróbálta, hogy milyen picit hackerkedni, és utána vissza akarta állítani, hogy ne vedd észre. És esetleg a jövőben még használni, ha nem veszed észre.


csabyka666
(addikt)
Blog

Ez elég ijesztő. Messenger hívja fel, vagy GSM hívás?
Olyan nekem volt párszor, hogy adott számról nem fogadott hívásom volt, visszahívtam, és azt mondja ő nem hívott. Mivel minden alkalommal idős emberek "hívtak", nem vitatkoztam velük, de lehet tényleg nem hívtak?!

[ Szerkesztve ]


kidnou
(senior tag)

Ilyennel tele a net, klónozzák a telefonszámot. Már a bankok is figyelmeztetnek, látszólag az ő számukról hivnak a csalók


csabyka666
(addikt)
Blog

Az más, azok a számok gyakran nem visszahívhatóak.


makoj30
(aktív tag)

Ma megpróbáltam ismét és hiába töltöm fel a személyi igazolványomat 0 eredmény. Visszadoib oda hogy töltsem fel ismét. :W


zsiga68
(senior tag)

Válazd a kamerán történő bevitelt..


makoj30
(aktív tag)

Megtettem és ugyanaz. Utana vagy nem kapok emailt vagy kapok hogy rossz a fenykep pedig eles mert a program fenykepezi e

[ Szerkesztve ]


zsiga68
(senior tag)

Én beszkenneltem, feljavítottam az élességet és telefonra raktam. Arról volt hajlandó beolvasni. Magát a kártyát kézből nem.


makoj30
(aktív tag)

Nem kézből fényképeztem hanem asztalon. (Világos környezet)


draco31
(veterán)
Blog

Hello!
Van 1-2 ismerősöm, akinek ha akkor írok, amikor nincs bejelentkezve, akkor azt nem is kapja meg soha. Mindegy hogy telóról írok, vagy asztali gépről.
Ez mitől van?


Viktor77
(titán)

Szerintem ettől a titkosítás mizériától.
Van, hogy amit telón írok valakinek, azt nem látom gépről.
Illetve, gépről úgy látszik, hogy nem olvasta, miközben telón látszik, hogy igen (bár az is vagy 1 nap késéssel).


janeszgol
(félisten)

Sziasztok!

Valahogy lehet szűrni, hogy milyen tartalmakat nem szeretnék látni a face-en? Tehát kitiltanám a csöcsös, mangás, filmes posztokat. (Ezek ilyen followos szarok. Ezeket le lehet tiltani?)
Köszi!


janeszgol
(félisten)

Köszönöm, elmentem ezt a lehetőséget legközelebbre. De az előbb töröltem inkább az accountom. Kapja be cukkerberg és dugja fel a szarát. Nem ezért regisztráltam face-re, hogy állandóan csöcsös csajokat, animés baromságokat linkelgessen nekem háttérbe szorítva azokat a posztokat, amiért regisztráltam. Már minden általam kvetett oldal elsődleges volt, de mégis háttérbe kerültek. Minden második ilyen poszt volt. Mire blokkoltam a seblapot, gondolom az oldal úgy gondolta, hogy nézegetem, ezért több ilyet adott. Volt bár kutyamentéssel kapcsolatban is ilyen tortúrám. Oké, hogy követtem pár ilyet, meg ha szembejött velem elolvastam, de amikor már 10-ből 5-6 poszt erről szólt elegem lett. Eddig bírtam.
Soha többet nem regisztrálok vissza. Ahogy ma működnek ezek az oldalak (FB, Google keresés) ajánlói, az az IT szégyene.


Wlac
(Ármester)

Sziasztok!

A feleségem nagymamája akadt most össze ezzel az új security dologgal. Anno telefonszámmal regisztrálták (nincs email címe), és úgy használta a Windows kliens. Ma reggel viszont már nem engedte be, hanem arra kéri, hogy a telefonos Messenger appban erősítse meg magát. Viszont se okos telefonja nincs (se a környezetében valaki, akinél lenne egy extra), és megkerülni sem tudják ezt a metódust. Van valakinek valami tippje arra, hogy hogyan lehetne megoldani neki, hogy tudja használni okostelefon nélkül?

Bocs az esetleges pontatlanságokért, most keltettek ezzel az éjszakai műszak után, és még a Facebookban sem vagyok akkora mester, hogy tudjam, hogy mi merre hány óra. :D


makoj30
(aktív tag)

Ha sikerül belépjek akkor én is törlöm magam 1x év után. Amit leírtál nálam is volt/van+a mostani "játékom+a messengeres titkositásos cucc amit írt valaki szintén zenész"

Régen jobb volt az FB.....

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Én beállítottam a messengerre a kódot, a titkosítókódot, azzal nem volt gond. (És jó ötletnek is tartom, ha belépnek a fiókba valahogy, az üzikhez nem férnek hozzá csak a kód birtokában.) Messengerem lesz, mert a tesóimmal azon tudok beszélni és már újra nem kell FB fiók hozzá, de face-em soha. Ha megint kötelezővé teszik az FB accountot a messengerhez, akkor törlöm azt és majd nézek alternatívát.

[ Szerkesztve ]

üzenetek