Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


tylerddd
(veterán)

Üdv! Androidos FB és Messenger app-nál eddig (legalábbis, amikor legutoljára kellett) lehetett állítani külön egy csomó értesítési hangot. Tehát nem magában az app-ben, hanem a készülék beállításainál ha beléptem a FB-hoz, akkor volt egy csomó felsorolt lehetőség (feltöltés, poszt kiküldése, említések stb.), amiket kapcsolóval lehetett állítani és hangokat, rezgést stb. beállítani hozzá. Most ez nincs. Ez FB függő vagy esetleg Android verziótól függ? Köszönöm!

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Messengernel az appban lehet ezt megtenni.


Wlac
(Ármester)

Végül találtam egy régi Androidos telefont, amit factory reset után beállítottam a nagymamának. Sajnos kellett egy új email címet regisztrálni ahhoz, hogy a Play Store-ból le tudjam tölteni a Messenert, de ezt leszámítva nem volt gond, simán be tudtam lépni a telefonszám és jelszó párossal az appba (ettől kicsit tartottam, mert a SIM kártya innen 500 km-re van a nagyi telefonjában), ezután pedig már ő is tudta a Windowson használni. Ha valaki hasonlóan jár, ez egy megoldás lehet.


tylerddd
(veterán)

Nálam nem. A Messengerben az "Értesítések kezelése" alól elvisz az egyébkénti androidos beállításokhoz. Ott viszont, ahol eddig egyesével lehetett állítani az értesítéseket, egy "Beállítás a(z) Messenger alkalmazásban" opció van, ami visszadob a Messengerbe.


tylerddd
(veterán)

Közben (Samsung készüléken) a telefon értesítések beállításaiban a speciális beállításokon belül, a korábbi értesítésekben ott vannak a FB legutóbbi jelzései. Innen el tudok jutni oda, amit keresek. Érdekes, hogy a hagyományos módon nem tudom ezeket megnézni, ill. angol az elnevezésük.

Egyébként egy korábbi probléma az app adatainak törlésével megoldódott [link]


ledgeri
(nagyúr)

Még van/írja, jelzi a 30 napos visszatérhetősdit?


PFZ180
(lelkes újonc)

sziasztok,

olyan problemam van, hogy volt fb fiokom, de egy idomulva felfuggesztettem es csak a messengert hasznalom. viszont, 2-3 hetente eljatsza az fb, hogy ujraaktivalja a fb fiokomat. ezt onnan tudom, hogy elkezdenek ismerosnek jelolni amirol mailt kapok, vagy szolnak, hogy aktiv a fiokom. hogy lehet ezt abszolvalni? allandoan bekell lepnem, majd ismet felfuggesztenem.. de ez 2-3 hetente ismetlodik. nincs fb app a telomon, es nem szoktam belepni sem, hogy lehet ezt abszolvalni?

de az is fura, hogy mailt se kapok rola, hogy ujraaktiv a fiok, pedig ha az ember sajat maga aktivalja ujra, akkor kap rola mailt. de ez ilyen sunyimodon tortenik.


contaxg
(veterán)

Ha "Végpontok közötti titkosítás"-t kapott egy kapcsolatom a Messengerben az, fel lehet oldani valahogy?


makoj30
(aktív tag)

Sajnos nem :R


Truman
(senior tag)

Ilyenkor mi van? Kollégámat nem engedi bejelentkezni.
Nincs neki okostelefonja, a telefonszám elvileg meg van adva, de oda sem küld semmit.

c34eb60755a2d5f53537cb4be4e8a998.png Próbálkozás más módszernél > nincs másik módszer :DDD


makoj30
(aktív tag)

Az van hogy egy rakás hulladék az FB.....mégis kik dolgoznak a Facebooknál?


razorka777
(veterán)
Blog

Ha a próbálkozás máshogyra kattintasz, majd úgy kéred az sms-t, akkor fog megjönni.


gyulaszu
(senior tag)

Épp tegnap volt hasonló a fórumtársnak, itt írja hogy oldotta meg.


Danecay
(őstag)

Tőlem is valamilyen PIN kódot kér a Messenger. Fogalmam nincs arról, hogy mi lehet az, ezért van olyan lehetőség, hogy "Egyszeri kód megadása", amit elvileg a leggyakrabban használt eszközre pl. telefonra küld el. Egyrészt én a telefonomra nem kapok semmit, másrészt pedig azt a válasz üzenetet kapom, hogy "Nem sikerült betölteni a megbízható készülékeket. Kérjük, próbálkozz újból.". Másrészt, amennyiben a telefonommal lépek be, úgy ott van egy hosszú, talán 20 jegyű, szám és /vagy betűsor, amit viszont nem tudok beírni a PC-s Messengerbe. Szóval nem igazán tudom mit kellene csinálni, mindamellett, hogy én egy elég visszafogott és a rendszert mélységeiben nem túl jól ismerő felhasználó vagyok. Akinek van ötlete, megoldása, legyen szíves közölje!

Köszönöm!


movax
(őstag)

Próbáld másodszor is kérni a kódot, elsőre nekem sem jött meg. Úgy kérd, hogy legyen megnyitva a messenger a telón.

[ Szerkesztve ]


Truman
(senior tag)

Köszönöm, hát okostelefon most nincs néznél. Úgy látszik ez most már feltétele lesz a Facebook -ozásnak. De hogy pont egy ilyen gyökér beazonosítási eljárást alkalmaznak, szinte hihetetlen. :(


movax
(őstag)

A kétfaktoros, kéteszközös, telefonos azonosítás eddig is alap volt, ha kicsit is gondolsz a fiókod biztonságára, akkor bekapcsolod, ha még nem tetted meg.


david739
(csendes tag)

A kétfaktoros azonosítás alapvetően hasznos és nem is túl bonyolult dolog, ha nem naponta váltogatjuk az aktív eszközeinket. Nálam a sulykot most vetették el a titkosításos frissítéssel. Értem én, de ami káosz van mellette az app-ban egy ekkora cégnél az vicc. :W


makoj30
(aktív tag)

Sokat ér vele az ember ha így is feltörik.....én is használtam+SMS


makoj30
(aktív tag)

Ahhoz képest hogy erre mennyit kellett várni és milyen állapotban lett végül megcsinálva....szánalmas! :W

üzenetek