Fegyver topic - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


pendre54
(addikt)

Nos, ha már úgyis egy napja téma itt a topikban a gázpisztolyok kérdéskör, akkor egy érdekes cikk, a már linkelt Kaliberinfóról, és a már említett szerzőtől, hogy 2023-ban miért is tűntek el a boltokból ezek a fegyverek. [link]


mexel
(veterán)
Blog

Az egyik fegyverboltos azt mondta nem kapnak már Ekol Vipert mert elvileg nem felel meg valami követelményeklnek. nem figyeltem annyira mert siettem, plusz kicsit marketing(ellen) dumának tartotam.


pendre54
(addikt)

Az tény, hogy a januárban életbelépett, szigorított jogi környezet miatt, az idei év komoly érvágást jelentett a fegyverboltoknak, de részben a gyártóknak is. Így valamennyire érthető, hogy a boltokba betévedt vevőket, igyekeznek olyan irányba terelni, amiből ők is profitálhatnak valamit.
Jelenleg akik egyértelműen jól járhatnak a jelenlegi helyzetben azok, akik a használt, jó állapotban lévő cuccaikat értékesítik. Lásd, pl. a Fegyverfórum adás-vételi topikját.( nem nyilvános, csak regisztráció után érhető el)


mexel
(veterán)
Blog

Köszi az infót!


mexel
(veterán)
Blog

Sziasztok. Ismét kérdés. Zoraki R1 be keresek szülőnek valamilyen gáz pepper töltényt. Mindegy milyen gyártmányt veszek? Vagy ebben van erősségben és minőségben különbség?


pendre54
(addikt)

Újabb humántesztes képek, és az elkövető, "csak" egy 12 mm-es Pitbull. A történet háttere, az Index gumilövedékes fórumán. Mivel a sztori nem túl régi, így a próbababán sem egy szál póló volt, tehát ennek tükrében is érdemes nézni a sérüléseket.


Dorian
(félisten)

És ez csak egy 50-80 Joule-os...


mexel
(veterán)
Blog

Sziasztok! Aktuális lett hogy szülőnek, vegyek Zoraki R1-be pepper lőszert. Itt helyben Victory 9mm RKnall Pepper-t találok.

Kell ennél jobb, vagy van erősebb jobb alternatíva, vagy bőven megfelel? Holnap meg kellene vennem

üzenetek