FIFA 14 bajnokság (PC) - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


sch_a
(addikt)

Sziasztok!

Úgy gondoltam érdemes a dolognak nyitni egy új topikot! Ha jól sikerül az első bajnokság, akkor akár továbbiak is követhetik. :)

A szavazással már eldőlt, hogy többségében UT csapatokkal szeretnénk játszani, de van még pár eldöntendő kérdés. Szóval kérek mindenkit, hogy az első hozzászólásában az Origin-felhasználónév megadása után válaszoljon a következő kérdésekre:

1. Legyen megszorítás a kereteket illetően? Ha igen, milyen? (Pl.: ugyanazzal a kerettel kelljen végigjátszani a bajnokságot; a keretnek egy megadott felső értékhatáron belül kell lennie; csak gold játékosok stb.)

2. Fordulók legyenek, vagy időhatár adott számú mérkőzés lejátszásához?

3. Milyen időközönként legyenek a mérkőzések? (Pl.: heti 2 forduló; 3 naponta minimum 1 mérkőzés stb.)

4. Mikor kezdődhet a játék?

Díjazás: Én a győztesnek 15ezer coin jutalmat tudok felajánlani. Nem nagy összeg, de szerintem nem is ez a lényeg. Ha érkezik még felajánlás, akkor természetesen nő ez az összeg, de senki ne érezze ezt kötelességének, hiszen nyilván van akinek kevesebb ideje jut a játékra, esetleg később kezdte, vagy csak nem szán ennyit az egészre. Épp ezért sincs nevezési díj sem.

Bármi kérdés, javaslat van, az jöhet ide! Plusz szerintem egy rövidebb "szabályzatra" is szükség lenne, csak hogy egyértelmű legyen minden.

Jó játékot mindenkinek! :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek