Forza sorozat (Horizon/Motorsport) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

ennyit szenvedni...ezért????
:DDD :D
mi ezz..


csuvicsuva
(őstag)

Mondok jobbat. Tegnap Xboxon beléptem a havi ranked online adventure-be (egy verseny kell, hogy ranglistára kerüljek), de mivel street versenyeket adott, egyből kiléptem. Nem történt semmi, maradtam 47%-on, pedig még játszottam utána. Ma kipróbáltam a játékot PC-n és azzal fogadott, hogy megkaptam az 50%-os teljesítésért az autót, mert mégis berangsorolt, most pedig azt írja ki, hogy zárolva van a ranked online adventure. :F


CJ4567
(veterán)

Nem éri meg, 30 napra banolnak.


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

10 darab creditet nem ér meg nekem, ránézésre...
:D


homerhamm
(addikt)

Ja a GRC VW Beetle-t nem kaptam meg, aztán indítottam egy onlinet is, de csak 2. lettem, ezért a kreditet kaptam.


Kisgépkezelő
(senior tag)

Azért is kapsz pontot ha kilépsz. Nem pozitívat, de a mínuszpont is pont, az alapján is berangsorol. Legfeljebb egyre rosszabb ligákba kerülsz.


szimszonos
(őstag)

Nem.mindegy hogy milyen nehézségi fokozaton játszol.Az évszakos furgonos terepbajnokság 3 versenyből áll és legalább igen gyakorlott nehézségi fokozaton kell teljesíteni.Nem kell mindegyiket megnyerni,lényeg hogy a bajnokság végén összesítésben legyél az első.Valamit nagyon nem jól csinálsz.

[ Szerkesztve ]


NoMagix
(addikt)

Vicc!
Megnézte, a garázsomat és benne parkolt már a Renault RS! :Y :Y nem vettem észre!
Amúgy 12. szinten vagyok az eliminátorban! :DDD

Szuper pörgetésben kaptam egy Daytonát, de már áll egy a garázsban így eladtam 4 millóért!
Na, így nagyon gyorsan pörögnek a kreditek!

[ Szerkesztve ]


Qkackca
(őstag)

;) :C

A rangsorolt csapatos online verseny pedig már 6 verseny után rangsorol? Eddig 10 volt.


csuvicsuva
(őstag)

Csak az volt az érdekes, hogy boxon nem dobta be. Az előzőn 10 verseny pont elég volt a "jóból", 15-ös ligába kerültem, most is oda rakott. Jó az nekem, elég ha az AI-tól kapok idegbajt. :D

[ Szerkesztve ]


CJ4567
(veterán)

Az előző szezonban megcsináltál 4 versenyt, szóval már csak 6 van hátra. Utána majd havonta már csak 1 verseny lesz, ha megvan a rangod.


ClunkyChip
(csendes tag)

Hát ha nem nézted az Initial D animét, akkor nem is tudod, h mi ez a kocsi.


szimszonos
(őstag)

Megcsináltam a heti kihívásokat,az érte kapottt forzathlon pontokból gondoltam veszek valami értékesebb járgányt.400 pontért ott volt a Nissan 1994 Fairlady ami kb 4-5 millió CR az aukciós házban.A másik lehetőség 600 pontért a Morris Traveller volt amit nem találtam se az autószalonban se aukcióban.Gondoltam nagyot kaszálok vele mert ha nem lehet aukción venni akkor sokat érhet majd.Be is zsákoltam 600 pontért,azonnal megnéztem mennyiért tudnám felrakni aukcióra de sajnos csak 288ezer CR volt a limit.Ez most komoly hogy 600fp-ért ezt adták?Inkább a Nissant kellett volna vennem ha ezt tudom :W

[ Szerkesztve ]


Qkackca
(őstag)

Ő, nem hiszem. Vagyis nem tudom, túl sok tapasztalatom még nincs a játékkal.
De az előző szezonban elért rang az nullázódik a következő szezonban nem? Vagyis a rangsorolt online kaland ajándékoknál látottak alapján én így gondolom.

Ott 0/10 volt, utána rangsorolt új szezonnál hogy megvolt a 10 (Első körben 12. rangom volt, az előző szezonban meg 9.), most meg 0/6 szezonkezdetnél.
Vagy ez a Online verseny ranggal (befolyás, mint a versenytípusok, történeti küldetések, ugratók, stb.) van kapcsolatban?

#15072: vagy nem japán autó fan. Vagy valami olyasmi lehet, őt nem érinti meg az a típus és csak plusz egy kocsi, semmi több.

#15073: de a Mini Traveller az elég ritka, Ah-ban sincs sokszor. Nyilván ha pénzszerzési céllal vetted akkor nem nyerő, de ha a kollekciódba kell akkor oké. A '84-es Civic Crx is ritka és olcsó, a Ferrari 812, Pista is. Van jó pár autó ami ritka, mégse ér sokat pénzben.


Dante73
(tag)

Lego-s csűrlelet feloldásához mi a követelmény? (Az alap 15 db már rég megvan, de most mutat egy 16.-at is, és mintha egy 17.-ről is hallottam volna... ) Minden segítséget előre is köszi!
:R


csuvicsuva
(őstag)

Ne is mondd. Vans and utility championshipnél csak a minit engedte használni. Öreg fejjel rájöttem, hogy sokkal élvezetesebb a játék a "lassú" kocsikkal, de ez még nekem is sok volt. Ráadásul csak úgy tudtam nyerni, hogy szégyenszemre át kellett állítanom a törést+gumi kopást kozmetikaira, mert az első versenyen a vizes részen annyira lelassult, hogy utána lehetetlen volt vele talpra érkezni.

Más: ez a téli ugratós feladatnál emlegetett Ferrari 599(?) miért ilyen drága AH-ban? 8 millióért elvitték, mint a cukrot.


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

sajnos nem néztem/nézek semmilyen animét..nagyon távol áll tőlem a japán, meg cakkpakk a keleti kultúra, úgy ahogy van

autóba sem érdekelnek a japánok. egy kivétel van talán, a GT-R. ..a szörnyeteg. mattfeketében, balkormánnyal, nyilván... egy olyat elfogadnék a valódi életbe is. meg talán egy skyline-t. de hát az meg ugye az elődje

ha autó, akkor csak német, angol, olasz, svéd. és usa.


parandroid
(nagyúr)
Blog

Az ugye megvan, hogy lehet az autókat tuningolni is? D500-ra húzva az a Mini Traveller azért kategóriájában elég jó cucc, különösebb odafigyelés nélkül, félálomban nyerhető vele a sorozat ‘highly skilled’ fokozaton.

Az 599 Evo nem csak a leggyorsabb autó a játékban, de megfelelő tuninggal nagy sebességnél a legjobban irányítható is, kb rekorder a játék összes trafijánál, vagy sebességzónájában. Nem melllesleg az autószalonban nem kapható, viszonylag ritkán bekerül jutalomként, szóval ha nem volt belőle másik példányod, akkor nem feltétlenül volt okos dolog eladni.

p


csaba951
(veterán)

Morris Traveller
Ha eddig nem volt meg, akkor jól jártál vele! Mostani heti feladatok között van egy bajnokság amit áruszállítókkal kell megcsinálni. MT-hez letöltöttem a D kategória legnépszerűbb tuningját, és azzal csináltam meg. Olyan jól sikerült, hogy ez már cheat! Konkrétan 4 másodpercet vertem a második helyezettre. A körversenyeken körönként. :D
Csak a víz (tó/folyó) tudja megfogni. Akkor nagyon lelassul, mert felfekszik a vízre. De amint viszatértsz vele a szárazföldre, megy mint a golyó.

ui.: Nissan 1994 Fairlady-t hétfőn vagy kedden adtam 12 millióért. :DDD
Amit hetiben el lehet hozni pontért, annak mindig gyorsan leverik az árát.


szimszonos
(őstag)

Nem érdekel a kollekció,pénzre mentem volna de ezt benéztem.Nem gondoltam hogy ilyen ritka autö,ennyire keveset ér.Most már megtartom,felhúzom D500-ra ahogy mások is jó lesz pár versenyre.Ami bosszantó hogy lenulláztam a forzathon pontjaimat ezért :)

üzenetek