Forza sorozat (Horizon/Motorsport) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


csaba951
(veterán)

Eladásra a Hoonigan RS200-sem jó, 200e körül lehet feltenni. Nem is szokott fent lenni. Néhány szerencsés fel tudja tenni 20m-ért is, annyiért is azonnal viszik. Földutas/Rali versenyeken/sebességzónákban verhetetlen.


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

az este meglepődtem kicsit, nem is találkoztam még a 600LT coupe 2018-cal eddig.. nézem, 10misiket kérnek értük. ebből rendkívül okosan és tapasztaltan levontam a következtetést, hogy szalonban ne is keressem, és nekem sincs még meg a mclaren-kollekciómban, csak a cabrio/targa verzió..
úgyhogy mivel tele vagyok mostanában pénzzel, be is ruháztam rá, megvártam egy azonnali 8misis árast.. csodálatos gép

láttam még egy fajta mclarent a keresőben, egy akármi PO-t, na azt sem láttam még szerintem

[ Szerkesztve ]


csaba951
(veterán)

2018 McLaren 600LT Coupé
It is primarily unlockable as a seasonal reward:
* 50% Season Completion Bonus - Series 14 Summer Season
* Seasonal Championship reward - Series 16 Summer Season


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

áhá.
jó, hát én versenyekkel nem élek a játékban.. nem vagyok egy peterkeT-kategória
legutolsó autó amiért hajlandó voltam szendvedni, az a Pista volt, de ha ott sincs Kisgépkezelő barátom, akkor az se lett volna meg szerintem
azóta is hálás vagyok neki, ezért külön


csuvicsuva
(őstag)

Persze, hogy lehet, csak single-ben nem szoktam, eddig nem volt rá szükség.
Evo-t nem használtam, Speedtrapre Moslerrel mentem (minden értéke 10-es), tegnap végre meglett az utolsó autópályás is 428.5 km/h-val. Mert szeretjük a kihívásokat, nem igaz? ;)

csaba951: na például a hoonigan rs200-tól nem válnék meg semmi pénzért. Imádom.


CJ4567
(veterán)

Nem nullázódik a rangod, csak elrejti a játék.


Qkackca
(őstag)

Valamilyen befolyási szint, nyerj versenyeket, stb, mert hiába volt meg hol a garázsa, csak bizonyos szint után dobta be. Azt hiszem a házad is fejleszteni kell (ez összefügg a befolyással, ugye)

#15086: Jól van, köszi.


axod
(tag)

Kikészít a mostani Trial :O kb. 15. alkalommal sikerült egy olyan csapatot kifognom akikkel 3-ból az első 2-t megnyertük, erre a 3. verseny közepén disconnected session :W Ilyen még soha nem volt...


elod22
(senior tag)

Én nem gondoltam volna, hogy ebben a játékban is ennyi idióta van, hogy nem fogja fel mi a lényege ennek a versenynek és sokszor keresztbe tesz neked, ahelyett hogy csak a másik csapat versenyzőivel foglalkozna. Sokszor kanyarban úgy kilöktek, hogy kihagytam a checkpointot, onnan már nehéz visszakapaszkodni. :W


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

pls press "Y" ..


elod22
(senior tag)

Azért ilyenkor a rewind nem úgy működik, mint offline versenyben.


axod
(tag)

Pontosan így van... És akkor még disconnected is amikor végre összejönne :W


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

sorry, benéztem. azt hittem offline


C4mp3r
(addikt)
Blog

8 millaert eleg rossz boltot csinaltal, siman el fogjak vinni 20 ert is csak kicsit varni kell vele. nekem van egy sajat hasznalatra meg vettem egyet eladasra amikor bagoert mentek ah-ban. egyebkent ha az autopalyas trafi leaderboardot megnezed a mosler sehol nincs a 420 km/h-val, 488 a ph-s csucs a ferrarival. hiaba 10-es minden statja a moslernek az elmeleti vegsebessege 470 korul van max tunningal az evo meg 515. szerintem vasarolj vissza egyet amig teheted ha nincs masik a garazsodban, mert must have kocsi szerintem


csuvicsuva
(őstag)

Most már mindegy, már elment. Kábé másfél hónapja tértem vissza a körforgásba, csak és kizárólag tőletek szerzem az infókat, majd kiokosodok szép lassan. Speed Trapek megvannak 3 csillaggal, az autópályás volt az utolsó. Single player versenyeket - főleg a street scene-t - inkább közép-lassú autókkal játszom, azokkal nehezebb elszállni, Forzathonra, PR Stuntsokra pedig egyelőre elég az RS200 és a Mosler. Rövid távú tervem most az utolsó ház, az Edinburgh Castle megvétele (hadd jöjjenek a női cipők, meg az ingek super wheelspinből :DD ). Ami viszont óriási csalódás, az a Bugatti Chiron. Bár lehet, hogy én raktam rá rossz tuningot, de még 400 km/h-t is alig tudtam átlépni vele.

Közben eszembe jutott még egy kérdés. Blueprint eseményt hogyan tudok megosztani? Végig kell mennem a versenyen? Válaszokat előre is köszi.


Catmanage
(friss újonc)

Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy ezelőtt teljesen normálisan működött a játékom és már kb 1 éve megvan. De most ami jött új windows update azóta már el se indul a játék. Már töröltem az új drivert is de nem segített. Windows frissítés visszaállítás se segített. Sőt még a játékot is már 2x újra telepítettem de semmi. Valaki tudna ebben segíteni?


ETOM
(addikt)

Az fura mert nálam minden a legfrissebb és nincs gond vele. Pontosan melyik update útán lett ez?


Catmanage
(friss újonc)

ez a január 14. build: 18362.592


homerhamm
(addikt)

Ez a Quartz Regalia D hogy szerezhető meg? Valami autóismeretes pontot ír.


DjDanee87
(addikt)

A sima Quartz Regalia kocsinak a skillfáján van. Ott ha kirakod a megfelelő pontot megkapod a batár D verziót.

üzenetek