Forza sorozat (Horizon/Motorsport) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


tomas51
(senior tag)

Soha nem a 3 csillag a cél, hanem ami oda van írva alá.


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

francia, tehát már alapból skipp.. :D


csaba951
(veterán)

Ha becsapódáskor vagy kicsivel utána ütköztél fával/kővel vagy csak felborulsz, akkor érvénytelen az ugrás.

Arthur's Seat azért trükkös, mert bal oldalon fákra érkezel. Jobb oldalon pedig a kerítés tetejébe. Még akkor is, ha az 5-10 méterrel alattad van, mert valójában fölfelé számol vele (láthatatlan fal). Még jobbra meg megint fákba. Ott az a trükk, hogy szemben pont az utca közepére érkezzél. Az indulási oldalon meg annyi, hogy a mező túlsó végéről indulj, úgy hogy minél kevesebbet keljen kanyarodni. Majdnem egyenesen, egy enyhe bal kanyarral kell menni.

Autónak a szokásos ugratós autó megteszi, S2-re vagy feljebb tuningolva. 1963-as Shelby Monaco King Cobra. Fizetős DLC-s (Barrett-Jackson autócsomag) Ha Piacról veszed meg, akkor is kell a használatához a dlc megléte. Hatalmas teljesítményű autó, ami sokkal könnyebb a többi, hasonló autónál. Ezért messzebbre is fog ugratni, majdnem minden esetben.

Glen Rannoch Speed Zone
Ennek nincs semmi titka. Simán hozható a kedvenc gyors autóddal. Ha nem megy, akkor keress rá YT-on. Most tele van (ezt) elsőre hozó autókkal. Én Mosler MT900S-el csináltam meg (X-re húzva). Van már ennél sokkal jobb is, de ez már a szívemhez nőtt! :DDD

[ Szerkesztve ]


elod22
(senior tag)

Egy kis feladatot adnék a fórumtársaknak. :) Decemberben úgy hozta a sors, hogy Dubai-ban jártam, s ha már ott voltam benéztem egy autószalonba is. Készítettem egy videót, amint végigmegyek a szalonon, próbáltam minél több autót felvenni. Ha valakinek volna türelme megnézni a videót és kiírni az autókat, nagyon hálás lennék. :D Bevallom őszintén főleg a McLaren és Porsche típusoknál nem jöttem rá mindegyikre. Azért ahogy néztem ezek közül elég sok benne van a játékban.
[link]


csab991
(senior tag)

Porschék időrendben Carrera GT, két GT3 RS, aztán két GT2 RS, a második GT2 RS mellett állót nem igazán tudom, talán limitált szériás (fényezés) Turbo.

[ Szerkesztve ]


Dtomka
(veterán)

Szívesen :)
Én is köszi feltettem árverésre mind2 Renaultot. Nekem nincs meg az 599 X EVO, de szeretném nagyon ha meglenne. Kíváncsi vagyok, jobb mint az Agera? Nálam az a top autó (X-es) eddig.

[ Szerkesztve ]


CJ4567
(veterán)

911 Turbo Exclusive Series lesz.


elod22
(senior tag)

A Carrera GT-t felismertem én is, gyerekkorom egyik kedvence, a Mercedes SLR-el együtt :) Viszont a többi nekem olyan egy lére megy. :D Amúgy a Ferrarikat se tudom nagyon megkülönböztetni. A LaFerrari, Enzo, ezeket igen, de a többieknél elvesztődök a sok szám között. Az általatok sokat emlegetett Pista ugye nincs benne? Valamint a 2:36-nál a bal oldali Lambo valami új fajta Aventador, mert abban sem vagyok biztos.


szimszonos
(őstag)

Nekem jobb.500+ km/h a végsebesség,meg egy kicsivel jobban gyorsul talán.Persze beállítás függő.Ha nincs jól beállítva,akkor lassabb mint az Agera.


D1Rect
(félisten)
Blog

Feltettem a 4-et mert adták a gamepassal.
Rég játszottam ilyen jókat, tényleg években mérhető ideje.
Azon is elgondolkoztam, hogy veszek egy bundle-t.

Adok neki még egy kis időt, hátha megunom, de úgy látom, hogy annyi a content benne, hogy örökké játszható.

[ Szerkesztve ]


parandroid
(nagyúr)
Blog

Nem unod meg, én elkezdtem mellette a régieket is, amikbe korábban csak belekaptam. :D

p


C4mp3r
(addikt)
Blog

fortune island-et megeri megvenni? deluxe editiont vettem anno nem ultimate-et, igy a lego meg a fortune island hianyzik. lego sosem erdekelt pc-n, az van eleg itthon irl, de a fortune island-en elgondolkoztam.


apollo12
(veterán)

Hali ha ezt megveszem [link] pc re is be aktiválható ?


csaba951
(veterán)

Nem, mert ez a lemezes verzió. Csak Xbox One-on használható. Ahhoz, hogy Xbox One-on és PC-n is játszható legyen, mindenképpen a digitális változatot kell venned. Várj egy -50%-os akcióra és akkor vedd meg.

Vagy várjál őszig, akkor elég jó eséllyel jön az új verzió. Game Pass-ban benne lesz az alap verzió, szóval olcsón ki lehet majd bérelni. :DDD


Qkackca
(őstag)

Nekem maga a tartalom tetszik. Külön megvéve az árazás már nem biztos.
De igen hangulatos kiegészítő, egész jó hegyi felfutó résszel (drift paradicsom), pár kellemes útvonallal. Szakadék szélen tekergő dimbes dombos utacska :)
Kincskeresős küldetés 10db, kincs/1 milliós értékben.
Van északi fény, kiállsz egy domboldalra bejön mondjuk az Eterwood - Haltija és csak lazulsz :B


parandroid
(nagyúr)
Blog

Mindenképpen az ultimate bundle-t érdemes venni. A lego-szigeten is remek pályák, feladatok vannak, ebből a szempontból simán egyenrangú a két kiegészítő, és akkor még ott vannak az egyéb extrák (car pass, vip pass).

p

[ Szerkesztve ]


D1Rect
(félisten)
Blog

A VIP pass, "örökre" él vagy ez ilyen season pass?


parandroid
(nagyúr)
Blog

Marad végig. A játék elején elég nagy segítség a forzathon pont duplázós ház, meg a heti két szuperpörgetés is, később már úgyis mindegy. A car passban viszont rengeteg autó van, ami azonnal elérhető, és némelyik kategóriájában legjobb.

p


elod22
(senior tag)

Arra a pont duplázós dologra sehogy se jövök rá, hogy tudnám működésre bírni. Próbáltam már sok dolgot, de egyelőre semmi sem vált be. Fórumokon se talátam megoldást, pedig vannak még mások is ebben a helyzetben. Úgy néz ki nem is fog már menni nekem.


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

:F
ha megveszed a házat, onnantól dupla pont automatic. mi a nem világos?

üzenetek