Forza sorozat (Horizon/Motorsport) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


csaba951
(veterán)

Ha becsapódáskor vagy kicsivel utána ütköztél fával/kővel vagy csak felborulsz, akkor érvénytelen az ugrás.

Arthur's Seat azért trükkös, mert bal oldalon fákra érkezel. Jobb oldalon pedig a kerítés tetejébe. Még akkor is, ha az 5-10 méterrel alattad van, mert valójában fölfelé számol vele (láthatatlan fal). Még jobbra meg megint fákba. Ott az a trükk, hogy szemben pont az utca közepére érkezzél. Az indulási oldalon meg annyi, hogy a mező túlsó végéről indulj, úgy hogy minél kevesebbet keljen kanyarodni. Majdnem egyenesen, egy enyhe bal kanyarral kell menni.

Autónak a szokásos ugratós autó megteszi, S2-re vagy feljebb tuningolva. 1963-as Shelby Monaco King Cobra. Fizetős DLC-s (Barrett-Jackson autócsomag) Ha Piacról veszed meg, akkor is kell a használatához a dlc megléte. Hatalmas teljesítményű autó, ami sokkal könnyebb a többi, hasonló autónál. Ezért messzebbre is fog ugratni, majdnem minden esetben.

Glen Rannoch Speed Zone
Ennek nincs semmi titka. Simán hozható a kedvenc gyors autóddal. Ha nem megy, akkor keress rá YT-on. Most tele van (ezt) elsőre hozó autókkal. Én Mosler MT900S-el csináltam meg (X-re húzva). Van már ennél sokkal jobb is, de ez már a szívemhez nőtt! :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek