Forza sorozat (Horizon/Motorsport) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


elod22
(senior tag)

A Veyron túl nehéz ide. Próbálj valami könnyebb autót. Nekem a Porsche 918-al sikerült. Azelőtt az Aventadorral próbálkoztam, de még az is igen csúszkált a kanyarokban. A Porsche sokkal kezesebb volt.


Kisgépkezelő
(senior tag)

Drifthez gyakorlatilag bármi jó a három kamionon kívül. A Formula Drift kocsik közül bármelyik jó választás. A Viper a legjobb, de az a legkevésbbé kezes, elsőre inkább talán a három Nissan valamelyike ad sikerélményt. Azoknak a tuningbeállításait lemásolva szinte bármilyen hátsókerékhajtású kocsit driftgéppé lehet alakítani. Nekem driftzónákra az RTR Spec 5 Mustang jött be legjobban, AWD tuninggal. De érdemes próbálkozni ilyen extrém hosszú tengelytávú kocsikkal (könnyű íven tartani), mint a Quartz Regalia vagy egyéb limuzinok, kisbuszok, esetleg extrém rövidekkel (teljesen valószerűtlenül csúszkálnak) is mint a Fiat 500, Mini, Isetta stb...
Amit még érdemes beszerezni az a BMW M6 FE. Nem a legjobb driftautó, de azért egész korrekt, viszont skillpontok farmolására az a legjobb. Párszor 5 percet csúszkál vele az ember a reptéren, aztán ráérez a driftre.


csab991
(senior tag)

Centenario is nagyon jó választás szerintem. Első hátsó aeroval, racing V12 swappal, nagyon könnyen otthagyja a drivatarokat kanyarban.


csuvicsuva
(őstag)

Köszi mindenkinek a tippeket, majd próbálkozom. :R


NoMagix
(addikt)

Ma volt két érdekes futam a Toyota Trueno-ért! (megnyertük)
Közösen csapattuk a fiammal, keten voltunk kékek a pirosak ellen.
Az első futamon a fiam ért be elsőnek én második helyen végeztem, erre a végén azt írta a játék, hogy én az 5. helyen értem, célba! :Y
A második futamon én első voltam a fiam tán a 9., de a végén az ötödik helyre hozta a fiam beérkezését! :Y
Ez miért volt? Átlagolhat a játék az eltérő nehézségi fokozatok miatt?

[ Szerkesztve ]


szpeti40
(addikt)
Blog

Nálam is volt már olyan, hogy a cél előtti egyenesen hirtelen ugrottam 4 helyet.

[ Szerkesztve ]


NoMagix
(addikt)

most láttam előszór ilyet, pedig elég sűrűn tolom a játékot


parandroid
(nagyúr)
Blog

Bugos szar. A kedvencem, amikor a játszótéren nyer az egyik csapat, és kiírja, hogy a másik csapat nyert. Mind a két felén voltam már az esetnek.

Amúgy itthon vagyok a héten betegen, az éjjel nem tudtam aludni, hajnali 2, és 5 között sikerült háromszor is első helyre behoznom az eliminatort, meg megvan végre a preorder Porsche 911. De hogy a car drop nélkül nyerős acsit hogyan fogom megcsinálni, azt nem tudom. Ahhoz azért valami irtózatos mák kell. A pacifistet (ugyanazt a lvl1 autót megtartani az utolsó rohamig) meg már kétszer is megcsináltam, egyszer sem adta be. Bugos szar.

p


Csapoati
(nagyúr)
Blog

Bugos szar. A kedvencem, amikor a játszótéren nyer az egyik csapat, és kiírja, hogy a másik csapat nyert. Mind a két felén voltam már az esetnek.

Tegnap így lett meg a Lykan... 3-ból 3-at buktunk, de 2-t utólag nekünk adott a gép. Bánja a fene. :DDD


Qkackca
(őstag)

Az biztos, hogy előszeretettel bele nyúlkál az eredménybe, bár én főleg drivatarok ellen megyek.
De pl most csináltam a bemutató remixet, a célba érkezéskor simán 2/2 voltam, eredmény hirdetésnél meg nyertem majd egy másodperccel... ;]


ONTECH
(csendes tag)

Igazából az csak jó ha kilépnek, lehet nyugisan menni, a verhetetlen Driveavtarra meg simán lehet hozni 9-10 másodpercet is akár, ha nicsenek balf..... csapattársak akik kilöknének a verseny bármelyik pillanatában. Illetve akinek még nem lenne meg a heti csapatverseny, a McLaren Senna tuti tipp hozzá.


Kisgépkezelő
(senior tag)

Elvileg a Heads Up (car drop nélkül nyerős) sem olyan lehetetlen, mert az ellenfelektől elnyert kocsit nem veszi annak. Egy 7-es szintű kocsit még meg lehet úgy szerezni különösebb gond nélkül, az meg már gyakran elég a győzelemhez. Nem mintha én olyan gyakran nyernék. Bár mostanában megtört a jég, mert hosszú kihagyás után ma meg tegnap öt körből hármat behúztam. Hogy ez azért van, mert ráéreztem valamire, vagy csak az összes jobb játékosnak meglett a Porsche meg a Cougar, aztán otthagyták a játékmódot a fenébe a nooboknak, azt nemtom. :D


csuvicsuva
(őstag)

Ha itt van köztetek [RHUN] Rozsda9477(a számban nem vagyok biztos), akkor óriási köszönet neki. Lambo Venenóval sikerült, első versenyt hoztuk, másodikat csúnyán elbuktuk, végére ketten maradtunk, én elrontottam már az első kanyarnál, a srác pedig körülbelül a célegyenesben nyerte meg egyedül a versenyt, pontosan úgy, ahogy Szifonos kolléga kettővel felettem. Na akkor most már csak el kell adni a feleslegesen megvett nyereménykocsit. :R


Dtomka
(veterán)

Na igen sokszor a csapattárs inkább az ellenfél a sok lökdösődés miatt.


Dante73
(tag)

Nekem ma fél 10 felé teljesen pozitív élményem volt. Mindenki vigyázott, és nagyon csúnyán elvertük a drivatarokat, ilyen 2-300 pontokat hoztak versenyenként. (Utolsóért én voltam a felelős egy másik sráccal, mert az elején beleszálltunk a megállóba mind a ketten, de majdnem tökéletesre azért ott is behoztuk, amit kellett, végére azért 7,-9. helyeket hoztuk.)


NoMagix
(addikt)

Most hogy írod, tényleg nekem is volt olyan hogy a másik csapat helyett a miénk nyert futamot!
Eliminátorban eddig max. 2. helyig jutottam! Általában az utolsó körben esek ki 3-6 hely között.


ProgenXL
(őstag)

Nembaj ha kilépnek de amikor az első nemsikerül és a másodikban lépkednek ki akkor a második is bukta. A pontjait levonja és hozzàcsapja a botokéhoz.


parandroid
(nagyúr)
Blog

Már nem, ezt a bugot már fixelték szerencsére. Már csak azokért jár pont a drivatar csapatnak, akik a célba éréskor még online vannak.

Eliminatorral kapcsolatban meg nekem is az az érzésem, amit Kisgépkezelő kolléga írt: idővel a jobbak megunják (lássuk be, bosszantóbb, mint amilyen szórakoztató), maradnak azok a hozzám hasonló noobok, akik kapálózva küzdenek, hogy hozzák a közelezőt. Nem ez lesz a Forza nagy dobása, őszintén remélem, hogy a freeroam rush-sal együtt ejtik a következő részre.

p


homerhamm
(addikt)

Nem is tudtam, hogy Legóföldén is van Forzathon Live :)


gduck
(addikt)

Van valahol neten egy használható autó lista? Mert jó lenne tudni, hogy milyen verdák nincsenek még meg...

[ Szerkesztve ]

üzenetek