Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Bodz
(nagyúr)
Blog

Hm, akkor bátor leszel, megvárod míg elérhető lesz az M300 MKII EU-ból? :) Vicces, de 100-ból nem sok gyártó ad távot is.

[ Szerkesztve ]


Bodz
(nagyúr)
Blog

Állítólag a BTR3-nak értelmesebb hangja van, bár pont nem vezetéken szokták tesztelni, szóval nem is tudom. Ha belefér akkor megrendelheted mindkettőt, aztán visszaküldöd amelyik kevésbé tetszik.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Ha használtan más nem jön szembe, akkor valszeg igen.

Azon is gondolkodtam, hogy grace SDAC is milyen jó lenne, ha lenne rajta legalább egy optika az usb mellett... :N

Ez egész EU-nak tűnik már, de bakker a coax meg optika egyben van... :Y

[ Szerkesztve ]


Bodz
(nagyúr)
Blog

Balanced változaton van. Ha szimpatikus, akkor kereshetsz használt DX3 Prot is.

Drága. SMSL boltjából lesz a tuti.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

:R

Ez a DX3 pro nem mond semmit, de majd utána nézek. Használtan éri inkább csak meg?

kromatika, ha itt vagy, neked volt mindhárom. (Sanskrit 10th, r2r 11, dx3 pro) Milyen ez utóbbi ebben a mezőnyben?

[ Szerkesztve ]


HoaryFox
(őstag)
Blog

Esetleg róla van tapasztalatod?
FX Audio DAC-X6

Szeretem a neutrális hangzást, a HD58x ebben jó partner, csak érzem, hogy ennél tudna többet is. Jó szól az X-Fi HD-val is, de biztosan van még tartaléka.


kromatika
(veterán)

Szia.Hát ebből a mezőnyből azért egyértelműen a r2r a leg jobb szerintem.Meg ugye azért nem egy ár kategória a kettő. Fejes erősítője egyértelműen jobb mint a dx3 pro ban lévől. Testesebb ,vastagabb ,melegebb hang az r2r,és a mélyeket is kicsit meg nyomja. Hosszan hallgatható.Ha az ember nincs ahhoz hozzá szokva hogy a részleteket keresse,és ez szórakoztatja ,akkor szerintem nagyon jó hang. :K Nekem sajnos egy idő után hiányoztak a klasszikus zenéknél az igazán nagyon finom részletek,de ez csak ennél a műfajnál jött elő.És még egyszer mondom ez lehet csak nálam jelentett gondot.Világosabb hangú fülesek illenek hozzá szerintem,amikekkel hallgattam és tetszett,pl jó volt K712 Pro val,audio technica ath 700x,Yamaha HPH-MT7,HD 600,és 58X.Bár ott kicsit ,néha már sok volt a mély.(annyit még hozzá tennék,a jumper állítási lehetőséget szerintem el baltázták.Alap álásban van ez a hang amit írtam,és ha melegebb állásba rakjuk,akkor az már nagyon nagyon,túl meleg.Szerintem még pl AKG 702 is az lenne.Össze hallgattuk mind két állást ribizly kollégával az akkori audio gd 11.28 val. Ha a11.28 at ha a melegebb hang ra állítjuk,nagyon közel kerül a r2r normál beállításához.Ebben egyet értetünk.És r2r meleg hang állása egyikőnknek sem tetszett.Tehát számomra a 11.28 jumper be állítási lehetősége sokkal jobban használható, dx3 pro tiszta,semlegeshez közeli,de nem annyira hogy ne lenne élvezhető.Enyhén meleg,és ez által nem fárasztó.Részletesebb mint az r2r. Sok műfajhoz jó.58X -el, Yamaha HPH-MT7 -el jó páros.És az extrái is nagyon hasznosak.Füles erősítője is bele esik az értelmes kategóriába.Szerintem az 50 körüli árat meg éri.Érdekes pl hogy hiába combosabb az r2r füles kimenete,a dx3 pro jobban szólt a 6xx-el.Gondolom a világosabb hang karaktere miatt.Sanskrit 10th tetszett.De Loxije P20 al nekem túlságosan fun volt,az 58X hez.A mélyeket is sokalltam,és hiányoztak a közepek.Ami popp nál nem is annyira,de hangszeres zenéknél már zavart. Sanskrit 10th+myrad Z40-el már jobban tetszett.A mélyek ugyan úgy megvoltak,de a közepek jobban a helyükre kerültek számomra.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Köszi, nálam a fejes rész nem érdekes, csak aktív hangfal lesz rákötve.


kromatika
(veterán)

Szivesen


HoaryFox
(őstag)
Blog

Persze, pont a kereső nem jutott eszembe :W
Bocsi :B


kromatika
(veterán)

Engem most legjobban egy dx3 pro vs Fiio K5 Pro össze hasonlítás érdekelne. Fiio K5 Pro-t még nem halottam,elég jók a vissza jelzések róla.Sajnos itthon még nincs ,de egy két hónap múlva valószínű hogy lesz.Akkor majd be rendelem.Mondjuk arra is kíváncsi leszek hogy szól majd az IFI Micro IDSD hez képest.


Pierre75
(senior tag)

A K5 Pro MÁR nincs: pár hónapig volt elérhető magyar forgalmazóknál, de vmiért a fiio.hu-ról és az EU-beli amazon-ról is eltűnt.


Bodz
(nagyúr)
Blog

Főleg akkor érné meg, ha fejest is használnál vele. De csak mint dac nem éri meg az árát. Valamit kitalálunk azért, gondolom nem sos a dolog.


Bodz
(nagyúr)
Blog

Van. X-Fi HD helyett én nem venném, mert minek? Feljebb akarsz lépni. :)

Akkor működhet nálad az SDAC-SAP-12 páros. Vagy csak utóbbi az X-Fi mellé, már akkor is előrébb vagy. Csak jobb erősítő, mint a beépített.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Nem, dehogy.

A BX6 manualjában az szerepel, hogy párhuzamosan használhatom mindkét bemenetet, uh lehet bekötöm fixen a sanskrit-t meg az r2r-t, az előbbi lesz a tvz/youtube-hoz, a másik meg csak a zenéhez, de csak jobb lenne egy eszköz, mert a sanskirt sem rossz, a legtöbbet most az megy, kényelemből.


csucsotke
(aktív tag)

A sanskrit 10 tv Line out RCA kinenetére ráköthetném a fejhallgatóm? Forrasztanék adaptert, kipróbálni hogy szól a pcről.


Ribi
(nagyúr)

Nem erre vann tervezve, esetleg egy 600 ohmosat meg tud hajtani valamennyire, de nem javasolt.


Carasc0
(őstag)

ijoe és avland oldalakon még rendelhető a Fiio K5 PRO.


borix
(őstag)

Vettél már valamit vagy csak a távoli jövőben tervezed? :N

üzenetek