Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Exodius
(őstag)

Szerintem hagyd. ;)


OPiiPO
(addikt)

A fórum nyelve még mindig magyar, kéretik ezt elfogadni, ráadásul a gugli fordítónak finoman fogalmazva sem erőssége a magyar nyelv.

[ Szerkesztve ]


fericske
(addikt)
Blog

LOXJIE D30 szokott ajánlva lenni ebben az árszegmensben ezekkel a szolgáltatásokkal.
A mélyeket a hangdobozoktól várd :)


Sinesol
(veterán)

Tényleg draga, de a sokoldalusaga talán indokolhatja az árat. Hordozhato, akksis, viszonylag kicsi, szinte minden formatumot tamogst, nagy kimenő teljesitmeny, szinte mindent kepes meghajtani. Nem sok ilyen mindenegyben cucc van a piacon.

Ha kombot akarsz, akkor Schiit Magni+ Modi, esetleg Topping E30+L30, bar utobbi eseteben van nemi gond elfustolessel, elvileg az ujabb daraboknal mar orvosoltak a gondot, kerdes vajon azt kapja-e az ember. Mondjuk kerdes mennyi a hiba eselye a regivel, a sokezer eladott darabbol par tucat hibas az kb semmi, de azert jobb ovatosnak lenni. L30 helyett veszel mast, mondjuk A30-at, vagy Monoprice Liquid Sparkot. Ha jol emlekszem a Liquid Sparknak van Dac parja is mar, szoval ott is összeallithato egy kombo. Aztan ott van meg a JDS Labs Element 2, az egybecucc es igencsak erős is.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Sir, yes Sir. ;]

Amúgy lehet az össz angol szöveg, amit ide beírtam az ez volt.


Exodius
(őstag)

Durva, hogy kiket tüntetett el a Fidelio. :U
Giant-killer maybe? ;) :B


bkercso
(nagyúr)
Blog

Haha, nem csak az ESD-ről nem tudnak eleget, de a vevőkről sem. Nem baj, két lecke lesz nekik egy esetből. Tiszta nyereség!


bkercso
(nagyúr)
Blog

Be kell tartani a kezelésre és gyártásra vonatkozó ESD-védelmi előírásokat, amikből félévente amúgy is kapnak oktatást az ilyen területen dolgozók.


ribizly
(veterán)
Blog

Persze persze... :U


fericske
(addikt)
Blog

Ugyanmár. Dorien egy közveszélyes eladogató. :D
Majd megy a Fidelio is, figyeld meg ;)

[ Szerkesztve ]


bkercso
(nagyúr)
Blog

Amúgy fura, mert ESD-hiba esetén korai kiesőnek kellett volna lennie, várhatóan nem több hetes használat után menne tönkre szerintem...


ribizly
(veterán)
Blog

Pontosan. :K :DDD


Exodius
(őstag)

És az, hogy kinyírhat fejeseket is? Az mi lehet?

[ Szerkesztve ]


Mexbacsi
(tag)

Sziasztok! Jelenleg egy focusrite 3. genes solom van, hozzá pedig microlab 6c és egy 80ohmos dt770. Gondolkoztam a solo cseréjén, de kérdés megérné-e. Tudnék-e szebb hangot kihozni egy másik dac-al? Fontos, hogy olyan kellene, amire rátudom kötni a két hangfalat is. Az sem hátrány, ha lenne xlr kimenete (solot majd szeretném cserélni JBL lsr 306-ra)

[ Szerkesztve ]


bkercso
(nagyúr)
Blog

Kimeneti DC-től. Hibás bemenet is okozhatja.


Tulku
(veterán)
Blog

Mondjuk ha a megkérdezett ilyen termékkel rukkolna elő, akkor rituálisan kivégeznék itthon...de tudtommal nem teszi és tervben sincs...
Viccet félretéve, nem tudhatjuk mi zajlik ezen kivételes kontrollált tervezésű és kivitelezésű termékek esetén...nyilván mindenki (beleértve engem is) szeretne szent grált olcsón esetleg fillérekért, de előbb utóbb rá kell jöjjünk, hogy ennek időszakosan ára van...
És nem....egy percig sem állítom, hogy esetleg nagyobb gyártóknál nem fordulhat elő...sajnos a minőségellenőrzés manapság inkább a "mindent cseréljen a szerviz ha valami gebasz van" elven működik....legalábbis ezt látom...
De lehet hogy ezen véleményemmel egyedül vagyok...


Sinesol
(veterán)

Az is ott van, hogy mondjuk az L30-bol sokezret eladtak, nagyobb valoszinuseggel akadhat esetleg gond, mig joval dragabbol mondjuk töredek mennyiseget adtak el ehhez kepest. Ha egy dragabb cucc meghibasodik, szazalekosan nezve nagysagrendekkel nagyobb lesz a hibaszazalek, legtöbbszor ez viszont ki sem derül, mivel nincsenek annyira reflektorfenyben, mint a mainstream gyartok.

Meg azert lehet kicsit ez is olyan, mint a Hifiman, ott is van par tucat ember aki sir, hogy szetesik, meg gondja van minoseggel, de közben csak Massdropon több tízezer az eladott peldany, ahhoz kepest kb. elhanyagolhato a panaszosok szama, sőt igencsak jonak mondhato mindössze partucat panasz.

[ Szerkesztve ]


Exodius
(őstag)

Schiit-nek is volt ebből korábban problémája.


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Én úgy értelmezem, hogy nem a 2012-vel ellátott, hanem a 2012-es batch, tehát a 2020 decembere, vagy azutáni gyártásúak elvileg már védettek ez ellen (~vagy csak védettebb)

#Tulku: jó lesz ez, 2 év alatt kell elkövetnie a nagyok 50 évnyi hibáit :) sajnos van egy early bird beütése a dolognak, de ez van, még 2 év is megtanulják, hogy semmi ilyesmin nem lehet spórolni, ha nyugati a célközönség, és félmilliós fejeseket kötnek a 30 ezres termékeikre.

[ Szerkesztve ]


Dorien
(veterán)

Ha találok jobb ár-érték arányú nyitott fejest, csak akkor... :)
Ebben kevés cucc tudott közel kerülni hozzá. AD900X, HE4XX és azt hiszem ennyi...

üzenetek