Vezetékes FÜLhallgatók - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


bozont
(veterán)
Blog

Az FD1 és az FH1s az kb hasonló felállás volt mint most az FD11 és FH11. Próbáltam mindkettőt, szivaccsal nekem az utóbbi jobban bejött. Ezért volt az első gondolatom (hogy veszek még egyet de már nem kapni :( ) az FH11.
De sajnos nem találtam sehol tesztet amiben összehasonlítják a kettőt, mégis miben lett másabb.

[ Szerkesztve ]


-NoVa-
(addikt)

Ha már FiiO a téma, a BTR15 nagyon jól sikerült.


Wialex666
(újonc)

Egy ilyet találtam, ami talán segíthet. FD11 VS FH11

Olyat sajnos szerintem sehol nem fogsz találni, ami a régebbi füleseket az újakkal fogja összehasonlítani. (Pl. FH1s vs FH11.)

Illetve szerintem rossz az analógai, ami alapján gondolkozol. Az addig okés, hogy neked anno az FH1s jobban bejött, mint az FD1. Ezt viszont nem lehet átkötni az FD11 VS FH11 összehasonlításra, mert a régi vs új modellekben teljesen mások a hangkeltők (meg amúgy más is), így szerintem teljesen logikátlan az a megállapítás, hogyha anno a hibrid jobban bejött, akkor az új modellekben is jobban fog tetszeni a hibrid felállás.

Félreértés ne essék, nem lebeszélni akarlak az FH11-ről, csak a neten fellelhető infók és az én egyéni tapasztalatom alapján az FD11-et választanám (ha csak kizárólag e kettő között kéne döntenem.)


Wialex666
(újonc)

Hello és köszi az infót!

Én is szemeztem anno a BTR15-tel, de végül KA13 lett belőle és egyelőre nagyon elégedett vagyok a hangminőségével. Az egyetlen hibája, hogy gyorsan szívja le a telóról az akksit.

Egy Letshuoer S12-vel használom balanced módban (+ DUNU S&S Tips), szerintem a szinergia is tök rendben van. Az S12 nálam még melegebb forrásokról is képes volt kicsit éles és szúrós lenni a magasokban, de a KA13-ról mindig valahogy a tűréshatárom alatt marad.


-NoVa-
(addikt)

Lágyabb, nem túl digitális magastartomány, meleg, zeneibb előadást produkál, mint a BTR5 vagy a Q3 tette régebben. A BTR5-ömet eladtam, de a Qudelix 5k szinte pont ugyanúgy szólt, azzal összevetve is egyértelmű a javulás. Az ifi Go Blu most pihenhet.


Atomizer
(tag)

A PEQ milyen rajta?


Wialex666
(újonc)

Nagyon jól hangzik. Akkor fel lehet tenni a listára a BTR15-öt is, mint vezeték nélküli megoldást, elfogadható áron.

Ami még foglalkoztat, az a Q15. Sajnos eléggé a keretemen felül van, de egyszer talán belefér a jövőben. Amúgy is elég új még az egység.


-NoVa-
(addikt)

Megnéztem most a FiiO Control app-ban, állítható minden, Q, pontos frekvencia, utána egyszerű csúszkákkal finomhangolható, nem ront túl sokat a bekapcsolása, és működik LDAC-cal is (a BTR5-nél nem ment az EQ csak gyengébb protokollokkal). A jelenlegi dolgaimmal fölösleges, marad kikapcsolva. Inkább kábellel, forrásválasztással finomhangolok.


-NoVa-
(addikt)

Q15-öt csak azért nem impulzusvásároltam, mert még várom, hogy megérkezzen a Cayin RU7. A Q15 az Infaustussal asztali módban igen jó párosítás, de a Q7 portable módban (ahol szerény 2x1.5W -os félgőzzel üzemel az akkuidőt kímélve) is döbbenetes élmény volt. Kényelmetlenül nagy, nehéz, de a hangja az az általam hallott legjobbak között van.

A BTR5 pedig nem fájó visszalépés a Q7 után sem, jó kompromisszum. Legalábbis jól illő párosításokkal. A Xelento 2-vel egy álom:

A G7 jobban érzi magát az A&K SR35-ön, a sok armatúra profitál a 3x-os teljesítményből. Nem szól rosszul a FiiO-val sem, sőt, de többre képes jobban kihajtva:

Az EJ07-nek meg kell a világ összes ereje, az a Gryphonon van otthon. Akad néhány kivétel, pl az ifi Go Pod-on meglepően jó, de a BTR15-ön nem az igazi. Elektrosztatikushoz úgy tűnik jobban illeszkedik a Go Blu kissé alapzajosabb erősítője.


laleeee
(őstag)

Dongli őrült lettél. Én is imádom őket, de a Ru7 Ifi go bar túl meleg cuccok nekem, meg vannak olcsóbban jobbak :) Útban van felém egy fiio m23 , nagyon kíváncsi vagyok hogy hangminőségben felülmúlja-e a donglékat :U


-NoVa-
(addikt)

Utoljára szekrény méretben volt 1-bites DAC-om, az megmozdított bennem valamit. Meg nem annyira telefonhoz (azért van a BTR15), inkább munka közben Mac/PC mellé szánom súlytalan apróságnak, majd kiderül mennyire válik be.


laleeee
(őstag)

K'jó lesz az valamelyik iemedhez


BennyRay
(tag)

NoVa, hadd kérdezzem meg, BTR15 mit tud kezdeni az Infaustus-szal? Viszonylag csendes környezetben sétához mennyire lenne élvezhető ez a kombó?


gianni85
(veterán)

Nekem végül nem jött össze a hiby fc6, backorder, aztán egy hónap várakozás után visszamondtam. Lett helyette lopakodó ddhifi tc44pro egy falcon ultrával :)


-NoVa-
(addikt)

Teljesen jó, nem torzul, csak a mikrodinamika simul ki. Tegnap bő 3 órát volt a fülemben úgy, és nem akartam azonnal forrást váltani, ahogy hazaértem.


-NoVa-
(addikt)

Ejj, aztán mennyit számít a házforma? Mérve egy az egyben 1. generációs Oxygen, de fülben dől el a végeredmény.


gianni85
(veterán)

Nekem valamelyik későbbi oxygen revízióm volt, olvastam is, hogy az első volt az igazi, enyém meg elvérzett modern zenéken a kissé lapos basszusával. Ez a Falcon árához képest nagyon egyben van, alul testesebb, felül is erőteljesebb, mint az oxygen, de még nem bántó, elég természetesnek hat. Driver is elég gyors, bár nem FD7 szint, de ugye harmadannyiba kerül.


Hawk02
(tag)

Szeretném kérdezni,hogy telefonról szeretnék zenét hallgatni.
Hiby W3II dac lenne a telefon és a fülhallgató között.
Soundmagic E11 vagy TRN Rosefinch planár.
Melyik fülhallgató lenne jobb választás?


stellaz
(addikt)

Soundmagic E11 szerintem elég felejthető cucc, én egyáltalán nem kedveltem a hangját.


sittes79
(addikt)

Sziasztok,

Van egy sony WF-1000XM5 fulesem, tudtok ajanlani hozza eartip-et, konkretan a kozepes meret ami jo benne marad a fulemben, amikor kiszedem a fulhallgatot, kicsit idgesito mindig kiszedni :O Koszonom

[ Szerkesztve ]

üzenetek