Gaming notebook topik - Notebookok fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Egyebkent meg mindig lehet mechanikai behatas, mert a Razernel - legalabbis nalam - a VC hatan a csavarok boritasa 1-1 ilyen habgumi dugo. No ezek tavtatokent is mukodnek.
Eltartjak a hatlapot a VC-tol es ott bizony van egy kb 1mm legres. A hatlapot erosen megnyomva lehet olyat eleni, hogy a hatlap eleri a VC feluletet.

Ez tobb okbol sem javasolt: eloszor is ugye a legresben levegot sziv, gondolom ugy huti a ramokat es SSD-t. Valamint a VC tetejen megy a kijelzo kabel - ez egy szeles es lapos kabel koteg, ugyanis a Razer gepeknel nem a zsanerba van belezsufolva a kabel atvezetes, hanem kb a kijelzo kozepenel megy fel a szeles/lapos kabele. Azt sem jo szettrancsirozni.

Azaz en meg mindig elkepzelhetonek tartom, hogy akar a hatlap feloli erohatas is kozre jatszhatott ebben. Erosen kell nyomni, de a hatlapot ra lehet passzirozni a VC tetejere. Foleg ha esetleg a VC-t tavtarto habgumi dugokat valaki kiszedte. (nem KH-t gyanusitom, csak mint lehetoseget hozom fel).

A Razerek hutese nagyon mas, nem normalis gepek, ahogyan mondtam itt a kolas kupak meg hasonlo takolasok meg inkabb rontanak a hutesen.

Ha majd megvan az uj VC, remelem KH szetkapja a halott darabot, csak hogy kideruljon milyen az anyag eloszlasa a serules kornyeken. Lehet anyag hibas is. En ma mar semmin nem lepodok meg.

[ Szerkesztve ]

üzenetek