Google Chrome - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


OldMike
(őstag)

Jó helyen járok-e Androidos Chrome problémámmal?
A telefon Xiaomi Redmi Note 10. Három éve megvan, a Chrome böngészőt használom azóta, gond nélkül. Rendszeresen nézem az Útinform és a Fővinform oldalakat, elsősorban a térképet. Tegnap azonban a térképnél teljesen lefagyott az oldal, semmilyen funkció nem működött, a térkép helyén feketeség volt. Alul látszott a három gomb, de azokból csak a kerek (kezdőlapra irányító) működött. Egyébként a Chrome-ban más oldalakat meg lehetett nézni.
Este feltöltöttem 100%-ra, és éjszakára szokás szerint repülőre tettem. Elvileg semmilyen alkalmazás nem maradt bekapcsolva, és wifin volt. Reggelre 15% maradt az akkumulátorban. Az akkumulátor használat azt mutatta, hogy a Chrome egyfolytában működött egész éjjel, és több mint 60%-ot használt.
Eltávolítottam az összes frissítést, az újraindítás után a 90-es maradt fent. Ekkor rendben volt az Útinform térkép, és a fogyasztás is. Ezután kipróbáltam, hogy frissítem a Chrome-ot. Az Útinform működése majdnem rendben volt (a térképnek csak a háttere jött be, még egy kattintás kellett a teljes térkép megjelenéséhez), a fogyasztás azonban újra horribilis lett.
Mi lehet ez?
Köszönöm

üzenetek