HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


l.skywalker
(félisten)
Blog

Valaki használta már a Xbox360 verziót? Pár hónapja akartam, de akkor még csak béta volt, így csak az ingyenes tartalom jött le. Adtak már ki belőle teljes verziót? Elméletileg az HBO oldalán olvastam, hogy csinálják, de most nem találok semmit :)


headhunter
(addikt)

Legalább annyi sütnivalójuk lehetne, hogy vezetékes hálózaton is működjön az HBO GO Hungary app, minden platformon. (Android)

Ugyanaz a hiba, mint nálam...

pl.: Beatrix Máté

Csalódtam.
Sajnos a androidos tv boxon nem tudom nézni. Kiírja hogy kapcsolja ki a másik képernyőt..... Addig nem nézhető. Se okos telefonon hdmi kábellel sem tudom a filmet lejátszani a tv-n. Szomorú vagyok.

Nem érdekük, hogy minél többen fizessenek elő a szolgáltatásra és megelégedéssel használják?!


sesshou
(senior tag)

2 megodlás létezik a problémára android tv-ken vagy tv boxokon.
ez első hogy magából az HBO GO app ból nyomsz rá hogy chrome castoljon. Tehát nem az egész telefon képernyőt osztod meg. csak az appot kéred a megosztsára, van is benne egy ilyen gomb. (nálam ez miboxon valamiért nem ment egy pár perc után beakad a stream)

A másik hogy letöltöd a HBO GO hugary apk-t és azt telepíted a tv-n. ha nem tudod hogy szólj és kifejtem.


headhunter
(addikt)

Erre kellene megoldás: [link]

Android Boxon kell működésre bírnom...


drbodyjr
(csendes tag)

Magyarországon vagy? Ha nem, kelleni fog egy vpn progi (pl hola).
Boxon egyébként akkor megy, ha wifin csatlakozol a netedhez.
Lehet, hogy jelezni fog csatlakozási problémát, de a diagnosztika futtatása után menni fog.


sesshou
(senior tag)

Igen magyar es megy problema mentesen


sesshou
(senior tag)

A tippem a következő:
A te android boxodon ugy oldottak meg a hdmi s külső képernyőt hogy azt hiszi mint a hdmin keresztül egy második monitor van rá kötve ahogy az egy android os telefonnal igaz is lenne. De itt ugy a hdmin kívül nincs másik "elsődleges" kijelzod. De ez csak egy teória.


#41133696
(félisten)
Blog

Ja, meg mondjuk az LG nem egy kis gyártó, igaz a Sony sem és utóbbira még régi applikáció sincs, azért kellett vennem a Chromecast-ot.

Most volt változás nálunk, Chromecast, TP-Link RE200 AC750 AC Access Point, is ment az apróra... remélem az új táblagépemet is támogatni fogja az HBO GO applikáció (Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön. Kár, hogy ezt a Google Play-ből csak akkor fogom látni, amikor már itt az új cucc :)


bopeti98
(őstag)

Az én kínai no name telefonomat is támogatja az HBO GO szóval egy Huawei készülékkel szinte kizárt hogy gond legyen ilyen szempontból. :)
A TV-re vetítés viszont csak Chromecast-el működik, meg tavasszal elvileg lesz Apple TV támogatás is. Az egyéb képernyő tükrözéses módszerek viszont jogi okok miatt tiltva van.


#41133696
(félisten)
Blog

Ja, de nálunk már nincs szükség arra, hogy a Sony tévére közvetítse.

Az új telefonom is Huawei lesz (P9)

[ Szerkesztve ]


l.skywalker
(félisten)
Blog

Na sikerült belépnem és letesztelnem. Már a teljes tartalom elérhető Xbox360-ra. Kicsit lassúcska, nehézkes az irányítása, de tökéletesen "okosítja" be a tévét az HBO-val. Ha valakinek van még lehetősége, próbálja ki!


#41133696
(félisten)
Blog

X360-nál csak SD?


l.skywalker
(félisten)
Blog

Hm, ezt nem néztem. Majd meglesem.


#41133696
(félisten)
Blog

Viszont ma eldöntöttem, hogy CB-re állok át C5-ről. Szolgáltatói, és erősebb mint a sajátom. A Sajátból meg van 3 hónap gari, aztán ha utána van vele valami akkor féltégla... szóval inkább eladom. a CB-vel egyenrangú meg a C9 ami számomra felesleges is.

Azért hezitáltam, mert én kicsit paranoiás vagyok, és a C5-öt védte egy APC ProtectNet 10/100/1000 Base-T Ethernet PNET 1GB önálló tranziens elleni védelem, illetve a CB pedig egy Signal 4645F. típusú túlfeszültségvédő . Utóbbi nem okozott gondot. Előbbinél pedig úgy oldottam meg, hogy a CB-ből csak egy LAN kábel jön ki - C5-ből három jött - az az egy a belemegy az APC ProtectNet-be, majd onnan pedig a számítógépem alaplapjába. A többi eszköz - beleértve a táblagépeket és az okostelefont is eddig is WiFi-n kapcsolódott - vezeték nélkül fog kapcsolódni, az LG 32LF632V szintén WiFi-sen fogja Streamelni az HBO GO-t :)


#41133696
(félisten)
Blog

Nos az HBO GO az LG TV-m WiFi modulján keresztül tökéletesen megy :K


F-ECT$
(titán)
Blog

Telepítsd az HBO Go-t a tv-re. (Nekem is Sony tv-m van, kis trükközéssel menni fog.)

Más: csak én nem találom, vagy eltűnt az "Utoljára látható" menüpont a Go-n?


headhunter
(addikt)

Erre Sony Bravia KDL-55W829B..., HBO GO-t? :F

---------------------------------------------------------------------------

HBO GO-nál a felirat mindig megjelenik egy új rész indulásánál, hol lehet teljesen letiltani?

[ Szerkesztve ]


F-ECT$
(titán)
Blog

Nekem 43W755C van, az androidos, ezt a típust konkrétan nem ismerem, ha androidos, akkor erre is fel kell mennie, ha nem, akkor sorry.


devil-k
(nagyúr)
Blog

Kicsit szomorú vagyok, hogy a netes verzió ennyire hulladék... pedig nem lenne rossz a dolog, végre lehetne Netflix ellenfél... mert a Netflix csúcsszuper lenne, de magyar felirat sincs a filmekhez.... ìgy az is mire jó?


F-ECT$
(titán)
Blog

Mi a baj vele? Ok, kicsit fapados, de nálam alapvetően jól működik.

üzenetek