HBO Max & OD topic - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Köszi az appért! :R


Pro Koryak
(addikt)

Ismerem ;)

[ Szerkesztve ]


Öcsielvtárs
(aktív tag)

OK. Csak a google miatt írtam, ne hogy bárki azzal szenvedjen...


TrollBalint
(addikt)

Mondjuk a levélben fogalmazhatnának egyértelműbben, mert én úgy értelmeztem a levelet, hogy addig kapom a 33%-os kedvezményt, amíg aktív az előfizetésem, és a Standar csomagos rész csak egy példa volt, mivel abba kerülök át. Azzal, hogy feljebb lépek, az én értelmezésemben folyamatos az előfizetésem. És azzal, hogy hajlandó lennék többet fizetni, úgy hálálják meg, hogy elveszik a kedvezményt... :F Hát nem az ügyfél elégedettség vezérli őket, az már biztos...
Mindenesetre köszi, hogy utánajártál :))


l.skywalker
(félisten)
Blog


spiky03
(veterán)

Én mondjuk bele futottam egy érdekességbe.
Pl a Kukkolókra azt írja, hogy nincs fent sehol, közben meg az Amazon Prime-on fent van.

Mondjuk eddig csak ezzel az egy filmmel találkoztam ahol téves volt az infó.
Ettől függetlenül én is használom az appot.


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Nem lehet, hogy a magyar cím miatt nem találta? Bár általában nem szokott ezzel már baj lenni.


spiky03
(veterán)

Mindegy mivel kerestem mert ugyan azt hozta ki eredménynek

Több ilyen esetbe nem futottam bele.


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Akkor ez tényleg bakinak tűnik. :(


Öcsielvtárs
(aktív tag)

Köszi, tehát érdemes jobban körülnézni...


spiky03
(veterán)

Vagy max rá keresni az adott streamingen, hátha fent van.

De mondom nálam eddig ennél az egy filmnél volt ez a jelenség.


negyven2
(veterán)

Most volt a Skip Intro podcast-ban szó a HBO Max ---> MAX átalakulásról is röviden szó, és elhangzót egy olyan infó is, hogy a hazai MAX tartalommennyisége az a két és félszerese lesz a mostanihoz képest. Vagyis így elviekben (részben, vagy csak erre is fogják) megmagyarázza azt, hogy miért annyi a 4K-s csomag ára amennyi.


Pro Koryak
(addikt)

A 4K tartalom lesz 2x akkora vagy csak a vegyes tartalom? :F


erahurka
(félisten)
Blog

Én úgy értelmezem hogy alapvetően több tartalom lesz. Kérdés mondjuk a minőség, hogy annak a szorzónak mennyi része Discovery dokunak álcázott valóságshow.

Skip Intrós arcok nyávogását nem bírom elviselni amúgy.

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

Alapvetően, mint a legtöbb podcast esetében én ezt is mint kvázi háttérzajnak használom. De most ugye vendégént ott volt Pinczés-Pressing Ádám, aki a hazai HBO PR menedzsere, ezért most nem vártam meg, míg kijön Spotify-ra, mert hátha mond valamit. De az ismert dolgokon kívül, csak ennyit mondott. Illetve még azt, hogy hamarosan megtudjuk azt is, hogy konkrétan mi lesz ebben a két és félszer több tartalomban.

Amúgy ugye az lesz, hogy a jelenlegi opció havi 2 390 Ft-os ára felmegy 3 890 Ft-ra, de lesz egy olcsóbb, 2 790 Ft-os csomag is amibe minden eddigi előfizető át fog kerülni. Ráadásul július 23-ig még az alapcsomag ára se változik, tehát az marad 2 390 Ft.

De ugye cserébe az maximum kapott felbontás az 1080p lesz és 2-re limitálják azon eszközök számát, ahol egyszerre lehet nézni. Vagyis technikailag itt áremelés van, de mint írtam, ezt PR szinten lehet azzal magyarázni, hogy cserébe sokkal több lesz a tártalanom. És ez akkor is igaz PR szinten, ha nem fog érdekelni a TLC/Discovery tartalmak.

Ugye itthon nem csak azért sokkal olcsóbbak a streaming szolgáltatások árai mert ezen cégek a hazai piacot még most is erősen ár érzékenynek tartják, hanem azért is mert, még talán a legjobb esetben is a külföldi katalógus tartalom, kb. 20-30%-a érhető csak el ezekénél a szolgáltatásokon. Vagyis pofátlanság lenne elkérni a teljes árat ezek esetében úgy, hogy közben nagyon sok tartalmat nem kapunk meg.

Max esetében most is olcsóbb lesz mint akár az USD ár, főleg a fent említett két ok miatt(árérzékeny piac, még így is kevesebb tartalom), mert mi a Premium-ot kapjuk annyiért mint kint full alap $9.99-es reklámos csomagot (1080p/2 eszköz) reklámok nélkül! Amúgy érdekesség, de pl. Romániában 3 csomag lesz, mert ott elérhetővé teszik a reklámos csomagot is.


erahurka
(félisten)
Blog

Majd meglátjuk. Azért jó lenne ha több Warner klasszikus felkerülne.

Meg azt pletykálják most, hogy a Sony felvásárolná a Paramountot. Ezzel hozzájuk kerülne a Paramount+, illetve Európában a SkyShowtime egy része, úgyhogy lehet, a Sony cuccoktól búcsút kell intenünk néhány éven belül.


Mr K
(senior tag)

A JustWatch elvileg figyeli a "régiót" is, azaz Mo-n elvileg csak a Mo-n elérhető tartalmakat mutatja. Ha magyar lokációval kerested, akkor a "nincs fent sehol" csak annyit jelent, hogy Mo-n nem elérhető. Amúgy ha rákeresek a filmre a PrimeVideo-ban, akkor azt mondja, hogy "This video is currently unavailable to watch in your location". (Persze a PrimeVideo is tévedhet, az meg pláne előfordulhat, hogy én keresem rosszul.) Ha a JustWatch-ben pl. USÁ-ra állítjuk a lokációt, akkor megtalálja a Prime-on.


spiky03
(veterán)

Én nem tudom, hogy mi alapján keres vagy nézni.
Én magyar címről néztem az Amazon Prime-on, ahol van hozzá magyar felirat is.


abrtom87
(tag)

Sziasztok. Jelenleg nincs Maxom már de szeretnék újra előfizetni. Hogyan járok jobban?

- Ha most évesen előfizetek 1600/hó áron és majd valamilyen csomagba átkerül az előfizetésem a változatlan áron
- Megvárom a Max indulást és akkor fizetek elő évesre

Kérdés, hogyha most fizetek elő akkor marad-e az 1600/hó továbbra is? Illetve milyen csomagba tesznek át?
Második esetnél a Maxon marad az 1600 évesnél vagy 1800 lesz? Mert mindent hallottam már.


erahurka
(félisten)
Blog

Ha most fizetsz elő akkor standard csomagba kerülsz, ahol Full HD a maximum.

Ha évesen előfizetsz, akkor befizettél egy évre szerintem és nem fognak piszkálni ha maradsz Standard csomagban. De a legrosszabb ami történhet, hogy kifizettetik a különbözetet, amivel nem jársz rosszabbul, mintha az indulás után fizetnél be.

Azt nem tudom évesről lehet-e magasabb csomagba lépni lejárat előtt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek