Hisense LCD és LED TV-k - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Cartmenn
(tag)

Amúgy nemrég vettem egy TCL 75ös c805öt ,azt a típust bőven ajánlanám de ott már az 55ös is 260felé van ---én ahhoz tudom hasonlítani a Hisense-t igaz az U8QF (55") ---kevesebb zónás a háttérvilágítása,de az is bőven jól működik ,és amilyen "feketét" tud, az már elfogadható---hang mindőség kifejezetten jó (JBL) bár csak 2.0 de alsó szekrényen rohadt jól szól szerintem :) vidaa -rendszerrel nincs gondom (nekem épp nem hiányzik a HBO ami még nincs rajta) lefagyás ritkán van (mikor ki kell húzni a konektorból :) ) Eleinte volt kifagyása USBn külső hdd-ről lejátszott 4k videóknál, de volt egy szoftverfrissítés ,meg dupla tápot adok a külső hdd-nek 2 usb-ről ,mert azok csak 500mA-s-ek --azóta azzal sincs gond . De az ugye mint írtam ez az u8qf ,hogy épp milyen lehet amit jelöltem az u7qf azt nem tudom ,talán nézni YT-n róla véleményt. De így én se tudom hogy venném ezt a szépséghibásat vagy épp újan a u6kq-t :)

[ Szerkesztve ]


klaya86
(senior tag)

Közben emagon 140k most az 55ös u6kq. Holnap megnézem előben valahol, aztán szerintem rendelek is egyet. Max megy vissza, ha nem tetszik mégsem.


nOvOp
(senior tag)

Jó, és mely helyeken elérhető? Esetleg írj az ügyfélszolgálatnak, kérdezd meg tőlük.


Kiskutya
(veterán)

Tegnap jött meg nekem is! (65a9g)


Kiskutya
(veterán)

Képarány állítás nálam se lett jobb! A kép viszont mintha szebb lenne a dolby vision tuti jobb lett! Ami viszont érdekes olyan mintha a gyors bekapcsolás be lenne mindig kapcsolva hiába kikapcsolom.....


enginev3.0
(félisten)
Blog

Ha rá van dugva tv-re led szalag, és kikapcsolom a tv-t, akkor utána még egy csomó ideig világít a LED, mert kap áramot az usb-ről

Meg lehet ezt a dolgot valahogy szüntetni?


rainman72
(nagyúr)

Kellett neked Hisense Oled :C
Megszületett 2021.06..

[ Szerkesztve ]


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Mi mi a baj a Hisense OLED-el?


zseko
(veterán)
Blog

Nem hiszem. De engem az enyémnél az jobban zavart, hogy

- hajnal kettőkor mindig bekapcsolt pár perce,
- mindig baszkurálnom kellett a tévé bekapcsolásakor, mert mindig az idióta színváltogatós módban indult el.

Ezért már inkább külön hálózati töltővel használom, így akkor kapcsolom be meg ki, mikor én akarom. Én egyébként szoktam használni éjjeli fénynek is azért jobb nekem így, hiába volt kényelmesebb hogy a tévével együtt ki-be kapcsol.


KD6-3.7
(őstag)

Ez a rendszeres bekapcsolás valami Hisense betegség, mert anyámémnál van 4-5 évvel ez előtti modell és az is bekapcsol! Időzítőre lett kötve és hajnalban nem kap áramot ez miatt. :DDD


enginev3.0
(félisten)
Blog

Meg tudom oldani okos konnektorral
Csak így egyszerűbb lett volna

Amúgy Samsung tvnel ugyanez volt
Szóval nem hisense gond


nOvOp
(senior tag)

Szerintem hajnalban az EPG frissítés és talán a FW ellenőrzés zajlik. Én is szoktam látni, hogy ekkor villog a visszajelző piros fény. Az is lehet, ha ezeket a frissítéseket kikapcsoljuk a tévén, akkor a probléma is megszűnik. De én is külön tápra tettem a LED-et, az a biztos. :)

[ Szerkesztve ]


Kiskutya
(veterán)

De legalább jó a kép! :DD


Pityu89
(senior tag)

Kikapcsoltam én is mindent az Oleden. Akkor is kapcsolgat…


Kiskutya
(veterán)

Legalább már az erősítőt nem kapcsolja be mint régen az m-es szoftverrel! Marha jó volt éjszaka arra ébredni hogy valaki beszél a szobába mert az erősítő meg a Telekom boxot kapcsolta be.... :Y


Cartmenn
(tag)

Nem is tudtam hogy már a HDR10+ 2020ban is megvolt ( U8QF) :) Most töltöttem le a Levegő urai-t ezzel a formátummal --kép módnál : HDR10+ standard ---színház -- és Vivid :) Meg van a Prehistoric planet ,annak is a 2 évada van ebben a formátumban,csak épp a TCLre van rákötve,így épp a Hisense-n nem néztem ---amúgy persze semmi különleges :) Ja és általában javasolják hogy minden képjavítás legyen kikapcsolva ---most hogy a netflixen néztem a 3test problémát --be lett kapcsolva a UltraSmoothMotion (valamelyikre) meg mellé a ClearMotion (tisztamozgás ) is --mert a háttérben sokminden akadozott (tárgyszélek)


vick33
(tag)

Sziasztok,
Tudom, hogy voltak már hasonló kérdések, meg a neten is próbáltam utánanézni, de nem igazán találtam magyarázatot a 65A85H 400k alatt elérhető, ami 100k val olcsóbb mint a legolcsóbb LG oled. Van probléma ami miatt indokolt ez a diszkont ár? vagy vegyek LG C3-at 150k-val többért?
Más kérdés akinek van ilyen lehet egyszerre két bluetooth fejhallgatót csatlakoztatni a tévéhez? Alszik a gyerek és nincs jobb ötletem, hogy oldjuk meg ha filmezni akarunk az asszonnyal :)


tigribigri
(kezdő)

Ahogy látom ez a tv jelenleg csak az euronicsban elérhető és ők kínálják egy rendkívüli akcióban 200k - val olcsóbban. Gondolom nem lehet sok belőle..


vick33
(tag)

Egy ideje már van hasonló áron, de az elmúl 1 évben eleve nagyot esett az OLED-ek ára. 77 inchre fájna a fogam, de az még mindíg túl drága...

[ Szerkesztve ]


tigribigri
(kezdő)

A specifikáció és az olvasott tesztek alapján jó ár/érték aránynak tűnik. Én is tartottam a márkától, de eddig (pár hete van meg) meg vagyok elégedve az enyémmel, de az ugye csak egy belépő mini-led-es készülék, meg sem közelíti sem minőségben sem árban az A85H-t.
Próbálj érdeklődni róla az OLED tv topicban hátha van valakinek ilyen.

[ Szerkesztve ]

üzenetek