Instagram közösségi fényképezés - Mobilalkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Weaver
(senior tag)

ezt a biztonsági kód dolgot nem vágom. van a profil neved, tartozik hozzá egy általad választott jelszó, és a 2. biztonsági lépcső a telefonszám.

gond / probléma esetén küldenek egy biztonsági kódot sms-ben (az más kérdés, ha nem jön meg az sms, nekem szerencsére mindig jött). viszont ez a kód (úgy emlékszem) mindig más, tehát nincs értelme tárolni, vagy menteni, mint azonosító kód.

vagy nem tudom mire gondoltok? rám hozzátok a parát, hogy egyszer én is vhogy kint rekedek a profilomból, ami durva lenne, mert qva sok időt és energiát beleöltem.


tylerddd
(veterán)

Üdv! Más tapasztalja-e, hogy mióta ez az új videós megoldás megjelent (rányomsz a videóra és nem a hangot adod rá/némítod, hanem reel-ben jelenik meg), egyes videók nem indulnak el sehogy. Kimerevedett, sokszor torz kép a videóból és ennyi. Pl. itt is: ez egy videó lenne, de akárhogy böködöm, nem indul el. Köszi!


B. Tamas
(aktív tag)

Amikor bárhol bekapcsolz egy kétfaktoros hitelesítést mobil appal (pl Google authentikator), akkor kapsz 5 vagy 5 azt hiszem 4x4-es számsort.
Az SMS-es az megint más, az valóban mindíg generált. Ott az a bajom, hogy a rendszer szerint el van küldve de én mégsem kapom meg, már vagy 30-nak kellett volna jönnie. Beletörődtem, csináltam másik fiókot. :(


Weaver
(senior tag)

értem, köszi. én nem csináltam kétfaktoros hitelesítést, ezért nem volt világos.

az is lényeges probléma, hogy nem jön át az sms, de ami még inkább, hogy nem reagálnak a felhasználók bejelentéseire (kéréseikre)...


gyulank
(addikt)

Engem az érdekelne, hogy miket lehet feltölteni, milyen formában? Animációt próbálok, de nem jó az mp4, a webm, a webp, az apng, és nem találok leírást arról, hogy mi jó, hogy mi a baja, csak nem jó...


rushty
(senior tag)

Ha csináltam több profilt (azonos email) azokat hogyan lehet előhozni app nélkül?

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

nekem két profilom van, ha asztalin használom az instát akkor a fenti menüsor, a jobb szélső ikonra kattintva lenyilik, és ott van lehetőség "váltás a fiókok között" opcióra. (ha ez volt a kérdés).


rushty
(senior tag)

Igen, ez a kérdés, de ott csak a belépési lehetőség van, és ugyanaz az email van hozzájuk rendelve, így nem látszik más, csak az első profil.


Weaver
(senior tag)

nekem is egy email-ről megy, tehát megoldható, az biztos. most pontosan arra nem emlékszem, hogy asztali vagy appos felületen lőttem-e be a két profilt "egymás mellé".
átfutottam most az asztali beállításokat: profil módosítása, bal lent vagy egy olyan lehetőség hogy fiókközpont és ezen belül hogy bejelentkezés több profilba. ezt kéne csekkolni.


rushty
(senior tag)

Professzionális vagy?

Inkább megváltoztatom a fiókok email címeit, mert a Facebook-kal való összekötés után sincs lista.

A legdurvább, hogy egy fiók eltűnt! Még az appban sem látni.

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

nem professzionális egyik fiókom sem. de amúgy miért nem nézed meg app-ban is? ott jóval egyszerűbb a kezelése, meg jóval több a funkció is. ott simán tudnád kezelni a két profilt.


rushty
(senior tag)

Nem értem, hogy miért (csak nálam) használhatatlan a desktop.
Az legalább megtörtént, hogy az egyiket leválasztottam, új email címmel.
Tárhely nemigen van neki, de siralmas, hogy asztaliban nem lehet csetelni, ahogy a Messengert is elszúrták.

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

mindez azért van, mert az insta egy telós applikáció. :DDD
a desktop felülete a van, de minek kategória. még maga az app is tele van alapvető hibákkal, pedig már fut jó 10 éve a dolog. ha ebből indulunk ki, mit várunk az asztali részétől?


rushty
(senior tag)

Spam az egész (hála a sok k. tartalomnak), ha egyszer valami előzmény volt, onnantól megtalálnak a kamu szexoldalak linkjeivel.

Szakmai followingokat kimentenék belőle egy-egy újba, csak nem tudom hogyan. A mentéseket kellene átmozgatni, amik már így is szétszórtan vannak több accban. :U


fecsu
(csendes tag)

Üdv! Tegnap óta nem enged belépni az insta. Telefonon nem használom, jelenleg okostelóm sincs, így aztán alkalmazás sincs. Ilyenkor mi van?

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

az van, hogy mint többször elhangzott, az insta elsősorban (de leginkább csak az) egy telefonos applikáció. van asztali felülete is (de minek!? a te esetedből is látszik, több a szívás vele, mint amennyi haszna van) de nem túl használható. én is az összes figyelmeztetést akkor szedtem össze, amikor asztalin használtam (az app mellett), le is szoktam róla.


Jakesz
(őstag)

Én telefonos böngészőben használom, nekem is ugyanez a problémám, mint a kollegának. Feltettem az appot, de belépés után csak annyit ír ki, hogy nem sikerült frissíteni az oldalt, aztán csak ürességet mutat. Újraindítás sem segített neki.


fecsu
(csendes tag)

Én csináltam egy másik profilt, úgy látom, hogy a régi bukta. Nekem mondjuk nem nagy érvágás, nem követtem senkit, engem se követett senki. Csak azért reggeltem, hogy képnézegetésnél ne kiabáljon, hogy nem vagyok bejelentkezve.


rushty
(senior tag)

Ha nem lennék lusta elkezdeném elmenteni mielőtt csak így bedarálják.


fecsu
(csendes tag)

Az új profilom 3 napig bírta :) Feladtam...

üzenetek