Instagram közösségi fényképezés - Mobilalkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Hogy tudok fiókot törölni? Buggol mind mobilon mind asztalin és notebookon eltérő böngészőkkel.

Jelszó megadását követően feltölti egy #-elt querryvel* karakterhalmazzal a jelszó mezőt majd közli helytelen jelszó.
*megnéztem direkt mit vág be ennek örömére a mentett jelszavak közé...

Csináltam egy újat csak beleuntam, nem fogok már ennyit fotózni főleg miután az előző szőrén szálán eltűnt a motoros és természetfotók meg nem hiszem, hogy tos-t sértettek volna. :N

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

nem csodálkozom amúgy, hogy elmegy az emberek kedve az instától. amilyen nagy a volumene, annyira tré a kivitelezése...

feltöltöttem egy képet, annyi reakciót váltott ki rövid időn belül, (rá adott kedvelés, hozzászólás, bekövetés) hogy letiltottak. :DDD

ha meg szóvá teszem mi a válasz? ne adj meg hashtag-eket, vagy használj kevesebbet, vagy kevésbé populárisakat.

úgy veszem észre, ha nem üzleti profit használsz, és nem tolsz oda néha valami összeget, de ennek ellenére úgymond növelni akarod a profilodat, hamar letörik a szarvad...

bocs, ez nem segít a te problémádon, de ahogy végigolvastam, amit írtál, ezek ötlöttek fel bennem.


Weaver
(senior tag)

de hogy akkor válaszoljak is.
profil felfüggesztése / törlése: [link]


B1T3
(addikt)

Milyen jellegű kép volt, és milyen szöveget, hashtag-eket írtál mellé?


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Pont itt próbálgatom de mindig ebbe futok bele, azért az adatkezelés mikéntjére megérne egy kifogást, hogy a fiók gyakorlatilag nem törölhető... :))

Mert teleszemeteli a password inputot persze a helyes kód megadását és a submitolást követően... :W

B1T3 semmi bántó nem kell vagy trágár... 8-10 tages képek miatt már járhat banán, motoros és természet képek alatt jellemzően motor márka, típus, hely hash-ek + néha #dadandson ha faterral voltunk két motorral. Nekem pl lazán benyelték erre a régi fiókomat, vicc. Érdekes amíg nem léptem át egy follower számot sose kerültem azonos hashek mellett képbe és nem voltam bántó ~4 évig. :W


B1T3
(addikt)

Érdekes, én mindig kihasználom a max. 30 hashtag lehetőséget, de még csak nem is hallottam erről. Persze igyekszem mindig releváns hashtag-eket választani.

Nincs semmi indoklás a banhoz?

[ Szerkesztve ]


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Nem tudjuk ban-e.
Egyszerűen eltűnt a fiók mintha soha semmi nem lett volna a Face fiókomhoz kötve, a Support állítja nem is létezett ez a fiók. :D
Ami extra vicces mert tényleg csak eltűnt nem látom a fiók kezelőben de még párom se látja az üzenetek közt, még "Törölt felhasználóként" sem.

Az újat meg nem tudom törölni, már 5 eszközről próbáltam mindig az említtetett játssza el. Most jön egy kedves mail, hogy vagy törlik vagy kimerítik az adataim hűtlen kezelését.


Weaver
(senior tag)

egy utcarészlet az esti hóesésben. a szokásos hastag-ekkel, amit az elejétől fogva használtam. pl: photography, village, city, winternight, snowing, stb. amúgy totál ártalmatlan profil, tájképekkel, falu, falusi élet, vidék. nem letiltottak, hanem korlátoztak, hogy pontos legyek. azóta sem lájkolni, sem kommentelni nem tudok. hétfőn délután tettem fel a képet, este ránéztem még minden rendben volt. aztán kedd reggelre annyi lájk, komment, követés jött rá, hogy csak lestem. aztán amikor reagálni akartam, jött az üzenet, hogy a
"közösségünk védelme érdekében bizonyos műveleteket korlátozunk". ez azóta is tart, megfojtották a profilom.


Gedeon31
(addikt)

Sziasztok!

Van egy 26 másodperces videó ezt szeretném storyba tenni ,de csak 15másodpercet enged. Korábban ezt kettő storyba tette ,most miért nem engedi vajon?


buci30
(addikt)

Új instagram fiókot csináltam és ismerős jelölés közbe jött ez az üzenet tegnap.
Úgy gondoltam mivel új biztos gyors volt a követés jelölés...
De ma se enged jelölni még mindig

Mi a megoldás rá?


Weaver
(senior tag)

ez elég gyakori. amiért efféle tiltás kapható:

túl gyors műveletek, túl sok follow/unfollow egyszerre, túl sok adott like (ennek konkrétan utána néztem: max 350 like / óra , ~750 like / nap)

ez a tiltás lehet 1-2 nap, de akár egy hét is.

kaptam már ilyet én is. kijátszható amúgy, valami érthetetlen módon ha a profilodat asztali gépen nyitod meg, ott nem jön elő, hogy tiltottak, ha telón ment a tiltás. (fordítva is igaz.)


rushty
(senior tag)

A spam jelölések az új profilon is megtaláltak, pedig kevés aktivitás volt rajta.


Gedeon31
(addikt)

Valakit letiltok úgy az általa létrehozott új fiókok letiltása és mégis újra eléri a fiókomat utána is ez hogy lehet?


Weaver
(senior tag)

úgy, hogy bármennyire hihetetlen egy ilyen volumenű oldal esetén, amilyen nagy, éppen annyira gagyi, tele alapvető hibákkal.

és szerkesztve hozzátenném, hogy ezt nem rosszindulatból, hanem tapasztalatból mondom.

[ Szerkesztve ]


erahurka
(félisten)
Blog

Megint letiltotta az aktivitást ez a rohadék Insta, mit lehet ilyenkor csinálni? :((( Ha fizetnék egy botnak hogy lájkolja be az összes bejegyzést 1 perc alatt, fogadok semmi gond nem lenne. Gusztustalan lett ez az egész a Cukorberg csoport pénzéhsége miatt.

Vicc hogy nincs erre semmi hogy bizonyítsam hogy ember vagyok... Legalább a hibabejelentésre reagálnának de sose jött még semmi.

[ Szerkesztve ]


erahurka
(félisten)
Blog

LOL PC-ről minden megy. Az eszközt tiltja ezek szerint. Ezt játsszom mióta megvan az új telefonom, hogy folyton letilt ez a hulladék... A régivel is pont ennyit lájkoltam mégse volt belőle semmi. Mikor már visszavette a szívet, akkor mindig abbahagytam és kész.


laabom
(tag)

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne felétek, hogy korlátoztam egy fiókot de sehogy sem tudom feloldani. "Hiba történt próbáld meg újból" üzenetet kapok bárhol is próbálom feloldani a korlátozást. Akár beállításoknál, akár a profil vagy az üzenet küldésnél.

Találkozott ilyennek valaki és van rá valami megoldás?

Köszi szépen előre is a segítséget.

Üdv: Zsolt


laabom
(tag)

Köszi időközben sikerült. Rám kellett írnia a korlátozott személynek utána ki lehetett kapcsolni.


SH4D0W2011
(őstag)

Sziasztok!

Nemrég regisztráltam egy új fiókot, viszont egy idő után a keresés fül elkezdett teljesen érdektelen képekkel és videókkal megtelni (cipők, gyúrósok, ételkészítés, fodrászkodás, pattanások kinyomása meg ilyen undormányok), pedig nem kerestem, nem néztem és főleg nem kedveltem hasonló jellegű tartalmat. Próbáltam a "Nem érdekel" gombbal elrejteni őket, de azóta is kapok hasonlóakat. Lehet ezen valahogy javítani?


huan
(őstag)

Sziasztok,
Szeretnék egy instagram fiókot létrehozni a fotóim számára, tehát nem személy-fiók lenne, hanem képes, de a regisztrációt és a képek feltöltése után pár nap múlva kitilt az instagram, olyan ürüggyel, hogy "másnak adtam ki magam, mint valójában" , "megsértettem az elveket"...stb, pedig se nem erotikus tartalmat nem töltöttem fel, se nem lájkoltam, semmi.
Miért?
Hogyan kell olyan fiókot regisztrálni, ami hobbi fiók, képekkel?

üzenetek