Instagram közösségi fényképezés - Mobilalkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Weaver
(senior tag)

nem. ez az insta velejárója... mindenképpen ömlik a reklám, ha akarjuk, ha nem. ha elrejted őket, csak idődet vesztegeted, mert amit elrejtettél lehet nem jön vissza egy ideig, de lesz helyette más. meg lehet szokni, én már észre sem veszem ezeket a tartalmakat, semminek, levegőnek nézem és tekerek tovább arra, ami érdekel.


Weaver
(senior tag)

tartalomtól függetlenül ennek (elvileg) az általad leírtak alapján nem szabadna megtörténnie. az, hogy a fiókodon belül milyen jellegű képeket töltesz fel (persze a szabályokon belül), az totál lényegtelen, fiók az fiók, egyre megy. a fiókokat csak az különbözteti meg, hogy nyithatsz privát, vagy üzleti fiókot. a miértre nem tudok válaszolni, de lenne pár tanácsom:
add meg az igazi telefonszámod (bár úgy emlékszem ez kötelező is?), az igazi emailed, vagy akár kösd össze az insta fiókodat a facebook profiloddal. tehát a lényeg, hogy legyen minnél inkább személyre szabott, valós adatokkal.


SH4D0W2011
(őstag)

Köszönöm a választ, akkor megpróbálok én is átsiklani az ilyenek felett.


buci30
(addikt)

Igaz a hír valaki tapasztalta, hogy ha valaki screenshot-ot csinál a storydról azt jelzi neked? (Állítólag nem mindenkinél működik még ez a funkció)


tirszin
(senior tag)

Sziasztok, nem lehet valahogyan üzenet-értesítést szűrni ezen a platformon?
Ha kiteszek egy képet, sok Send me pic üzenetet kapok,
ami elég fárasztó, jó lenne figyelmen kívűl hagyni őket.


sharp4
(őstag)
Blog

Nem csak nálad, nálam is ez a helyzet. Ez azt jelenti, hogy jó képeket csinálsz? :D


Weaver
(senior tag)

én ezeket egyesével törölni szoktam. kivédeni sajnos nem lehet.

sharp4: nem elvéve tirszin érdemeit, de a kép minőségétől függetlenül ezeket a hozzászólásokat mindenhova írják. a lényege: nem érdeklik őket a kepeink, egy bizonyos másik (legtöbb esetben több ezer vagy tízezer KAMUkövetővel felturbózott) oldalra töltenék fel a képeinket némi pénzért cserébe, ahol minket, mint a kép készítőjét megjelölnek rajta.


sharp4
(őstag)
Blog

Értem a lényegét ;)


aelod
(veterán)

Sziasztok! Nem találom a történet archivumom. Ha rámegyek ahol volt ott bejegyzések archivumát hozza fel....


rushty
(senior tag)

217303 kedvelés egy képre (Instagram suggested), hogyan? [link]


-secret-
(Arcképgyáros)
Blog

Lol. Amúgy egyik lány 6 évig osztálytársam volt. :D


Weaver
(senior tag)

úgy, hogy fizetett hírdetés módjára megjelent a kép több (sok) millió felhasználó között. mivel onlyfans a lány (mindenki tudja, hogy ez mit jelent), neki megtérül az állandó jelenlétért való eseti befizetés.


HollyBoni
(veterán)

Nektek is megváltozott PC-n az instagram kinézete? Kb. ugyanúgy néz ki mint mobilon az app, a képek sokkal kisebbek.


Weaver
(senior tag)

megnéztem, igen. jól is tették, hogy változtattak rajta, előnyére vált.
(nem mintha használnám az instát pc-n, de most ránéztem.)


HollyBoni
(veterán)

Hát... Szerintem mellé lőttek. Eddig is kicsik voltak a képek, de ez már túlzás. Ekkora képernyőn ilyen miniatűr képeket nézni... Nem értem miért jobb ez így.
Olyan mint mikor PC-ről felmész egy oldalra és valami hiba miatt az oldal mobil verziója jön be.

[ Szerkesztve ]


Weaver
(senior tag)

azért jobb így, mert a képek többsége vagy mobillal, vagy nem túl minőségi fényképezőgéppel készül. ezek kicsiben jól néznek ki (kinéznek valahogy), de normál, asztali méretben már vannak problémák. nem győzöm hangsúlyozni, hogy az insta elsősorban egy mobil app, aminek van asztali felülete is.


HollyBoni
(veterán)

Eddig sem voltak nagyok a képek asztalin sem, teljesen jól néztek ki (meg ma már minden sz*r telefon tök vállalható képeket csinál), szerintem ekkora kicsinyítés akkor is túlzás. Meg nem csak a képek lettek picik, de még az UI is láthatóan homályosabb. Oké hogy mobil app, de feleslegesen elk*rni az egy teljesen jól működő asztali felületet nem értem mire volt jó.
De mindegy, ez mind szvsz, igazából csak arra voltam kíváncsi hogy nálam van e a hiba, mert tényleg olyan volt elsőre mintha valami gebasz lenne. :R


HunBade
(csendes tag)

Sziasztok!

Üzleti instagram fiókomnál sikerült életkor azonosításnál a vállalkozásom szülinapját beállítani, természetesen annak rendje és módja szerint rögtön tiltottak is. (13 év alatti felhasználó)
Így bejelentkezéskor azonnal csak az életkor ellenőrzés űrlap jelenik meg.

Viszont hiába adom meg az adatokat+személyi fotó, elküldéskor az alábbi hibát dobja:
"Az adataidat nem sikerült továbbítani.Jelentkezz be a fiókodba, ha szeretnél visszajutni a Facebookra, illetve a további útmutatás megjelenítéséhez."
Bejelentkezni ugye a fenti probléma miatt nem tudok.

Volt valakinek hasonló problémája, hogyan oldódott meg?
Semmi közvetlen kontakt nincs az ügyfélszolgálathoz


alex devil
(senior tag)

Sziasztok, lehet hogy baromira béna vagyok de hogy a túróba lehet megnézni a már látott bejegyzéseket azoktól akiket követek? Csak a hülye ajánlások vannak ha lefelé görgetek.


rushty
(senior tag)

ő ugyanezt kérdezte storyban, nem tudom megválasztolták-e neki, kérdezd meg esetleg tőle :)

üzenetek