[RIOS ERROR] Instagram közösségi fényképezés - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Instagram közösségi fényképezés - Mobilalkalmazások fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

tylerddd
(veterán)
[RIOS ERROR]

Üdv! Nem tudom más tapasztalta-e, de néhány napja egyes videók brutál gagyi minőségben mennek. Olyan oldalaknál is, ahol penge volt eddig minden. Tehát nem a videó maga tűnik alacsony felbontásúnak, hanem mintha nem tudná betölteni rendesen, mintha lassú lenne a net...pedig ugye nem az.


csababarca
(őstag)
[RIOS ERROR]

Miért van az hogy egyes esetekben automatikusan törlődnek üzenetek, míg mással látom akár a hónapokkal ezelőtti üzenetvàltásokat is?
Adott felhasznàlói beállítástól függ?

Nem tiltottuk egymást, most is beszélünk, de pl csak a ma délelőtti üzeneteket làtom, a tegnapiakat már nem.

[ Szerkesztve ]


csababarca
(őstag)
[RIOS ERROR]

Btw, ő látja hetekre visszamenőleg, csak én nem.


ebéd elek
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok! A kérdésem a következő: ha iPhonon feltöltök bármely képet és videót az Instagramra akkor azt miért menti autómatikusan le a telefonra is ? Hol lehet ezt a funkciót kikapcsolni ?


Weaver
(senior tag)
[RIOS ERROR]

ez nem csak ifonon, hanem minden telón így van. azért menti le, mert a feltöltés után a kép / videó paraméterei (méretezése, nagysága) is megváltozik, így új képként értelmeződik. a méretet szabványra vágja, a méretét csökkenti. nézd meg feltöltés előtt a kép adatait, majd nézd meg annak a képnek az adatait, amit újként lement.


tirszin
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nekem sok bosszúságot okoz, hogy a fotógépeim szabvány képaránya nem felel meg az Instának, wide-osabbra vágja, vagy ugyebár az agyament négyzetesre.
A Fb-al együtt, egyszerre töltöm fel a Meta Biznice Site-al.
Lehet ennek csinálni valamit, vagy várható szabad képarányú fejlesztésük?


Boond
(addikt)
[RIOS ERROR]

Miért van az, hogy instagramon nem tudok fiókot létrehozni az ellenőrző kód után "sajnáljuk hiba történt". Majd kiderül, hogy a regg ment, de instant tiltották (??).

A másik kérdés, ha a fb és az insta ugyan az a mail, külön külön regg. Az bármit is átnyom fb-re? van kapcsolat? vagy amíg nem kapcsolsz össze valamit addig nincs hatása pl nem fog fb-n megjelenni abból bármi is. (?)


tirszin
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Az insta és fb fiókokat össze kellett kapcsolnom, hiába u.az a mail. Ha össze van kapcsolva, akkor a biznice site-juk elve fel is adja, hogy egyszerre posztolhatsz mindkettőre.
Persze az insta kötött képarányai bekavarnak a fb-nak, mert nem lehet eltérő a felkerülő kép. Olyan fapad az algoritmusuk, hogy átméretezi a platformnak megfelelően és u. az a kép kerül fel a másik platformra is. :(


Boond
(addikt)
[RIOS ERROR]

köszi
ezt a kapcsolást hol lehet b látni?


tirszin
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Oda mész a fb oldaladra.
Nálam: https://www.facebook.com/NutrixxionSport

Beállítások
Az Oldal beállításai listában balodalt, a fele alatt lesz egy Insagram menüpont
Ez a linkje:
https://www.facebook.com/NutrixxionSport/settings/?tab=instagram_management


Boond
(addikt)
[RIOS ERROR]

köszi megnézem :)


csako
(veterán)
[RIOS ERROR]

Üdv!
Tegnap az Instagram weboldal kidobott, és azóta nem enged vissza az alábbi hibaüzenettel: "There was a problem logging you into Instagram. Please try again soon."
Ha be van kapcsolva a kétfaktoros, akkor a kód beírása után, ha nincs, akkor meg egyből a jelszó elfogadásakor. :( Több eszközzel is ez a helyzet, süti törlés volt, a mobil appban még bent vagyok. Ötlet?


csako
(veterán)
[RIOS ERROR]

Na, csak 24 órás "pihenő" volt :D az előbb már beengedett PC-n is.


bb0t
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Hetek óta nem tudom megnyitni az Instagramot. Elindítom és fekete képernyő fogad. :((( nem találok megoldást, uninstall, telo update semmi sem segít. :W valaki találkozott már hasonlóval?


Weaver
(senior tag)
[RIOS ERROR]

desktop felületen be tudsz lépni?

egy gyorsítótár + feleleges file tisztitást + optimalizálást csinálj végig a telón, hátha segít.

[ Szerkesztve ]


sherlock82
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok, emlékeim szerint az instagrammon semmilyen beállítást nem változtattam, egy ideje mégis azt teszi az alkalmazás, hogy a instagrammon megosztott képet ( sztorit is ) autómatikusan a facebbokon is megosztja, ezt ki lehet kapcsolni valahogy?


tirszin
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Pl. kapcsold szét a két fiókot. De nylván ki is lehet valahogy kapcsolni, de annak már utána kellene keresgélni. :)


sherlock82
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Közben sikerült.

köszi a tippet!
:)


Boeing737
(tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok! Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol insta profil fotókat lehet letölteni eredeti felbontásban? Korábban az izoomyou pont net és aloinstagram pont net oldalakat használtam, de már azok sem működnek. Google kidob legalább egy tucat hasonló oldalt, de vagy nem működnek, vagy csak kb 320x320-as felbontásban tölthető le az IG profilkép.
Korábban a fent említett oldalakról 1080x1080-as felbontásban is tudtam letölteni. Az aloinstagram oldal még pár napja működött :-/ Ismertek más ilyen oldalt? Köszönöm


csako
(veterán)
[RIOS ERROR]

[link]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]