Invitel (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


frici69
(tag)

...és nem állnak meg, ahogy az a váltáskor meg lett jósolva: [link]


Frond
(csendes tag)

Amúgy lehet félreértem de vannak ezek az új díjcsomagok 2023-tól amire vannak ezek a hűség + ePack kedvezmények, de ezek Invitelesekre nem vonatkoznak ha jól látom.
https://digi.hu/kedvezmenyek


frici69
(tag)

Nálam is csak a Digi-s kedvezményeket mutatja. Bár lehet,hogy azért, mert Invitelnél hűségidő fut!


Frond
(csendes tag)

Igen, lehet, bár az én hűségidőm már évek óta lejárt, ugyanakkor a Digi-s ügyfélkapun mutatja, hogy van hűség kedvezmény a jelenlegi árban.
Az is érdekes, hogy a Digi-s szerződési feltételek szerint 4400-ft lesz a 30Mbit/s--os VDSL ára, ha ebből lejön az 500-ft-os hűségkedvezmény akkor is elég szép áremelés lesz, mert eddig 2717-ft-ot fizettem ezért a netért.
Nem tudom fura az egész, lehet félre matekoztam.

[ Szerkesztve ]


Red product
(lelkes újonc)

Üdv. Megszüntettem az inviteles előfizetésemet tv+net. Földkábelen jött a jel és a ház oldalán lett bevezetve anno. Eléggé útban van jelenleg a vezeték, mivel felújítás van a házon. Ha esetleg kiépítik az optikai hálózatot akkor ez a földkábel kell vagy nem kell? Vágjam??? Köszi. /az ügyfélszolgálatot kérdeztem ők nem tudtak infót mondani, hogy az optikát hol vezetik/


taki01
(őstag)

Itt a Dunakanyarban a meglévő telefon vezeték mellérakták be az optikai kábelt is, ahol földkábellel volt kiépítve a telefonvezeték. Érdemes megtartani, mert ahol lakom a környéken sokant levágták, szigetelést rá rakták vagy teljesen beépítették és emiatt nem tudták bekötni a Digi netet, mert nem akarták megbontani a falat.


Red product
(lelkes újonc)

ok köszi :)


roger92
(csendes tag)

Sziasztok!

Tud mondani valaki véleményt a szolgáltatás minőségéről Cegléd településen?
Azt tudom, hogy koax hálózat van kiépítve. CA modullal venném igénybe a televízió szolgáltatást. A 100 Mbit/s internet nekem megfelelő, telefon-t nem fogom használni, mert nekem korlátlan vezetékesre lenne szükségem.

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv,
Tibor


kabelmania27
(félisten)

Üdv!
Általában megszokott lenni a kínált letöltési sebesség, ha gigabites routert használsz és a gépben is gigabites a lan kártya kb 101-103Mbitet tudsz mérni.


Martin Eden
(tag)

M4 csatorna csak nálam akadozik? Még az SD is? Péntekig hibátlan volt, szombat-vasárnap nem voltam itthon, de a tegnapi esti meccset már itthon néztem, de idegesítő akadásokat produkál az M4, a mai meccsen is ugyanez volt nálam. Az akár 3-szor nagyobb bitrátával rendelkező egyéb csatik viszont hibátlanok, csak az M4.


Alex91
(félisten)
Blog

Digis ugyfelkapun valakinek sikerult mar huseget fogadnia a havi 1000 Ft kedvezmenyert!


dbius
(veterán)
Blog

Nekem nem, nem ajánlja fel a bemutató videón is látható módon.

A YT videó hozzászólásai között olvasható olyan hozzászólás is, hogy elképzelhető, hogy azért nem adja fel a lehetőséget, mert pl. vezetékes telefont is tartalmaz az előfizetés, ami a kiírás szerint kizáró ok.

"A megjelölt ajánlatban érvényes határozott időtartamú nyilatkozattal, az önálló modemes internettel/vezetékes telefonnal, mobilszolgáltatással rendelkező előfizetők nem vehetnek részt."

Nekem pedig van vezetékes telefon is a csomagba. igaz csak azért mert így tudtam szerződést kötni, de a modembe soha nem volt telefon dugva. Sőt, mobil előfizetésem is van náluk, szóval esetemben valószínűleg ez lesz az ok, de azért szerintem be fogok menni digi ügyfélszolgálatra valamit egyezkedni, mert ez így nem OK nekem.

Szerk: bár nekem szerintem nem határozott idejű a szerződésem, egyik sem :U

[ Szerkesztve ]


Anonymus23
(veterán)
Blog

Elvileg úgyis az lesz, hogy majd ha végre élesítik az optikát, akkor jön az üzletkötő, és akkor úgyis új díjcsomagot fog ajánlani, és onnantól meg már szerintem nem is Invitel lesz, hanem direkben Digi, ez mondjuk nem feltétlenül jelent jót a számunkra, de ki tudja. :F


dbius
(veterán)
Blog

Hány éve is várunk erre (sajnos)? Persze mostanában úgy tűnik valami megint megmozdult, de már csak úgy vagyok vele: "hiszem ha látom" hogy már be van kötve a házba :B De jó is lenne végre... :K


Lajosnagy17
(senior tag)

Pár korábbi Inviteles település kapott optikát manapság. Kevermes, Annavölgy, Sárisáp, Dág, Körösújfalu, Köröstarcsa, Körösnagyharsány, Szeghalom


Peter Kiss
(senior tag)
Blog

Báránd is megjelent a digi.hu-n. :Y


Beldar
(tag)

ezt te hol nézed?? én sehol nem találok optikai lefedettséget az oldalukon....


Peter Kiss
(senior tag)
Blog

Kiválasztod a menüben az optikait, és beadsz egy címet, ennyi csak. Beszéltem azóta az otthoniakkal, az utcákon szerelgettek ezt azt, szóval elég friss a dolog, lehet, még folyamatban is van.


Lajosnagy17
(senior tag)


Alex91
(félisten)
Blog

Meg mindig nincs az ugyfelkapumon huseg fogafasi menupont... Esetleg valakinek sikerult mar Inviteleskent ezt megtenni?


frici69
(tag)

Nem fut most is hűség id? Nekünk sem ajánlja fel de, mi egy év hűségben vagyunk! Úgy értelmezem, aki vállalt annak addig azzal az árral megy a számlázás!


Alex91
(félisten)
Blog

Ez mar jo par eve kottetett. Mar nem emlekszem, de ha volt is rajta az is max. 1-2 ev.


leo81
(tag)

Nálam sincs lehetőség online hűséget kötni...(3 éve nincs hűségben a szerződés). Már kérdeztem e-mailben vagy 2 hete, hogy mik is lesznek az árak és hol a lehetőség a kedvezmény beállításra, de semmi válasz....


Alex91
(félisten)
Blog

Szia!

Ha lesz valami fejlemeny, akkor ird mar meg! Koszi!

üzenetek