iPad topik - Tabletek, E-bookok fórum

üzenetek

hozzászólások


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
Blog

Mivel nem volt átfogó iPad topic, lett.


vtechun
(veterán)
Blog

na, köszi, akkor fel is teszem az első kérdésem:

hogy mi a fenét csináljak egy dlink di-524-es routerrel? az istennek se akar rá csatlakozni az ipad2-esem, a 4-essel még nem tudtam tesztelni. valakinek ötlet? ahogy nézegettem a kugliban, másoknak is volt ezzel gondja :) amiket ott ötleteltek nem nagyon segített egyik sem

minden más csatlakozik flottul

[ Szerkesztve ]


hackeeeee
(Jómunkásember)
Blog

Wifi csatornát esetleg próbáltál módosítani? Az 1. 2. és a 12. 13. csatorna néha tud érdekes dolgokat produkálni.

Egy próbát megérhet.


vtechun
(veterán)
Blog

köszi, probáltam sokmindent, többek között ezeket is :) ha más nem, akkor új router megoldja majd


Genji
(őstag)

Sziasztok!
Nem volt még iPad-em, szeretnék venni egy újat. Kicsit elvesztem a típusokban, ár/érték arányban melyiket érdemes venni? Megköszönném a tippeket arra is hol érdemes venni. :R


Genji
(őstag)

Közben eldőlt Ipad mini retina lett! :K


vtechun
(veterán)
Blog

az talán a legjobb ár értékben :) csak nekem ipad2 után kicsi lenne, ezért lett ipad4
a kettes meg asszonyé


Genji
(őstag)

sikerült egy bontatlant kifogni itt az aprón 95ért. nagyon elégedett vagyok vele, mondjuk első ipad nincs mihez viszonyítani. :)


weinmaker
(őstag)

Sziasztok! Nemrég vettem egy ipad 3-at, és mivel még eddig semmilyen apple termékem nem volt lenne pár kérdésem.

Jelenleg ios7 van rajta. Ezt lehet-e downgradelni, vagy ez a tuti rendszer?
Feltettem az ibook-ot, de nem tudok lapozni, hanem csak átcsúsztatja a következő lapot. Be lehet ezt valahol állítani?
Ma feltettem egy jailbreak-et, hogy megnézzem, hogy mi az, és milyen extrákat nyújt, de egyelőre nem nagyon igazodok ki rajta. Van ennek egyáltalán értelme, a készülék dizájnolása nem érdekel, csupán a lehető legjobb használhatóság.

Szerettem volna kipróbálni pár programot mielőtt "hivatalosan" is megveszem, és azt hittem, hogy a jailbreak erre is jó. Mielőtt valaki lewarezolná a fejem, már jelenleg is vettem programot (garageband), és próbáltam ki mást, ami olyan kaksi volt, hogy azonnal töröltem is.

Ha ilyen kérdésről itt nem lehet beszélni, akkor légyszi adjatok "akár privátban is" linket, vagy választ.

Lenne még özön kérdés flash tartalommal kapcsolatban is, de majd később. :)


Genji
(őstag)

Egy nagyon kezdő kérdés (közben probálok visszaolvasni) kérlek nézzétek el nekem és magyarázzátok el mint egy kétévesnek: Hogy kell filmeket (adott esetben 720p) lejátszani az Ipaden? Egyáltalán hogy rakom rá a filmet? Milyen szotverrel játszom le. Köszönöm ha valakinek akad türelme rám! :R


weinmaker
(őstag)

Én is kezdő vagyok, de próbálok segíteni. A filmet itunes-al teszed rá, vagy hálózaton (nas) kersztül is nézheted pl. az oplayer free-vel, de biztosan van még sok más player is, amit az appstore-ból tudsz letölteni.


Szabikaa20
(őstag)

N-Player,VLC,Infuse...N-Player fizetös de megéri az árát egyik legjobb! :K

Más: Valaki tudna nekem mondani progit képek átméretezésére?Lehetöleg ingyeneset...Nem elég ha kivág hanem pl 1920x1080 as képet átcsinál 800x600-ra...köszi! :))

[ Szerkesztve ]


Hofeher
(aktív tag)

Azt meg próbáld meg hogy ha van a ruterben régió kód álitsd vissza amerikai vagy angolra nekem a magyar wifi régió kod miatt nem csatlakozott fel rendesen az Air


Xero
(nagyúr)

Ahogy már felettem is írták nPlayer, de ha nagy a gyűjtemény és nem okoz gondot egy server futtatása, akkor a Plex is szóba kerülhet.


legiaap
(nagyúr)
Blog

Jó ötlet volt.
:R


vtechun
(veterán)
Blog

Nekem 110 volt a bontatlan ipad4 (3g). De a tiéd is jó ár volt, "vlc for ios"-t ajánlom, ingyenes, a baloldali menüjében feltöltés wifin menüben tudsz gépre dugás nélkül rárakni filmet pl. De oplayerhd lite is jó


Genji
(őstag)

Köszi mindenkinek a válaszokat! :R


domesz
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám.
Adott egy ipad 3 amit gépre dugva az nem ismer föl. Pittyen egyet de se driver telepítés se itunes nem nyílik meg. Az érdekesség az hogy amikor kihúzom a kábelt akkor írja hogy driver telepítése /MTP usb device/ de természetesen sikertelenül hiszen már rá sincs dugva.

Több gépen több kábellel próbálva is ugyanez a probléma.

Ötlet?

köszi


The.Bali
(aktív tag)

Sziasztok!

Jailbreak nélküli iPad-re létezik remote control program, aminek segítségével PC-ről irányíthatnám az iPad-emet? Az is elég lenne, ha láthatnám valós időben az iPad képernyőjét, irányítás nélkül. Azt tudom, hogy létezik olyan progi, ami képernyőképet tud készíteni és azt megosztja a PC-vel (pl a TeamViewer QuickSupport), de nem tud valós idejű képet mutatni az iPad kijelzőjéről sajnos.

Létezik egyáltalán ilyen program? Egyéb fórumokon azt olvastam jailbreak mentes iPad-re nincs remote control progi (amivel magát az ipad-et lehet irányitani), de remote view talán van?
Ha tudtok valamit erről, osszátok meg legyetek szívesek! Köszi!


Xero
(nagyúr)

OS X-re AirServer, és máris használhatod az AirPlay mirroringot iPad-ről. Így látod a tartalmát. A vezérlés jb nélkül nem fog menni, de azzal is kétséges.

üzenetek