iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Sziaztok! Csatlakozom a felhasználók közé, immár harmadik nekifutásra. Korábban próbálgattam már Iphone-okat, de nem lett belőle tartós kapcsolat, most viszont céges telefonnak kaptam egy 12-t. Sikerült belakni és aránylag jól kezelhető, de tizenhárom év Androiddal a hátam mögött van pár apróság, amit nem sikerült megoldani, ezekben kérnék segítséget:

-A hívásoknál be lehet állítani, hogy csak rezegjen, úgy mint az értesítéseknél? Esetleg egy "néma" csengőhang feltöltése segíthet?
-Van-e arra valami külső, widgetes program, hogy a wifit és a BT-t lehessen egy gombnyomással ki-/be kapcsolni?
-Át lehet valahol állítani, hogy a kikapcsolást simán a ki-/bekapcs gomb nyomásával lehessen indítani és ne kelljen hozzá a bekapcs-hangerő gomb kombó? (Hétvégére kikapcsolom.)
-Tudtok-e ajánlani jó programot (ehhez hasonlót), amellyel nyomon lehet követni az akku állapotát és a töltési sebességet? Ha jól láttam, a coconut battert tud ilyet Mac-en keresztül, de sajnos a saját Macbook és a céges teló más AppleID-n van.
-A beállításokat a készülék beüzemelésekor nem tudtam végigvinni, mert az ID-t több Mac gépen is használtam tesztelési céllal és valószínűleg valamelyikből nem jól jelentkeztem ki. A folyamat végén pedig kéri a gép jelszavát. Emiatt folyamatosan van egy piros pötty a beállításokban, ezt ki lehet kapcsolni valahogy?

Köszönöm a segítséget előre is. :R

üzenetek