[RIOS ERROR] iPhone topik - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

gretzky77
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Lehet máshoz sem adnak, de ha már tudja az eszköz akkor illene olyat adni hozzá gyártótól függetlenül.


Sys85
(veterán)
[RIOS ERROR]

Ezt nem tudom.
Nem vagyok egy nagy Apple szidalmazó “hogy ennyi pénzért ezt miért, vagy miért nem”, alapvetően én teljesen elégedett vagyok, de ez az usb kábel dolog nekem pont ilyen érthetetlen dolog.Persze nem nagy dolog, nem drága egy normális kábel, nekem volt is itthon vagy 4-5 db korábbról, tehát nekem nem volt gond, csak számomra akkor is kissé nevetséges.


kkp900
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok! AZ lenne a kérdésem ,hogy lehet megnézni az Airtag útját hogy merre járt pontosan? Ugyan úgy mint amikor mutatja az Airpods 3-amat ,hogy egy térképen mutatja a pontos útvonalat. Előre is köszönöm.


Razzul
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nem értek egyet. A legtöbb ember ma már nem másolgat kábellel fájlokat számítógépről vagy adattárolóról, hanem felhőtárhelyet használ. Miért kéne feleslegesen drágább kábelt rakni a dobozba, aminek az árát pedig úgyis bevasalnák rajtunk?


szabonagyur
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

Amúgy az Airdroppal ki van a t.köm is mostanában. Korábban ment oda-vissza gond nélkül, de mióta megjelent ez az összeérintéses marhaság azóta kb. sehogy nem akarja küldeni. Rezeg, animál mindent, hogy megy, de a végén mégsem.

Plusz régen simán ment, hogy ott volt a másik személy 0,5-1 méterre tőlem és küldtem ő meg elfogadta, most talán ha egymásra mászunk akkor megy.


bollokcs80
(Korrektor)
Blog
[RIOS ERROR]

Szia! Rosszul emlékszel, én egy sima 12-t kaptam cégtől, ott meg a jó öreg villámcsatlakozó van. :D

Majd kipróbálom az AirDropnál amit mondtál. Andoridon van egy ügyes (és ingyenes) fájlkezelőm, ahol egyszerűen fel lehet dobni bármit FTP-n, de ugye ott jóval liberálisabb a fájlok mozgatása.

#313660Razzul: Jó kérdés, 3.2-es port is csak a legfelső kategóriában van androidon, ott se mindenhol. Kábelt viszont nem tudom, hogy adnak-e ehhez valót, az általam is kedvelt Baseus kábelek is 2.0-ak.


bollokcs80
(Korrektor)
Blog
[RIOS ERROR]

Mert ezzel is terel a Pro felé, minden ki van mérve patikamérlegen. Lásd még a töltőfej - minek adná oda az egyszeri usernek, ha megvetetheti vele külön pénzért is. És lám, erre rájöttek a nagy droidos gyártók is. :U

Épp a12-nél volt ez és igazából az volt benne a szemétség, hogy pont akkor váltottak át Type-A végű kábelről Type-C végűre. Közben meg ment a környezetvédelmi duma ezerrel.

[ Szerkesztve ]


blakey
(titán)
[RIOS ERROR]

Andoridon van egy ügyes (és ingyenes) fájlkezelőm, ahol egyszerűen fel lehet dobni bármit FTP-n, de ugye ott jóval liberálisabb a fájlok mozgatása. - írtam, FE File Explorer.

A telefonokhoz adott kábelek javarészt a töltés miatt vannak mellékelve és nem az "úri huncutságok" miatt.


Sys85
(veterán)
[RIOS ERROR]

Ohh akkor valakivel kevertelek, sorry!
Az éjszakás műszak összezavarja az agyamat. :DDD

[ Szerkesztve ]


bollokcs80
(Korrektor)
Blog
[RIOS ERROR]

Semmi gond. :R Nézegettem amúgy a 15 Pro-t sajátnak, az USB-C átállás kicsit közelebb hozott az almás világhoz, de vannak dolgok, amiket nem tudok elengedni az Androidon.

Most a céges jó lesz arra, hogy szokjam az iOS-t kicsit, aztán majd meglátjuk.


gretzky77
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Pusztán kíváncsiságból mi az amit nem tudsz elengedni Androidból? Tízen x év Android után váltottam én is és kezdünk barátok lenni, csak érdekel nálad mi az ami nem enged!? :R


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

Nekem az Airdrop megy, de a MacOS és iOS között megosztott vágólap elszállt. Érzékeli a másik eszköz, hogy van valami a vágólapon, de nem illeszti be.


kislaci
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok, az asszonynak van egy iphone se 2020, yettel kártyával néhány napja a 4g hálózata átvált edgere meg karikázik mellette. Yettelnél kapott egy új sim kártyát, de a probléma továbbra is fennáll. Ha újraindítjuk a telefont néhány percig jó, aztán megint edgere vált. Mi lehet a gond, mit tegyek?


Zsolt,72
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Szia,
ha független az SE, akkor érdemes volna másik szolgáltató kártyájával kipróbálni, hogy azzal is ezt csinálja-e.


zmtTom
(tag)
[RIOS ERROR]

Hello
Kipróbálta. Az asztali verzióban működik de a telefonra nem lesz érvényes sajna :W :W :W


Oldman2
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Nálam megy mobilon is utána... eddig nem ment.


zmtTom
(tag)
[RIOS ERROR]

NA megy! Csak újra indítottam a telefont. LEhet a frissítés volt lassú. Köszönöm szépen :R :R


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog
[RIOS ERROR]

Pont pár napja volt nekem is vele nyűg, az én telefonom mellett két telefon, egyiken ment hiba nélkül, a másikon ki-be kellett kapcsolni az airdropot, utána ment csak.


bollokcs80
(Korrektor)
Blog
[RIOS ERROR]

Szoftveresen főleg a fáljkezelést, nekem nagyon fura ez a korlátozott, csak adott apphoz limitált feltöltés. Az értesítési függöny is testreszabhatóbb droidon. AppStoreban triviális, apró dolgokra való segédprogramok is kőkeményen fizetősek.

Fizikai oldalon az ujjlenyomat olvasót, a FaceID nekem macerás. Nem is értem hogy az Ipad Air 4/5 után miért nem hozták át ide is. A Lightning ugye már nem gond, de ott sem értettem, miért nem tudták elengedni. A lassú töltés is gáz, de már ismerős Samsungról.

[ Szerkesztve ]


M1995
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Kb. fele akkora lett a doboz, amióta nincs benne töltő és Earpods, (amit sokan már nem is használnak, felesleges legyártani) így az óriás konténerhajó kétszer annyi iPhone-t hoz el Kínából. Ez számít környezetvédelmileg. Az más kérdés, hogy nyilván olcsóbb nem lett az iPhone a kihagyott kiegészítők után. Egyéb környezetvédelmi hír: végre rájöttek a műanyag "FineWoven" tok zsákutca lett, amit a bőr helyett hoztak be és más ötlet után néznek: Apple still has one more 'season' of FineWoven accessories in the works, but the end is near

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]