iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


M1995
(aktív tag)

Nem tesznek rá FaceID-t és TouchID-t is egyszerre, az előbbit jobbnak tartják. Covid maszk idején volt erre pletyka, ha akkor nem lépték meg, már nem is fogják szerintem.


CharlieDrop
(veterán)

A korlátozott filerendszernek biztonsági okai vannak… meg lehet szokni


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Igazad van, látszanak a környezetvédelmi törekvések, de néhol azért kilóg a lóláb - mert ugye a lecserélt Type-C végű kábel miatt sokaknak töltőt is kellett venni és ugye azt is le kell gyártani, be kell csomagolni és el kell szállítani a nagy hajón Kínából.

A tokok minőségére hallottam hogy sokan panaszkodnak, az árukat elnézve elég gáz.

Mondjuk én a gyári tartozékokkal többször is ráfázam nagy droidos márkáknál is, inkább keresek más gyártóknál (Spiegen, Nilkin, stb.).

M1995: Nem rossz az tény, de nekem az ujjlenyomat olvasó sokszor kényelmesebb és egyszerűbb. Talán egyszer behozzák, mint 'innovésön'. :D

CharlieDrop: Talán, bár zenéket/videókat másolni szeintem nem akkora kockázat. Tudom, minek másolok, ott a felhő meg a stream. ;) :) :R Egyébként az új windowsos appal meg 3utools-al egész használható.

[ Szerkesztve ]


Razzul
(senior tag)

A Lightning csatlakozó lecserélése kapcsán is felmerült ez amit írsz. Ugye az már 11-12 éve létezett szabvány volt, aki pedig eddig Apple eszközöket használt annak már biztos volt egy pár ilyen kábele. Most pedig, hogy az Apple átállt Type C-re, akik telefont váltanak valószínűleg új kábeleket is vesznek.

Ami viszont biztos, hogy az elmúlt évtizedben legyártott és eladott Lightning kábelek rövid úton a szeméttelepek felé tartanak.


batai15
(félisten)
Blog

Sajnos mivel munkavedelmiskent dolgozom itt ott már karcolodik az iphone és zavar. Venni akarok rá skint, dbrand esetleg xcover?


divan
(senior tag)

Azért még elég sok évig elketyegnek a Lightningos Iphone-ok is. Mechanikailag meg sokkal stabilabb mint a Type C, viszont a sebesség már tényleg vállalhatatlan.


havri1
(félisten)

Sziasztok!

Tudtok olyan tokot ajánlani, aminek a felső része a kijelző felöli oldalon síkba van a kijelzővel?
2 fajta szilikon tokot vettem, mind a kettő a védelem miatt magasabb a kijelzőnél, viszont nekem baromira zavaró így fülön telefonálni, vág, zavar stb.
Alit áttekertem, de nem találtam..
:U


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Szerintem is, azért az utóbbi pár generáció még jó darabig tartani fogja magát. Én is egy 12-t kaptam most, bőven jó még mindenre.

Tartozékoknál is van jó pár, ami lightingos (Pl Magic Mouse, régebbi billentyűzetek, fülesek).


CharlieDrop
(veterán)

igaz, de azokat lehet másolni iTunes-on keresztül is :)
(meg hát ott a 3uTools, ahogy mondod ;) )


blakey
(titán)

Szerintem olyan, ami védi a telefont, az többnyire ráhajlik a keretre, amelyik nem, az bepattintos és lehet, hogy több kárt okoz. A Spigen szilikon tokot bátran ajánlom, bár ráhajlik a kijelzőre, de a vékonysága miatt nem nagyon zavaró.


Razzul
(senior tag)

Nekem is Spigen tok + Spigen üvegfólia van a 11 Pro-n, nagyon szépen egyben van, a tok pedig nem vágja a fület. :K


i400
(senior tag)

Nekem a dbrand teardown az előző telónál bejött, a matt verziót rendeltem, nem csúszós, kellemes a tapintása. Felrakni a tutorial alapján egyszerű és 4+ év alatt sem vált fel.

#313687havri1 pitaka tokok felül nyitottak azon a részen

[ Szerkesztve ]


gilfoyle
(őstag)
Blog

EasySkinz.


knoxhu
(senior tag)

iPhone 13 Pro. Lehet abból a bármi baja a telefonnak hogy törött a hátlapja? Azon kívül hogy nem túl szép :)


dvdbackuper
(őstag)

mennyire torott?


knoxhu
(senior tag)

Darab nem esett ki belőle, az üveg repedt meg több helyen, klasszikus üveg hátlap törés szerintem.


ittakary
(nagyúr)
Blog

csepp/por/vízállóság kuka, ezzel ne számolj
vegyél rá egy tokot és használhatod tovább

kutya baja nem lesz :)


kchris78
(veterán)

azt azert vegyuk figyelembe hogy mennyi generacio valtas volt kabelben android vonalon mig megerkeztek az usb-chez. parhuzamosan lightning egy stabilabb alternativa volt... akkor is fut fat kiabaltak hogy hogy lehet kepes az apple a 18 pines csatit lecserelni...

[ Szerkesztve ]


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog

Mennyi volt? Csak a Micro USB-re emlékszem a Type-C előtt.


Szabi®
(addikt)

Valaki tudna egy olyan problémára megoldást, hogy meghaltak az időjárás jelző widgetek ? Én a 17.4.1-et csak most raktam fel, mert nem is figyeltem hogy van frissítés, ki van kapcsolva az automatikus frissítés, viszont ahogy felrakta 2 napja azóta a kirakott widgetek nem frissülnek, hiába van engedélyezve bármi is . . . Jelenleg ennyi van :F

üzenetek