iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


zelikocc
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki más is tapasztal olyan hibát iPhone XS-el (vagy esetleg mással is), hogy pár hónapja éjszakánként felébredve azt lehet észrevenni, hogy töltés közben folyamatosan világít a kijelző?
Páromnak és nekem is XS van, legfrissebb 17.4.1 iOS én MagSafe töltőn töltöm éjszaka, párom kábeles gyorstöltéssel, az optimalizált akku töltés bekapcsolva.
Mindig éjszaka töltjük. Képernyő zárolási idő gyári alapbeállításon van.
Mindkettőnk telefonja produkálja ezt a hibát, így kizárnám hogy nálunk van a hiba, de kiváncsi vagyok, hogy más is észre vette-e. Szerintem valamilyen iOS bug.

Arra tippelek, hogy amikor a kijelző felvillan az optimalizált töltés értesítésre (80% nál) akkor utána nem alszik el és egészen addig világít amíg meg nem nyomok egy gombot a telón vagy fel nem tölti az akksit reggelre.
Szerencsére a legkisebb fényerőn világít ilyenkor, de egyszer a párom telójára felébredtem hogy max fényerőn világít. Azért ez így eléggé gáz beégés szempontjából, főleg, hogy ezek a kijelzők nincsenek felkészítve always on displayre, így akár károsodhat is.

Nincs ötletem mit csináljunk…

Egyébként van képem arról, amikor ilyen állapotban van a telefon. Érdekes, hogy a záró képernyős órát sosem mutatja, a háttérkép nem látszik (a háttér legalább fekete) viszont az értesítések ott vannak. (Bocsi a minőségért, sötétben és az ágy másik oldaláról csináltam).

üzenetek