iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


féldekás
(senior tag)

Nem fogja mutatni, mivel visszarakás és becsukás után megszűnik a BT kapcsolat, ismételt kinyitás után kapcsolódik újra néhány másodperc után.

[ Szerkesztve ]


icecave
(nagyúr)
Blog

Attól függ, melyik airpods. Pro 2nd gen. nálam mutatja akkor is, ha visszarakom a tokba és lecsukom a fedelét a toknak. Csak órák múlva tűnik el, addig minimális valami "low power" szerű kapcsolatot fenntart a telefonnal.

Most pl. kb. 1,5 órája már a zárt tokban vannak, megnéztem a widgetet, mutatja a tok és a podok töltöttségét is.

[ Szerkesztve ]


MikeWazowski
(veterán)

Köszönöm Mindenkinek! :R


INGJOKE
(veterán)

Megtelt az 50gb-os iCloud csomagom. (Feleségem és én használom.) Nem akarok nagyobbat fizetni. Leszedtünk most a telefonról (gépre) kb 15 gb videót. Letöröltük a videó könyvtárból és a nemrég töröltekben is leszedtük. Feltettem töltőre van wifi és hiába nyomok rá nem csinál biztonsági mentést, mert nincs hely. Hogy lehet rábírni?


Noxy
(veterán)

Ha jól tudom, 30 nap múlva szabadul fel a hely. Addig még te is meggondolhatod, hogy nem e töröltél, valamilyen pótolhatatlan képet, vagy videót.


Zsolt,72
(aktív tag)

Akkor is 30 nap, ha a “nemrég töröltek” közül is eltávolította?


Noxy
(veterán)

Igen. Volt ebből az USA-ban egyszer kétszer probléma, hogy egy pár menő celeb, betéve, piásan törölte az iCloud-t.
Ezután döntött úgy az Apple, hogy 30 napig még visszaállítható, ha kéred.


Zsolt,72
(aktív tag)

Köszönöm, ezt jó tudni. :R


RAiN91
(őstag)

Véletlenül töröltem a jópár képet a telefonról. Icloudon régóta megtelt, így nem szinkronizáltam. Kábellel, windows intézőből sikerült törölni. Van rá mód, hogy visszaállítsam?


MasterMark
(titán)

Magsafe tartóhoz Magsafe tok is kell. Ha nem Magsafe tok van a telefonon akkor sokkal gyengébb, akkor nem fogja rendesen tartani.


SharpSA
(veterán)

Nem mindegy milyen a magsafe tok és a tartó. Mindkettőből van olyan, ami határeset és van olyan, amelyikről kb két kézzel kell leszedni.


INGJOKE
(veterán)

B*zi celebek, mindig csak a gond van velük. :)


Gyula1111
(csendes tag)

Sziasztok!
Megkérdezem, hogy az SE 2020-as telefonomon miért működik akadozva, megbízhatalanul a google maps helyzetmegosztó funkciója?
Maga a térkép teljesen jó, gmailok is rendben, csak ez a helyzetmegosztás tesz a másik félnél gyakran offline módba, illetve nagy körökbe..
Köszönöm a válaszokat!


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Fotók app - albumok - lejössz az aljára - nemrég törölt.


sgeza
(veterán)

Helyzet - Mindig beállítására van téve a Google mapsnál?


Bunda555
(tag)

Nekem is XS van és ugyanezt csinálja egy ideje. iOS bugra tippelek. Nekem nagyon halványan világít, nem gondolnám, hogy beég.


Gyula1111
(csendes tag)

Igen, a helyadatok a mindig engedélyezettre van beállítva a térkép számára. Nagyjából működik is, csak nem olyan stabilan és megbízhatóan, mint pl. egy jobb androidos telefonon. Talán a kisebb teljesítményű akku miatt nem olyan erős az SE pozíciókövetése? Mert így már jártam, igaz, androiddal..
Vagy mi lehet még?


spider80
(őstag)

Szerintem IOS energia takarékossági okok miatt van ez. Jellemzően akkor teszi offlineba, amikor sokáig egy helyen tartózkodik az illető. Ahogy mozgás van,megint küld adatot.


Sasi001
(aktív tag)



Érdekes. Ilyennel még nem találkoztam. (15PM)


F.B.I.
(veterán)
Blog

Üdv! Probléma van, egy kis segítség kellene:
SE2020 után egy 13 lett vásárolva barátomtól de ő béta programos.

Teljesen törölte a telefont amit most 17.5 verzión van és állandóan jelez a készülék, hogy új ios frissítés érhető el, frissítsen az ios 17 béta verzióról de ugye ott csak automatikus frissítés van, nem dob fel semmit.

Egyáltalán, hogyan maradhatott a telefonon béta? :F
Mit lehet csinálni?

üzenetek